- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #3.141
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah Ben de duydum birkaç kişiden aynı şeyleri sudan mı gıdalardan mı neden oluyorsa zor bir durum çok değişik salgınlar var şuanSelam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorum ishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
İyi akşamlar canım geçmiş olsun ayakta kaldıkça mı oluyor böyle kıyamam ya 14 haftalık falan olana kadar en azından gitmesen çok iyi olur beni 45 günlük heyet raporu kurtardı hiç ayakta durmadım hep yattım ona rağmen kanamam olmuştu biliyorsun sonrasında da hep evden çalıştım ama azcık biryere gitsem ayakta dursam ağrım oluyor serviks uzunluğum kısa diye midir nedir… Dün göbeğimi taşısın diye hamileler için destekler var bel desteği kemer gibi takıyorsun onlardan aldım bugün geldi fena değil gibi dışarı çıkarsam denicemİyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor bana ne zaman rahatlarım acaba