- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
- Konu Sahibi Inquisitive
- #3.161
Napıyorsunuz nasilsiniz bi konuya dalmak istedim 2021 ikiz annesi olarak Hepinize hayirli dogumlar diliyorum hanimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin tecrübeli annesiniz :) size de evladınızı hayırlı büyütmek nasip olsun inşallah, çok merak ettim normal doğum mu sezaryen mi oldunuz?Napıyorsunuz nasilsiniz bi konuya dalmak istedim 2021 ikiz annesi olarak Hepinize hayirli dogumlar diliyorum hanimlar
Ayy inanmiyorum bize de fışkırsa keşke zâten saçım azdı ve inceydiYandık biz tek bebeğe hamile arkadaşım var normalde saçı azdır, dökülmeyi bırak şimdi ondan saç fışkırmış resmen. Bazı gebelerde böyle farklı etki yapıyormuş hamilelik
Amin çok téşekkür ederim sezeryan oldum cnm ikizlerde genellikle sezeryan öneriyolar zaten bide benim önceki dogumum da sezeryandiHoşgeldin tecrübeli annesiniz :) size de evladınızı hayırlı büyütmek nasip olsun inşallah, çok merak ettim normal doğum mu sezaryen mi oldunuz?
Aynen kuzum yaa ben dün mantar olduğumu fark ettim var demişti dr zaten ama kaşıntı başladı smdi deValla ilk 3 ay nasıldı korku dolu şurada bir kaç ay rahat ettik şimdi de son 3 ay korkusu başladı
Gobeklere bakarsak kuyruk sayılır şaka bir yana 34 u görsek
İkizlerde sezeryan sağlıklı sanırım benim ilk gebelik normal isterdim daha sağlıklı geliyor. Sizin ayrı yumurta ikizleri mi çift mi?Amin çok téşekkür ederim sezeryan oldum cnm ikizlerde genellikle sezeryan öneriyolar zaten bide benim önceki dogumum da sezeryandi
Meraba cnm 21 Haftada mantar oldum onla uğraşıyorumNapıyorsunuz nasilsiniz bi konuya dalmak istedim 2021 ikiz annesi olarak Hepinize hayirli dogumlar diliyorum hanimlar
Çıft yumurta ikizi benimkiler cnmİkizlerde sezeryan sağlıklı sanırım benim ilk gebelik normal isterdim daha sağlıklı geliyor. Sizin ayrı yumurta ikizleri mi çift mi?
Çok geçmiş olsun sık sık ve utülenmis pamuklu iç camasiriyla atlatabilirsin cnm bide özel bölgene duş jeli gibi kimyasal ürünler kullnma çok gecmis olsnMeraba cnm 21 Haftada mantar oldum onla uğraşıyorum
Aynı sorun bende var canım plesantam aşağıda ve doktor kanama olur dedi yukarı da çıkarmış zaten rahim büyüdükçe çok büyütülecek bir şey yok dedi adet kanaması gibi olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi doktorumInsallah canım, dualarını beklıyorum
Plesantanın biri asagı tarafta, onun da yakınında kanama alanı vardı, ordan gelıyordur dedı, tabı yıne kan uyusmazlıgı testı yaptı, koruyuculuk devam edıyor mu etmiyor mu dıye baktı, o pıhtı geldı, arkasından ne leke ne kanama geldı, anlamadım ben bu işi
Benim de çift yumurta ikizleri inşallah allah nasip ederse her süreci korkulu endişeli geçiyor, kaçıncı haftada doğum yaptınız acaba? Kusura bakmayın çok soru sordum gibi merak işteÇıft yumurta ikizi benimkiler cnm
Ah şu senin okuldakiler ayakta kalmandan çok onların nazarı yüzünden evde olsan daha iyi olacak Senin de yıldızın düşük sanırım hemen nazar değiyor canım benim de çok düşüktür eşim bile bakarken nazar değdircem diye korkar sürekli nazar duası okuyup duruyor pıhtı olması da çok değişikmiş hiç kanama olmadı yani acaba önceden kalan mı geldi progestanı ağızdan mı alıyorsun hala fitile döndün mü?İnşallah ben de arkadasın gıbı saglıcakla kucagıma alabilirim
Göbüşünü sevsinler senın
Valla diyorum ya benım bıle erken haftada belirdi bıraz. Bugun okulda bir arkadas nazar mı ettı diyorum, yuzun guzellestı, ne kadar yakıştı sana dedı, boyle dedikten sonra bunlar gelıyor basıma. Oncekı hastanede yaytıgımda da, Baska ikizleri olan arkadas sen cok iyisin. Ben hastaneden cıkamıyordum dedı
tablodaki bilgileri yazarsanız hemen listeye eklerim; hayırlı olsun.Beni de gruba alır mısınız beceremedim
Beni de gruba alır mısınız beceremedim
yaş 29 tahmini doğum tarihi 15.06.2022tablodaki bilgileri yazarsanız hemen listeye eklerim; hayırlı olsun.
Hoşgeldiniz valla ben bol kaşıntıyla uğraşıyorum. Amin çok teşekkürler. Çok merak ettim kaç haftalık doğum yaptınız acabaNapıyorsunuz nasilsiniz bi konuya dalmak istedim 2021 ikiz annesi olarak Hepinize hayirli dogumlar diliyorum hanimlar
Saol cnm bnm ic camasirimi neredeyse her saat değiştiriyorum bebeğe zarar verir mi mantar o beni korkutuyor dr travazol kullan kaşınma için dedi ama iç taraftan akıntım geliyor ona nasl bir çözüm buluruz bilmiyorumÇok geçmiş olsun sık sık ve utülenmis pamuklu iç camasiriyla atlatabilirsin cnm bide özel bölgene duş jeli gibi kimyasal ürünler kullnma çok gecmis olsn
Geçmiş olsun canım, günlük ped kullansan daha iyi değil mi 1-2 saate değiştirirsin mantara çözüm öncelik ilaç tabi ama sonrası çamaşırları 90© yıka ve ütüle bu çok önemliSaol cnm bnm ic camasirimi neredeyse her saat değiştiriyorum bebeğe zarar verir mi mantar o beni korkutuyor dr travazol kullan kaşınma için dedi ama iç taraftan akıntım geliyor ona nasl bir çözüm buluruz bilmiyorum
cnm geçmiş olsun çokmu ayakta kalmıştınİyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor bana ne zaman rahatlarım acaba
Yaa evet birisi uyıyuyordu, diğeri bildiğin uyuyanın kafasına doğru tekme atıyordu, takla atıyordu sankı içerde, ilk kez hareketli gördüm, cok degisık bı duyguydu,, yaramaz bu annesı diyor doktor da bebekler buyudukce yukarı cekılecekmıs, cok sukur rahım uzunlugu ıyı dedı, dusuk belirtisi yok dedı, rahatladık, tabı yıne kan uyusmazlıgı ıcın test verdık, o da Poztıf cıktı sukur. 12 gun dinlenicem işteSohrab canım çok geçmiş olsun. Bebişlerin iyi olmasına çok sevindim nasıl hareketliler mi Büyümüşler dimi Korkma canım Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Demek senin hafif kanamalı geçecek. İnşallalh plasenta da bir an evvel çıkar yukarı
Evet canım saat 9 dan 3bucuga kadar ayaktaydım, tabı oturdum aralarda ama sonucta uzanamadım Hıccnm geçmiş olsun çokmu ayakta kalmıştın