- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #3.141
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallahSelam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorumishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
İyi akşamlar canım geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor banane zaman rahatlarım acaba
Ben de alıcam sanırım, sımdı 12 gun evdeyim, sonra duruma gore yazarım dedı doktor da, ben demeden kendısı dedı.. Plesanta nın biri asagıda, bu yukarı cıkar dedı ama kanama olunca ben panikliyorum, bu sefer kanama da deıl, tavuk ciğeri gibi bi pıhtı geldı, arkasından hıcbısey gelmedi daha, kahve leke bıle yokÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallahBen de duydum birkaç kişiden aynı şeyleri sudan mı gıdalardan mı neden oluyorsa zor bir durum çok değişik salgınlar var şuan
İyi akşamlar canım geçmiş olsunayakta kaldıkça mı oluyor böyle kıyamam ya 14 haftalık falan olana kadar en azından gitmesen çok iyi olur beni 45 günlük heyet raporu kurtardı hiç ayakta durmadım hep yattım ona rağmen kanamam olmuştu biliyorsun sonrasında da hep evden çalıştım ama azcık biryere gitsem ayakta dursam ağrım oluyor serviks uzunluğum kısa diye midir nedir… Dün göbeğimi taşısın diye hamileler için destekler var bel desteği kemer gibi takıyorsun onlardan aldım bugün geldi fena değil gibi dışarı çıkarsam denicem
Geçmişler olsun, Allah korusun. İshal kusma olaylarindan covid kadar korkarım. Hangi şehirde salgın?Selam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorumishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
Al canım ya bana da doktorum demişti vereyim diye bir bildikleri var sonuçta riske atmak istemezler. Plasentanın aşağıda olması kanama yapıyormuş cidden ama zamanla yukarı çıkar inşallah benim bi arkadaşımın plasentası o kadar aşağıdaymış ki rahim ağzını kapatıyormuş resmen ona rağmen geçen hafta sağlıkla doğurdu çok şükür tombik de bi bebişleri olduBen de alıcam sanırım, sımdı 12 gun evdeyim, sonra duruma gore yazarım dedı doktor da, ben demeden kendısı dedı.. Plesanta nın biri asagıda, bu yukarı cıkar dedı ama kanama olunca ben panikliyorum, bu sefer kanama da deıl, tavuk ciğeri gibi bi pıhtı geldı, arkasından hıcbısey gelmedi daha, kahve leke bıle yok
Senın göbüş büyüdü tabı, benım bıle bellı olmaya basladı artık
Gecmis olsun canım ins atlatırsın da daha yaşamazsın böyle şeyler ama ins heyet yazarda sende rahat edersin rahat rahat evde de dinlenirsin guzelcene insİyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor banane zaman rahatlarım acaba
benim doktorum progestan fitile cok onem veriyor proluton depotu da kendince gerekli gördüğü durumlarda. bana proluton vurdur bu hafta demeden kafama göre davranamam. kanamali haftalarda ve baski hissettigim bu hafta vurdur dedi uydumCanım doğum sonuna kadar duruma göre 3 günde 1 yada haftada 1 devam edebilirsin. Doktorum olmazsa olmaz dediher yerim delik deşik, 30. Haftaya kadar da kan sulandırıcı iğnem devam
Geçmiş olsun canım doktor sebebini söylemedi miİyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor banane zaman rahatlarım acaba
Ben de kilolu kaldım normal halimin üstünde bu iki hafta içinde dikkat edicem ben de umarım çıkmaz. Normalde sürekli diyet yapan az yiyen bir insanım hamilelikte abarttım:)Kuzum banada 2 hafta sonra yapacaklar diyetisyenim beyaz ekmek tüketme dedi o şeker çıkartıyor bide diyelim tatlı yiyeceksin iki güne bol ye dedi dikkat edersek çıkmaz canım allahin izniyle bende kilo aldım hemde zaten tedavilerden dolayı kilolu hamile kaldım biraz bende durum kritik ama ins süreçleri gene güzel atlatıp güzel doğumlar yapacağız bebişleri kucağımıza alacağız
Valla ilk 3 ay nasıldı korku dolu şurada bir kaç ay rahat ettik şimdi de son 3 ay korkusu başladıBen daha kuyruğa gelemedim kuzuminşallah bir 30 lü haftalar olunca anca heralde o zamanlar rahat edecek 33 34 de falan Rabbim sağlıkla hayirla kucağımıza almak nasip etsin insallah
Şeker mevzusu birden kafama dank etti. Yoksa dediğim gibi niyetim yok mutluyum böyle:)Ben bi pasta yiyim bari3 canlıyız ya inan diyeti düşünemiyorum canım
İnşallah ben de arkadasın gıbı saglıcakla kucagıma alabilirimAl canım ya bana da doktorum demişti vereyim diye bir bildikleri var sonuçta riske atmak istemezler. Plasentanın aşağıda olması kanama yapıyormuş cidden ama zamanla yukarı çıkar inşallah benim bi arkadaşımın plasentası o kadar aşağıdaymış ki rahim ağzını kapatıyormuş resmen ona rağmen geçen hafta sağlıkla doğurdu çok şükür tombik de bi bebişleri oldubenim göbek kocaman yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum 20 civarı iyice coşuyor çok hızlı büyüyor bir hafta görmeseler aaa ne kadar büyümüş karnın diyor herkes senin de az kaldı büyücek göbüşün
Insallah canım, dualarını beklıyorumGecmis olsun canım ins atlatırsın da daha yaşamazsın böyle şeyler ama ins heyet yazarda sende rahat edersin rahat rahat evde de dinlenirsin guzelcene ins
Plesantanın biri asagı tarafta, onun da yakınında kanama alanı vardı, ordan gelıyordur dedı, tabı yıne kan uyusmazlıgı testı yaptı, koruyuculuk devam edıyor mu etmiyor mu dıye baktı, o pıhtı geldı, arkasından ne leke ne kanama geldı, anlamadım ben bu işiGeçmiş olsun canım doktor sebebini söylemedi mi
Valla ilk 3 ay nasıldı korku dolu şurada bir kaç ay rahat ettik şimdi de son 3 ay korkusu başladı
Gobeklere bakarsak kuyruk sayılırşaka bir yana 34 u görsek
Çok teşekkür ederim. Evet gerçekten vücudu aşırı harap ediyorGeçmişler olsun, Allah korusun. İshal kusma olaylarindan covid kadar korkarım. Hangi şehirde salgın?
Cok tesekkur ederim, sukur serumlar toparlamaya basladiÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallahBen de duydum birkaç kişiden aynı şeyleri sudan mı gıdalardan mı neden oluyorsa zor bir durum çok değişik salgınlar var şuan
İyi akşamlar canım geçmiş olsunayakta kaldıkça mı oluyor böyle kıyamam ya 14 haftalık falan olana kadar en azından gitmesen çok iyi olur beni 45 günlük heyet raporu kurtardı hiç ayakta durmadım hep yattım ona rağmen kanamam olmuştu biliyorsun sonrasında da hep evden çalıştım ama azcık biryere gitsem ayakta dursam ağrım oluyor serviks uzunluğum kısa diye midir nedir… Dün göbeğimi taşısın diye hamileler için destekler var bel desteği kemer gibi takıyorsun onlardan aldım bugün geldi fena değil gibi dışarı çıkarsam denicem
Aynen bende de oluyor hepsi gebeliktenmişKızlar sizinde saçınız salkım salkım dökülüyor mu? Saçımda kepekte çoğaldı gebelikten mi yoksa şampuan dan mı acaba?bide bu aralar yüzümde boynumda sevilceler çıktı
Aynen kuzu dün hemşireye sordum bebek senden besleniyor dedi. Eyvahlar olsun kel kalıcazAynen bende de oluyor hepsi gebeliktenmiş
Bebişlerinle birlikte güzel günlerde kullan canımPrego 2071 travel set aldim. Su an pandemi olmasaydi ve yurtdisina cikabilseydim "Baby Jogger City Select Double" Set alirdim, kilo,kompaktlik ve kolaylikta onun gibisi yok ikiz arabasinda
Tabi sen de haklısın canımbenim doktorum progestan fitile cok onem veriyor proluton depotu da kendince gerekli gördüğü durumlarda. bana proluton vurdur bu hafta demeden kafama göre davranamam. kanamali haftalarda ve baski hissettigim bu hafta vurdur dedi uydum
Yandık bizAynen kuzu dün hemşireye sordum bebek senden besleniyor dedi. Eyvahlar olsun kel kalıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?