• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canım güle güle hepsini kullan ins bebislerine 🥰🤲🏻 bu arada Sevi bebe demişsin bu reflulu ve baybynest birlikte olan mı yoksa sadece reflu özellikli olanmi indirimi var bende alacagimda ondan sordum ben göremedim de ?
Çok teşekkür ederim inşallah kuzum 🤲🏻🥰 Linkini atayım ikincide yüzde 45 varmış. Ben de karar veremedim buna ya bazı yorumlar kötüydü babynestler de çok mu yer kaplıyor sanki
https://ty.gl/br7tuomdox

Kızlar karnımın her iki yanı ve göğüs altı aşırı kaşınıyor ve fotoğraflardaki gibi şeyler çıkıyor kaşıdıkça. Sadece bunlarda değil bacağım ayak bileğim kollarım falanda kaşınıyor çok. Benden başka kimsede yoksa anormal bi durumla karşı karşıyayım galiba
Kuzum dr bi danış istersen alerji tarzı bir durum olmuş sende bazı hamilerlerde oluyormuş sanırım seninde öyle gözüküyor bi krem bi ilac verir rahatlarsın ins çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim inşallah kuzum 🤲🏻🥰 Linkini atayım ikincide yüzde 45 varmış. Ben de karar veremedim buna ya bazı yorumlar kötüydü babynestler de çok mu yer kaplıyor sanki
https://ty.gl/br7tuomdox
Sağol kuzum bakayim bende 🤗 valla kuzum reflu gerekliymis dediler bende hem reflulu hemde babynest özellikli olsun diyorum 40 çıktıktan sonra onunla bi oturma odasına götürürüm içinde uyur diye düşünüyorum ama bılemedım ben şöyle yapacağım ins nasip olursa yatak odama park yatak alacağım içine refluku babynest koyacağım artık 4 aya kadar mı 5 kadarmi öyle yanımda olsunlar sonra odalarindaki yatağa gecirim diyorum büyümüş ek gıdaya da geçmiş oluruz rahat oluruz diye ama nasıl olur iyi olurmu hiç emin değilim tabi 🤷🏻‍♀️😄

Sağol kuzum bakayim bende 🤗 valla kuzum reflu gerekliymis dediler bende hem reflulu hemde babynest özellikli olsun diyorum 40 çıktıktan sonra onunla bi oturma odasına götürürüm içinde uyur diye düşünüyorum ama bılemedım ben şöyle yapacağım ins nasip olursa yatak odama park yatak alacağım içine refluku babynest koyacağım artık 4 aya kadar mı 5 kadarmi öyle yanımda olsunlar sonra odalarindaki yatağa gecirim diyorum büyümüş ek gıdaya da geçmiş oluruz rahat oluruz diye ama nasıl olur iyi olurmu hiç emin değilim tabi 🤷🏻‍♀️😄
Güzel fikir babynesti hangisi alacaksın bana da at alırsan 😅 bebişlerin eğimli durması ve yan destekleri şart bence uyurken bunu onun için demiştim ama bilemedim

Kuzum benim dediğim bundan reflu özelliği var hemde yatak tarzında olduğu için başka yerlerde taşıniyormus şuan fiyat yüksek indirime girdiği zaman olmuş 180tl falan onu bekliyorum bende girdiğinde alacağım ins park yatak icine koyarım büyüdüklerinde de hem odamdan çıkarlar hemde kendi yataklarında yatarlar ins 🤗🤲🏻

Eklentiler

• Screenshot_20211109-131050_Chrome.jpg
    Screenshot_20211109-131050_Chrome.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 76
Ilk 14 hafta falan hep olctu canm bnm ama suan yaptığı açıklama kısa da olsa uzun da olsa riske atamayız elinden geldiği kadar yat dedi açıklama erken doğum riski varmiw
Anladım canım bol bol dinlen o zaman yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 🙏

Bu arada bazı tatlis anneler hep tuzlu yediklerini söylemişler benim durum daha vahim bir elimde çikolata bir elimde tuzlu çubuk kraker yada turşu görenler biraz kötü bakıyor bana ama ikisinide canım çekiyor ne yapayım 🤣😇
Şeker yüklemesi yapılacak 2 hafta sonra gebelik şekeri çıkar diye içime bir korku düştü. Dikkat edeyim diyorum 26 haftayım 11 kilo aldım bundan sonra dikkat edeyim diyorum nasıl becereceksem🤷‍♀️

Kızlar sizinde saçınız salkım salkım dökülüyor mu? Saçımda kepekte çoğaldı gebelikten mi yoksa şampuan dan mı acaba? :olamaz: bide bu aralar yüzümde boynumda sevilceler çıktı :mad:

Şeker yüklemesi yapılacak 2 hafta sonra gebelik şekeri çıkar diye içime bir korku düştü. Dikkat edeyim diyorum 26 haftayım 11 kilo aldım bundan sonra dikkat edeyim diyorum nasıl becereceksem🤷‍♀️
İnan canım insan yapamıyor sabah resmen açlıktan uyuyamıyorum rüyamda yemek görüyorum ben 🙈 19 haftalık +6 benim de

Kuzum benim dediğim bundan reflu özelliği var hemde yatak tarzında olduğu için başka yerlerde taşıniyormus şuan fiyat yüksek indirime girdiği zaman olmuş 180tl falan onu bekliyorum bende girdiğinde alacağım ins park yatak icine koyarım büyüdüklerinde de hem odamdan çıkarlar hemde kendi yataklarında yatarlar ins 🤗🤲🏻
Aaa anladım şimdi canım benim gördüklerimde reflü özelliği yoktu buna da bakayım çok sağ ol ☺️

Kargo 1 gunde geldi, kurdum sonunda :)) Tabi antremi biraz gaspetti koliler 🤭 babamiz gelince toparlar ortaligi, herseyi bebek odasina taşir ;)
Bir kac pozisyon denedim, en iyisini kullandikca bulacagiz.

Eklentiler

• 20211109_151112.jpg
    20211109_151112.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20211109_151142.jpg
    20211109_151142.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 68
Kuzum banada 2 hafta sonra yapacaklar diyetisyenim beyaz ekmek tüketme dedi o şeker çıkartıyor bide diyelim tatlı yiyeceksin iki güne bol ye dedi dikkat edersek çıkmaz canım allahin izniyle bende kilo aldım hemde zaten tedavilerden dolayı kilolu hamile kaldım biraz bende durum kritik ama ins süreçleri gene güzel atlatıp güzel doğumlar yapacağız bebişleri kucağımıza alacağız 🤲🏻🤗

Kızlar karnımın her iki yanı ve göğüs altı aşırı kaşınıyor ve fotoğraflardaki gibi şeyler çıkıyor kaşıdıkça. Sadece bunlarda değil bacağım ayak bileğim kollarım falanda kaşınıyor çok. Benden başka kimsede yoksa anormal bi durumla karşı karşıyayım galiba
Karaciğer enzimleri ile alakalı bir durum olabilir. En kısa zamanda doktorunuz ile görüşmede fayda var. Geçmiş olsun..

Selam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorum 😔 ishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi 🤲🏻Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.

Selam kızlar, ben çok fena hasta oldum hastanede yatıyorum 😔 ishal, kusma, kasık ağrısı ölüyorum sandım. Cok sukur bebisler iyi 🤲🏻Meğerse salgın varmış sulardan olabilirmiş. Kendinize dikkat edin diye yazmak istedim. Yemege bile cesme suyu kullanma dediler sizlerde dikkat edin hastanede aynı şikayet ile gelen çok var.
Çok geçmiş olsun canım 😐 ben çeşmeden içmiyorum zâten de yemek için çeşmeden kullaniyorum nasıl hazır su yetişir ki bize :KK51:

Su indirim zamani cinsiyet bagimsiz urunler; bebek arabasi, puset, bez, catlak kremi, kozmetik seti, biberon seti, dusunuyorsaniz park yatak, çorap, mama onlugu, atesolcer, tirnak bakim seti, tarak vb vb alinir.
26-27 kasim Black Friday, o hafta Amazonda indirim olur, bizimkiler de bi tur daha indirim yapabilir..
Sonrasinda malum Euro kuru 11,20 uzeri, yeni gelen her urun daha pahaliya girer stoklara, mecburen fiyatlar artar
canım arabayı hangi marka tercih ettin?

Back