• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

bizim yapabileceğimiz düzenli takip etmek ilaclarini düzenlemek erken doğum riski görürsek ciğer geliştirici vurmak dedi. kuvoz ihtimali hep var. gerisi Allah Kerim ne yapalım. bundan sonra hep 2 haftada bir bakicakmis. erken dogum kaderimiz gibi biseymis ikiz gebelerin yüzde 60i erken dogum yapiyormus zaten. kendi hastalarindan da bunlarin yariis kuvoze giriyormus yarisi girmiyormus
bugun söyledi evet. idrar tahlili vermistim zaten temiz cikmisti. vajinal muayene etti orda da bir enfeksiyon bulgusu gormedi
Canım bak benim doktorum doğurana kadar haftada 1 proluton depot verdi. Onun sayesinde 37-38 lerde ikiz doğurdu arkadaşlarım. Bence bunu bir araştır.

Canım benim de yüzde yüz dedi ama ben hala emin olamıyorum ikizlerde yanılıyorlar diyorlar ama çift yumurta ikizi bilemedim ki.. bu arada senin de aşılamaydı demi kuzum...
Evet canım aşılama. ilk aşılama ilk gebelik çok şükür. aşılamadan önce uğur hocaya muayene olmak için beklerken yanımda bir kadın oturuyordu aşılama mı tüp bebek mi diye sordu bende aşılama dedim ve kadın bana gülerek aşılama ilkinde tutmaz dedi o kadar üzülmüştüm ki anlatamam. aynı sorunu yaşayan başka bir kadının bunu yapması çok zoruma gitmişti. ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bana bugünleri gösterdi. inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı doya doya sevmeyi koklamayı da nasip etsin Rabbim

Yasakmış canım ya içinde çiğ yumurta olduğu için ama hazır olanlarda sıkıntı yok diyorlar ama yememek en iyisi bende onu araştırdım bugün 🤦‍♀️
Benn hazır yedim canım geçen de fesleğen çayı içtim doktora söyledim dedi hiçbir şey olmaz bunlardan çok abartılıyor doktorların bana yemw dediği şeyler çiğköfte salam sucuk sosis

Evet canım aşılama. ilk aşılama ilk gebelik çok şükür. aşılamadan önce uğur hocaya muayene olmak için beklerken yanımda bir kadın oturuyordu aşılama mı tüp bebek mi diye sordu bende aşılama dedim ve kadın bana gülerek aşılama ilkinde tutmaz dedi o kadar üzülmüştüm ki anlatamam. aynı sorunu yaşayan başka bir kadının bunu yapması çok zoruma gitmişti. ama Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki bana bugünleri gösterdi. inşallah sağlıkla kucaklarımıza almayı doya doya sevmeyi koklamayı da nasip etsin Rabbim
Kuzummm inan çevrede o kadar insanın moralini bozan insan var ki. Ben de tutmaz diyordum ama bi umut yaptırdım benim de ilk aşılamaydı 🥰 baksın görsün işte kadın senin de tuttu benim dee.. çifter çifter tutmuş hem de rabbimin hikmeti işte

Ben kanama vb oldugunda ve hic kalkamadigimda migrostan biraz cozdum yemek isini; yayla markasinin paketli corbaları, yemekleri var, migrosun kendi markasi altinda urettigi lazanya, ankara tava, corbalar vb var. Evet dunyanin en saglikli seyi olmayabilir ama sizin de kimseniz yok, hem ayaga kalkmamali hem de yemek yemelisiniz. Civarda esnaf lokantasi vardir, telefon ile arasaniz onlardan da taze sulu yemek yiyebilirsiniz
Yogurdunuzu, meyve ve yumurtanizi eksik etmeyin.
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim

Canım açıklıyor mu sebebini? Yani bana hiçbir şey demiyor doktorda normal insan gibi her şeyi yapıyorum yanlış mı yapıyorum acaba ? Senin bir durum mu var.Rahim boyunu neden ölçmüyor ultrasondan
Ilk 14 hafta falan hep olctu canm bnm ama suan yaptığı açıklama kısa da olsa uzun da olsa riske atamayız elinden geldiği kadar yat dedi açıklama erken doğum riski varmiw

Benn hazır yedim canım geçen de fesleğen çayı içtim doktora söyledim dedi hiçbir şey olmaz bunlardan çok abartılıyor doktorların bana yemw dediği şeyler çiğkö
te salam sucuk sosis

Benn hazır yedim canım geçen de fesleğen çayı içtim doktora söyledim dedi hiçbir şey olmaz bunlardan çok abartılıyor doktorların bana yemw dediği şeyler çiğköfte salam sucuk sosis

Ayy bn çiğ köfte yedim için de et yok ama bişey olmaz heralde doktorunuz için de et olanindanmi yeme dedi size

Ya msjalrim yarım geliyo hep 😃sormak istediğim suları az fazla dedi doktorum bnm gibi olan varmı aranızda korkmalimiyim

Kızlar karnımın her iki yanı ve göğüs altı aşırı kaşınıyor ve fotoğraflardaki gibi şeyler çıkıyor kaşıdıkça. Sadece bunlarda değil bacağım ayak bileğim kollarım falanda kaşınıyor çok. Benden başka kimsede yoksa anormal bi durumla karşı karşıyayım galiba

Eklentiler

• IMG_20211109_114600.jpg
    IMG_20211109_114600.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20211109_114427.jpg
    IMG_20211109_114427.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 40
2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Sorunlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

YAŞTAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİ
ŞEHİRKAÇINCI
ÇOCUK
CİNSİYETİSİM
Azmet5255 Azmet5255 2420-30.01.2022Mardin1.Kız&ErkekAzra- Metehan
Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ 3305.03.2022Ankara1.Kız&Erkek
@PembeAnkaKusu2908.03.2022İzmir1Kız&Erkek
M mussmutluu 3126.03.2022Diyarbakır1.Kız&ErkekGökçe- Göktuğ
@novaneva3313.04.2022Ankara1.Kız&Erkek
Inquisitive Inquisitive 3615.04.2022Sakarya2.Erkek&Erkek
@Cerenace2819.04.2022İzmir1.Erkek&Erkek
P pinkpanters 3808.05.2022İzmir1.
Sohrab Sohrab 3229.05.2022Ankara1.
Beni de gruba alır mısınız beceremedim 😅🤭

Günaydın kızlar 💙 trendyol indirimleri başladı dün akşam ben de birsürü aklımda olup almadığım ürün aldım önceden favoriye eklemiştim eklediğim ankine göre çoğu düşmüştü aklımdan çıksın dedim 🤗 Reflü yatağı alan var mı onu ne yapıcaz yorumlar kafamı karıştırıyor. Sevi bebenin özellikle mavi olanında 2.ye yüzde 45 indirim var iyi midir bu? Pembe ve beyazda 2.ye yüzde 25. Neden böyle farklı anlamadım bazı şeyleri zaten iki tane alamıcağım için hangi renk daha uygunsa ona göre aldım 😂
Canım güle güle hepsini kullan ins bebislerine 🥰🤲🏻 bu arada Sevi bebe demişsin bu reflulu ve baybynest birlikte olan mı yoksa sadece reflu özellikli olanmi indirimi var bende alacagimda ondan sordum ben göremedim de ?

Back