- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.121
Prego 2071 travel set aldim. Su an pandemi olmasaydi ve yurtdisina cikabilseydim "Baby Jogger City Select Double" Set alirdim, kilo,kompaktlik ve kolaylikta onun gibisi yok ikiz arabasindacanım arabayı hangi marka tercih ettin?
Ben daha kuyruğa gelemedim kuzumAnladım canım bol bol dinlen o zaman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Bende içmiyorum ama yemeklere kullanıyordum sanır ım arıtma ve kullanmış en mantıklısı. Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canımben çeşmeden içmiyorum zâten de yemek için çeşmeden kullaniyorum nasıl hazır su yetişir ki bize
Bu kast ettiğiniz bebek arabası benimde dikkatimi çekti ancak kaç yaşa kadar kullanılabilir sonuçta az para değilPrego 2071 travel set aldim. Su an pandemi olmasaydi ve yurtdisina cikabilseydim "Baby Jogger City Select Double" Set alirdim, kilo,kompaktlik ve kolaylikta onun gibisi yok ikiz arabasinda
Canm bnm baştan beri var hem nasıl dökülme hem nasıl kepek yani sivilce bende cok çıktı bazen sönüp bazen alevleniyor benm göbeğim ok tuylendi ilk aylar suan ama tüylerim dökülüyor atlete:)Kızlar sizinde saçınız salkım salkım dökülüyor mu? Saçımda kepekte çoğaldı gebelikten mi yoksa şampuan dan mı acaba?bide bu aralar yüzümde boynumda sevilceler çıktı
Puset 9ay-1 yas(13kg) ana unite 3-3.5 yaş civariBu kast ettiğiniz bebek arabası benimde dikkatimi çekti ancak kaç yaşa kadar kullanılabilir sonuçta az para değil
Hemşireye sordum normal dedi bebek vücudundan çekiyor dedi rahatladımCanm bnm baştan beri var hem nasıl dökülme hem nasıl kepek yani sivilce bende cok çıktı bazen sönüp bazen alevleniyor benm göbeğim ok tuylendi ilk aylar suan ama tüylerim dökülüyor atlete:)
Yani ikiside aynı işlevi görmüyor mu? Ana ünite gibi? İkiz sonuçta yoksa ben mi yanlış anladım siziPuset 9ay-1 yas(13kg) ana unite 3-3.5 yaş civari
Benim birinde bi tık fazla dedi doktorum oda gebelik sekerimden kaynaklaniyorYa msjalrim yarım geliyo hepsormak istediğim suları az fazla dedi doktorum bnm gibi olan varmı aranızda korkmalimiyim
Benimde aynı bide kasiniyorKızlar sizinde saçınız salkım salkım dökülüyor mu? Saçımda kepekte çoğaldı gebelikten mi yoksa şampuan dan mı acaba?bide bu aralar yüzümde boynumda sevilceler çıktı
Çok güzeller güle güle kullanınKargo 1 gunde geldi, kurdum sonunda :)) Tabi antremi biraz gaspetti kolilerbabamiz gelince toparlar ortaligi, herseyi bebek odasina taşir
Bir kac pozisyon denedim, en iyisini kullandikca bulacagiz.
Geçmiş olsunSelam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorumishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
Benimde ilk isim taktırmak olacakBenim birinde bi tık fazla dedi doktorum oda gebelik sekerimden kaynaklaniyor
Diyetisyene gittim seker ölçümü yapip dahiliye Dr gidecegim çıkan sonuca göre insülin tedavisine basliyacagim Dr bisey demedi mi size
Benimde aynı bide kasiniyor
Çok güzeller güle güle kullanın
Geçmiş olsun
Arıtmamiz var yemeklere hep arıtma suyundan kullanıyorum
Canım ben her hafta etsizdsn yiyorum, sorun yok. Bir de benimki ev yapımı. Gönül rahatlığıyla yiyorumAyy bn çiğ köfte yedim için de et yok ama bişey olmaz heralde doktorunuz için de et olanindanmi yeme dedi size
Ben bi pasta yiyim bariBir daha mı hamile olucam deyip deyip yiyorumilk oglumda tam 25 kilo aldım sonra bir yaş doğum gününde 55 kiloydum veriliyor yani hele bu ikizlerle veririz bence :)
Ikisi de bebek tasiyor ama kullanim donem ve amaci farkli. Ana uniteye 6 aydan kucuk bebek oturtamazsiniz.Yani ikiside aynı işlevi görmüyor mu? Ana ünite gibi? İkiz sonuçta yoksa ben mi yanlış anladım sizi
Tamam anladım sanırım teşekkür ederimIkisi de bebek tasiyor ama kullanim donem ve amaci farkli. Ana uniteye 6 aydan kucuk bebek oturtamazsiniz.
Travel set ile aldiginiz puset baslangic modulu olarak kullanilir; hem tasima unitesi hem de Oto koltugu oluyor. Onunla isiniz bittiginde ana govdedeki oturma unitesine geciyorsunuz.
14.hafta itibariyle rahatlarsin diye dusunuyorum kendimden yola cikarak, ama 24'e kadar bir raporla islem tamam. Bence ara tatilde duruma bak, zorlaniyorsan eve gec. Hicbirsey kiymetli bebeklerimizden onemli degil.İyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor banane zaman rahatlarım acaba
Büyük ıhtımalle ben de oyle yapıcam, 10 gundur ıyıydım, 10 gunde bir yokluyor, ara tatilde dınlenırıım, seminerler onlıne olacak, ınsallah 1 2 hafta daha gidip ayrılıcam, ıkıncı 45 e gerek kalmaz oyle olursa..14.hafta itibariyle rahatlarsin diye dusunuyorum kendimden yola cikarak, ama 24'e kadar bir raporla islem tamam. Bence ara tatilde duruma bak, zorlaniyorsan eve gec. Hicbirsey kiymetli bebeklerimizden onemli degil.
Ben dun itibariyle 2. 45 gunu aldim. 23+6'ya kadar raporluyum.
Bnde perşembe yaptircam şeker yuklemesi ni inş sıkıntı çıkmaz ikimizinde doktor sonuçlardan sonra konuşuruz dediBenim birinde bi tık fazla dedi doktorum oda gebelik sekerimden kaynaklaniyor
Diyetisyene gittim seker ölçümü yapip dahiliye Dr gidecegim çıkan sonuca göre insülin tedavisine basliyacagim Dr bisey demedi mi size
Ben dışardan alıyorum ama soruyorum et varmı diye veya et suyu varmı diye ona göre alıyorum cnmCanım ben her hafta etsizdsn yiyorum, sorun yok. Bir de benimki ev yapımı. Gönül rahatlığıyla yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?