• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Selam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorum 😔 ishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi 🤲🏻Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah 🙏🏻 Ben de duydum birkaç kişiden aynı şeyleri sudan mı gıdalardan mı neden oluyorsa zor bir durum çok değişik salgınlar var şuan 🙁
İyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor bana 😔 ne zaman rahatlarım acaba
İyi akşamlar canım geçmiş olsun 🙏🏻 ayakta kaldıkça mı oluyor böyle kıyamam ya 🙁 14 haftalık falan olana kadar en azından gitmesen çok iyi olur beni 45 günlük heyet raporu kurtardı hiç ayakta durmadım hep yattım ona rağmen kanamam olmuştu biliyorsun sonrasında da hep evden çalıştım ama azcık biryere gitsem ayakta dursam ağrım oluyor serviks uzunluğum kısa diye midir nedir… Dün göbeğimi taşısın diye hamileler için destekler var bel desteği kemer gibi takıyorsun onlardan aldım bugün geldi fena değil gibi dışarı çıkarsam denicem 🤷🏼‍♀️

Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah 🙏🏻 Ben de duydum birkaç kişiden aynı şeyleri sudan mı gıdalardan mı neden oluyorsa zor bir durum çok değişik salgınlar var şuan 🙁

İyi akşamlar canım geçmiş olsun 🙏🏻 ayakta kaldıkça mı oluyor böyle kıyamam ya 🙁 14 haftalık falan olana kadar en azından gitmesen çok iyi olur beni 45 günlük heyet raporu kurtardı hiç ayakta durmadım hep yattım ona rağmen kanamam olmuştu biliyorsun sonrasında da hep evden çalıştım ama azcık biryere gitsem ayakta dursam ağrım oluyor serviks uzunluğum kısa diye midir nedir… Dün göbeğimi taşısın diye hamileler için destekler var bel desteği kemer gibi takıyorsun onlardan aldım bugün geldi fena değil gibi dışarı çıkarsam denicem 🤷🏼‍♀️
Ben de alıcam sanırım, sımdı 12 gun evdeyim, sonra duruma gore yazarım dedı doktor da, ben demeden kendısı dedı.. Plesanta nın biri asagıda, bu yukarı cıkar dedı ama kanama olunca ben panikliyorum, bu sefer kanama da deıl, tavuk ciğeri gibi bi pıhtı geldı, arkasından hıcbısey gelmedi daha, kahve leke bıle yok 🤷‍♀️
Senın göbüş büyüdü tabı, benım bıle bellı olmaya basladı artık

Selam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorum 😔 ishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi 🤲🏻Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
Geçmişler olsun, Allah korusun. İshal kusma olaylarindan covid kadar korkarım. Hangi şehirde salgın?

Ben de alıcam sanırım, sımdı 12 gun evdeyim, sonra duruma gore yazarım dedı doktor da, ben demeden kendısı dedı.. Plesanta nın biri asagıda, bu yukarı cıkar dedı ama kanama olunca ben panikliyorum, bu sefer kanama da deıl, tavuk ciğeri gibi bi pıhtı geldı, arkasından hıcbısey gelmedi daha, kahve leke bıle yok 🤷‍♀️
Senın göbüş büyüdü tabı, benım bıle bellı olmaya basladı artık
Al canım ya bana da doktorum demişti vereyim diye bir bildikleri var sonuçta riske atmak istemezler. Plasentanın aşağıda olması kanama yapıyormuş cidden ama zamanla yukarı çıkar inşallah benim bi arkadaşımın plasentası o kadar aşağıdaymış ki rahim ağzını kapatıyormuş resmen ona rağmen geçen hafta sağlıkla doğurdu çok şükür tombik de bi bebişleri oldu 🙏🏻💙 benim göbek kocaman yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum 😬 20 civarı iyice coşuyor çok hızlı büyüyor bir hafta görmeseler aaa ne kadar büyümüş karnın diyor herkes senin de az kaldı büyücek göbüşün 🤗

İyi akşamlar kızlar, 11+2yim, benden bugun pıhtı geldı, apar topar doktora gittik, bebekler iyi cok sukur, 3 gun rapor yazdı, onumuzdekı haftada ara tatil, sonrasında duruma gore heyet yazarım dedı..ayakta durmak yaramıyor bana 😔 ne zaman rahatlarım acaba
Gecmis olsun canım ins atlatırsın da daha yaşamazsın böyle şeyler ama ins heyet yazarda sende rahat edersin rahat rahat evde de dinlenirsin guzelcene ins

Canım doğum sonuna kadar duruma göre 3 günde 1 yada haftada 1 devam edebilirsin. Doktorum olmazsa olmaz dedi🥶her yerim delik deşik, 30. Haftaya kadar da kan sulandırıcı iğnem devam😑
benim doktorum progestan fitile cok onem veriyor proluton depotu da kendince gerekli gördüğü durumlarda. bana proluton vurdur bu hafta demeden kafama göre davranamam. kanamali haftalarda ve baski hissettigim bu hafta vurdur dedi uydum

Geçmiş olsun canım doktor sebebini söylemedi mi

Kuzum banada 2 hafta sonra yapacaklar diyetisyenim beyaz ekmek tüketme dedi o şeker çıkartıyor bide diyelim tatlı yiyeceksin iki güne bol ye dedi dikkat edersek çıkmaz canım allahin izniyle bende kilo aldım hemde zaten tedavilerden dolayı kilolu hamile kaldım biraz bende durum kritik ama ins süreçleri gene güzel atlatıp güzel doğumlar yapacağız bebişleri kucağımıza alacağız 🤲🏻🤗
Ben de kilolu kaldım normal halimin üstünde bu iki hafta içinde dikkat edicem ben de umarım çıkmaz. Normalde sürekli diyet yapan az yiyen bir insanım hamilelikte abarttım:)

Ben daha kuyruğa gelemedim kuzum 😁 inşallah bir 30 lü haftalar olunca anca heralde o zamanlar rahat edecek 33 34 de falan Rabbim sağlıkla hayirla kucağımıza almak nasip etsin insallah
Valla ilk 3 ay nasıldı korku dolu şurada bir kaç ay rahat ettik şimdi de son 3 ay korkusu başladı
Gobeklere bakarsak kuyruk sayılır 😄 şaka bir yana 34 u görsek🙏🙏

Al canım ya bana da doktorum demişti vereyim diye bir bildikleri var sonuçta riske atmak istemezler. Plasentanın aşağıda olması kanama yapıyormuş cidden ama zamanla yukarı çıkar inşallah benim bi arkadaşımın plasentası o kadar aşağıdaymış ki rahim ağzını kapatıyormuş resmen ona rağmen geçen hafta sağlıkla doğurdu çok şükür tombik de bi bebişleri oldu 🙏🏻💙 benim göbek kocaman yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum 😬 20 civarı iyice coşuyor çok hızlı büyüyor bir hafta görmeseler aaa ne kadar büyümüş karnın diyor herkes senin de az kaldı büyücek göbüşün 🤗
İnşallah ben de arkadasın gıbı saglıcakla kucagıma alabilirim 🤲🏻
Göbüşünü sevsinler senın🥰
Valla diyorum ya benım bıle erken haftada belirdi bıraz. Bugun okulda bir arkadas nazar mı ettı diyorum, yuzun guzellestı, ne kadar yakıştı sana dedı, boyle dedikten sonra bunlar gelıyor basıma. Oncekı hastanede yaytıgımda da, Baska ikizleri olan arkadas sen cok iyisin. Ben hastaneden cıkamıyordum dedı 😔

Gecmis olsun canım ins atlatırsın da daha yaşamazsın böyle şeyler ama ins heyet yazarda sende rahat edersin rahat rahat evde de dinlenirsin guzelcene ins
Insallah canım, dualarını beklıyorum🥰🤲🏻
Geçmiş olsun canım doktor sebebini söylemedi mi
Plesantanın biri asagı tarafta, onun da yakınında kanama alanı vardı, ordan gelıyordur dedı, tabı yıne kan uyusmazlıgı testı yaptı, koruyuculuk devam edıyor mu etmiyor mu dıye baktı, o pıhtı geldı, arkasından ne leke ne kanama geldı, anlamadım ben bu işi🤷‍♀️

Valla ilk 3 ay nasıldı korku dolu şurada bir kaç ay rahat ettik şimdi de son 3 ay korkusu başladı
Gobeklere bakarsak kuyruk sayılır 😄 şaka bir yana 34 u görsek🙏🙏

Ben sizin gibi 26.haftayi hop diye görmek için neler vermezdim. İlk 3aydayken künyesinde 20.hafta yazanlara çok ozenirdim, ay bir o günlere kadar gelebilseydim artık diye içim giderdi. Şimdi 26. Haftada olanları görünce bende bir o günleri kazasız belasız görseydim diyorum.

Cok tesekkur ederim, sukur serumlar toparlamaya basladi 🙏🏻 evet bende üst üste duydum sizler koruyun kendinizi çok dikkat edin

benim doktorum progestan fitile cok onem veriyor proluton depotu da kendince gerekli gördüğü durumlarda. bana proluton vurdur bu hafta demeden kafama göre davranamam. kanamali haftalarda ve baski hissettigim bu hafta vurdur dedi uydum
Tabi sen de haklısın canım☺️Benim dr da fitili kesti ancak bu iğne sonuna kadar vurulacak, yoksa kasılmaların önünü alamayız dedi. Her doktorun bir tarzı var tabi.

Back