• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Maalesef eşim pozitif çıktı 🥺 sanırım bende de var bir şeyler. Çünkü dün geceden beri baş ağrım hiç durmadı boğazım acıyor hafif öksürük var. Moralim çok bozuk 😕😕 inşallah sağ Salim atlatırız. Gebeler ilaç falan kullanabiliyor mu bu süreçte
Arkadasim hamileyken gecirdi ilac kullanmiyorlar diye biliyorum, sadece parol ve C vitamini.
Siz simdiden lipozomal C vitamini almaya, sarimsak yutmaya, kemik sulu beslenmeye baslayin. Evde zencefil yoksa tedarik edin, zencefil limon cayi ile oksurugunuzu rahat kesersiniz.

Maalesef eşim pozitif çıktı 🥺 sanırım bende de var bir şeyler. Çünkü dün geceden beri baş ağrım hiç durmadı boğazım acıyor hafif öksürük var. Moralim çok bozuk 😕😕 inşallah sağ Salim atlatırız. Gebeler ilaç falan kullanabiliyor mu bu süreçte
Çok geçmiş olsun canım. Allah'ın izniyle iyileşirsin sakin kal bu süreçte. İlaç kullanabilir mi bilmiyorum doktorunla bi görüş istersen test yaptır ama önce pozitif değilsen en azından eşinden uzak durursun

Kızlar aranızda kamuda çalışan var mı? Biz şimdi 24+0 da idari izne ayrılıyoruz değil mi? Bi de malûm bizim çoğul gebelik olduğu için doğum öncesi 10 hafta analık iznimiz var bunun için 30+0 da mı yoksa 31+0 da mı çalışamaz raporu alıp analık iznine ayrılıyoruz. Yemin ederim kafam bulandı iyice 😂 personel şubeye soruyorum onlar benden beter 😂

Aynen benim de kaç kere söyledi canım öyledir heralde bizim kuruntular heralde... çok değişen görmedim çevremde de doktor kesin dedi zaten senin de öyle demiş
Onemli olan sağlıklı hayırlı olması değişmez zannetmem değişirse de sorun değil evlat sonuçta yokluğu kötü.hayirlisiyla su ayrıntılı ultrason bı atlatsaydik.rahmm uzunlugun olculuyormu her kontrolde

Geçmiş olsun
Bi arkadaşım 4aylik hamileyken atlattı daha yeni stres yapmayın doktorunuzlada görüşün bu süreçte

Kızlar kontrolden geldım bebekler iyi çok şükür
Ama kanama alani biraz genislemis 😔cuma tekrar kontrole cagirdi dahada büyürse hastaneye yatisini isteyeceğim dedi

Kızlar aranızda kamuda çalışan var mı? Biz şimdi 24+0 da idari izne ayrılıyoruz değil mi? Bi de malûm bizim çoğul gebelik olduğu için doğum öncesi 10 hafta analık iznimiz var bunun için 30+0 da mı yoksa 31+0 da mı çalışamaz raporu alıp analık iznine ayrılıyoruz. Yemin ederim kafam bulandı iyice 😂 personel şubeye soruyorum onlar benden beter 😂
24+0-32+0 idari izinliyiz, diger yandan dogum oncesi calisir/calisamaz raporu ile analik iznimiz normalde 30+0'da baslatilmali. Tek gebelikte cakismiyor rapor tarihi ama bizde cakisiyor. Bildigim kadariyla idari izin bitimine analik raporu verecegiz mevcut durumda, teyit ederim bu hafta bizim personelden.
24.haftaya kadar heyet raporluyum, 24. Haftada bebegin Sat'a gore hafta bildirir hekim yazisi ve usg ile idari izin baslatiliyor.
32.haftada Donem bitmis oluyor bizde, ben 32-37 calisir almayi planliyorum oraya gelirsem, 18 hafta dogum sonrasina aktarmis olurum, sonra isbasi ;))

24+0-32+0 idari izinliyiz, diger yandan dogum oncesi calisir/calisamaz raporu ile analik iznimiz normalde 30+0'da baslatilmali. Tek gebelikte cakismiyor rapor tarihi ama bizde cakisiyor. Bildigim kadariyla idari izin bitimine analik raporu verecegiz mevcut durumda, teyit ederim bu hafta bizim personelden.
24.haftaya kadar heyet raporluyum, 24. Haftada bebegin Sat'a gore hafta bildirir hekim yazisi ve usg ile idari izin baslatiliyor.
32.haftada Donem bitmis oluyor bizde, ben 32-37 calisir almayi planliyorum oraya gelirsem, 18 hafta dogum sonrasina aktarmis olurum, sonra isbasi ;))
Bizim personel idari izne denk geldiği için analık izni rapor getirdigin zaman idari iznin son iki haftası analık izni olarak devam eder dedi. Sen 30 a kadar idari izinli sayılırsın gerisi analık izni olur dedi. Valla ben çalışabilir almayı düşünmüyorum o halde nasıl çalışacağız ki son zamanları zor olur bizim için ikiz olunca. Bide doğum daha erken olabilir sonuçta

Kızlar Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur. Inquisitive Inquisitive canım dediğin C vitaminini alayım ben en iyisi. Bulantılardan doğru düzgün beslenemiyorum ki su bile içemiyorum 😕 allahım yardım etsin tüm hastalara şifalar versin inşallah 🤲🏻

Kizlar 19+3deyim 2 gündür bulantim geri başladı ya bnm gbi olanınız var mi tam bitti demiştim smdi geri başladı herseyden bir tiksinme geldi halsizim yatakla bagdastik resmen

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Çok şükür oğlumda kızımda çok iyiymiş sağlık sorunu görmedi herşey güzel dedi. Sata göre 19+2 deyim. Kızım 19+0, oğlum. 19+5 çıktı. Kızım 266 Gr, oğlum 303 Gr. Çok şükür rahatladım yarın kendi doktoruma gideceğim Allah'ın izniyle. Bu arada herkes covid aşısı oldumu ?
Canım ben gebelikten önce 2 doz sinovac olmuştum. 12. Haftam bitince 1 biontech olucam.

Aaa ne güzel tecrübeli çok 🥰 bizde büyüklerde var annemin babaannesi kvmin anneannesi ikiz ama çocuk olarak hiç yok tam bir kaos olacak bakalım annelere güveniyorum allahtan yakınız zorluklar güzellikler hepsi kabulümüz 🤗 ay bak aklıma geldi biri yazmış bugün instagramda gördüm kreş fiyatlarını gördünüz mü herkes annesiyle kvsiyle iyi geçinsin diye çok güldüm 😂
Ben kendim ikizim, bir erkek ikizim var. Ama çocukken de anlaşamıyorduk, şimdi de anlaşamıyoruz. 🥶🥶😄

Kızlar iyi akşamlar. Eşim sanırım korona oldu 😱 testini verdi ama sonuç çıkmadı daha. Koku ve tat baya azaldı diyor. Korkuyorum ya bana da geçtiyse 🥺 bebeklere bir şey olur mu acaba. Benim gibi bu haftalarda kovid olan oldu mu
Canım 12. Haftadan sonra mutlaka aşını ol. Ne haberler duyuyoruz, ben de çok korkuyorum özellikle eşimden. Eşim 2 sinovac, 2 biontechli, ona bişey olmaz. Olsn bana olur🥶

32.haftada Donem bitmis oluyor bizde, ben 32-37 calisir almayi planliyorum oraya gelirsem, 18 hafta dogum sonrasina aktarmis olurum, sonra isbasi :KK66:)
Canım 32-37 arası halimiz nice olur😄Ben de öyle isterim ama acaba o halde yürüyebilir miyim diyorum🙈

Canım 12. Haftadan sonra mutlaka aşını ol. Ne haberler duyuyoruz, ben de çok korkuyorum özellikle eşimden. Eşim 2 sinovac, 2 biontechli, ona bişey olmaz. Olsn bana olur🥶
Ya 12 yi geçince olacaktım aşımı ama sürpriz bir şekilde böyle bir şey oldu 😕 bende geçirirsem şimdilik doğal antikor oluyor sanırım bir ay sonra falan mi olurum aşıyı bilemiyorum. Şimdilik bu hastalığı en zararsız şekilde atlatmak istiyorum 🤲🏻

kizlar eve yardimci buldum işe başladı simdilik haftada 3 gün geliyor, yetiyor. oglum da hareketlerimin kısıtlanmasina biraz alıştı gibi. epey yatiyorum diyebilirim. insallah rahim agzi uzunlugum 30un üstünde cikar. beni korkutan şeyler de oluyor bebekler yataydi döndüler sanirim tam rahim agzima tekme atiyor biri. otururken bebeklerin ustune oturuyormusum gibi hissediyorum orda öyle bir şişlik var dışarı doğru zorlaniyor sanki. kasilma da oluyor sancılı şekilde. geri kalan refluydu gazdi agriydi onlari hic anlatmıyorum onemli degil bebisler iyi olsun zamaninda dogsun

kizlar eve yardimci buldum işe başladı simdilik haftada 3 gün geliyor, yetiyor. oglum da hareketlerimin kısıtlanmasina biraz alıştı gibi. epey yatiyorum diyebilirim. insallah rahim agzi uzunlugum 30un üstünde cikar. beni korkutan şeyler de oluyor bebekler yataydi döndüler sanirim tam rahim agzima tekme atiyor biri. otururken bebeklerin ustune oturuyormusum gibi hissediyorum orda öyle bir şişlik var dışarı doğru zorlaniyor sanki. kasilma da oluyor sancılı şekilde. geri kalan refluydu gazdi agriydi onlari hic anlatmıyorum onemli degil bebisler iyi olsun zamaninda dogsun
ay ne güzel darısı bana inşallah henüz birini bulamadım haftada bir gün bile. ne kadar vereceksin canım ücret bi de hangi şehirdesin. inşallah rahim ağzı uzunluğunda istediğin gibi çıkar canım hayırlısıyla

Back