• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Prego 2071 travel set aldim. Su an pandemi olmasaydi ve yurtdisina cikabilseydim "Baby Jogger City Select Double" Set alirdim, kilo,kompaktlik ve kolaylikta onun gibisi yok ikiz arabasinda
Bu kast ettiğiniz bebek arabası benimde dikkatimi çekti ancak kaç yaşa kadar kullanılabilir sonuçta az para değil 🙈

Kızlar sizinde saçınız salkım salkım dökülüyor mu? Saçımda kepekte çoğaldı gebelikten mi yoksa şampuan dan mı acaba? :olamaz: bide bu aralar yüzümde boynumda sevilceler çıktı :mad:
Canm bnm baştan beri var hem nasıl dökülme hem nasıl kepek yani sivilce bende cok çıktı bazen sönüp bazen alevleniyor benm göbeğim ok tuylendi ilk aylar suan ama tüylerim dökülüyor atlete:)

Canm bnm baştan beri var hem nasıl dökülme hem nasıl kepek yani sivilce bende cok çıktı bazen sönüp bazen alevleniyor benm göbeğim ok tuylendi ilk aylar suan ama tüylerim dökülüyor atlete:)
Hemşireye sordum normal dedi bebek vücudundan çekiyor dedi rahatladım 🥰 ben kalkarken filan bazen karnıma kramp giriyor artık dikkatli oturup kalkıyorum korkudan 🙈

Ya msjalrim yarım geliyo hep 😃sormak istediğim suları az fazla dedi doktorum bnm gibi olan varmı aranızda korkmalimiyim
Benim birinde bi tık fazla dedi doktorum oda gebelik sekerimden kaynaklaniyor
Diyetisyene gittim seker ölçümü yapip dahiliye Dr gidecegim çıkan sonuca göre insülin tedavisine basliyacagim Dr bisey demedi mi size
Kızlar sizinde saçınız salkım salkım dökülüyor mu? Saçımda kepekte çoğaldı gebelikten mi yoksa şampuan dan mı acaba? :olamaz: bide bu aralar yüzümde boynumda sevilceler çıktı :mad:
Benimde aynı bide kasiniyor
Kargo 1 gunde geldi, kurdum sonunda :)) Tabi antremi biraz gaspetti koliler 🤭 babamiz gelince toparlar ortaligi, herseyi bebek odasina taşir :KK66:
Bir kac pozisyon denedim, en iyisini kullandikca bulacagiz.
Çok güzeller güle güle kullanın 😊
Selam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorum 😔 ishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi 🤲🏻Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
Geçmiş olsun
Arıtmamiz var yemeklere hep arıtma suyundan kullanıyorum

Diyetisyene gittim seker ölçümü yapip dahiliye Dr gidecegim çıkan sonuca göre insülin tedavisine basliyacagim Dr bisey demedi mi size

Benimde aynı bide kasiniyor

Çok güzeller güle güle kullanın 😊

Geçmiş olsun
Arıtmamiz var yemeklere hep arıtma suyundan kullanıyorum
Benimde ilk isim taktırmak olacak

Yani ikiside aynı işlevi görmüyor mu? Ana ünite gibi? İkiz sonuçta yoksa ben mi yanlış anladım sizi 😅🙈
Ikisi de bebek tasiyor ama kullanim donem ve amaci farkli. Ana uniteye 6 aydan kucuk bebek oturtamazsiniz.
Travel set ile aldiginiz puset baslangic modulu olarak kullanilir; hem tasima unitesi hem de Oto koltugu oluyor. Onunla isiniz bittiginde ana govdedeki oturma unitesine geciyorsunuz.
Soldaki gibi baslayip sagdaki hale geliyorsunuz zamanla.

Eklentiler

• Screenshot_20211109-200348_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211109-200348_Samsung Internet.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211109-200359_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211109-200359_Samsung Internet.jpg
    97,5 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba hanımlar. 9 haftalık hamileyim ve bugün ultrasonda ikinci bir kese göründü. Ama içi boş kesenin. Kanamam vardı çok sık ultrasona girdim bu haftaya kadar farkli farklı doktorlara. Bugün gittiğim doktor da şaşırdı bu haftaya kadar ikinciyi keseyi farkeden olmamış mi dedi. Başına böyle.bor şey gelen var mı? Ikıncı kesede bebek olması umudumuz yok doktorun da benim de. Aksini yaşayan var mı aranızda?

Ikisi de bebek tasiyor ama kullanim donem ve amaci farkli. Ana uniteye 6 aydan kucuk bebek oturtamazsiniz.
Travel set ile aldiginiz puset baslangic modulu olarak kullanilir; hem tasima unitesi hem de Oto koltugu oluyor. Onunla isiniz bittiginde ana govdedeki oturma unitesine geciyorsunuz.
Tamam anladım sanırım teşekkür ederim 🥰

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor bana 😔 ne zaman rahatlarım acaba
14.hafta itibariyle rahatlarsin diye dusunuyorum kendimden yola cikarak, ama 24'e kadar bir raporla islem tamam. Bence ara tatilde duruma bak, zorlaniyorsan eve gec. Hicbirsey kiymetli bebeklerimizden onemli degil.
Ben dun itibariyle 2. 45 gunu aldim. 23+6'ya kadar raporluyum.

14.hafta itibariyle rahatlarsin diye dusunuyorum kendimden yola cikarak, ama 24'e kadar bir raporla islem tamam. Bence ara tatilde duruma bak, zorlaniyorsan eve gec. Hicbirsey kiymetli bebeklerimizden onemli degil.
Ben dun itibariyle 2. 45 gunu aldim. 23+6'ya kadar raporluyum.
Büyük ıhtımalle ben de oyle yapıcam, 10 gundur ıyıydım, 10 gunde bir yokluyor, ara tatilde dınlenırıım, seminerler onlıne olacak, ınsallah 1 2 hafta daha gidip ayrılıcam, ıkıncı 45 e gerek kalmaz oyle olursa..

Bnde perşembe yaptircam şeker yuklemesi ni inş sıkıntı çıkmaz ikimizinde doktor sonuçlardan sonra konuşuruz dedi

Back