- 4 Ağustos 2015
- 438
- 578
- 103
- 34
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #2.681
Valla canım benim yanlarım agrimaklada kalmıyor bildiğin uyuşuyor. Malesef geceleri hiç rahat değil nasıl yatarsam yatayım deliksiz uyuyamıyorum ağrılardanSoluma yatmaktan yanlarim agridi, cok da sıkıldım, dun gece uyumakta zorlandim ve cok erken bu cumleler icin biliyorum.. bacaklarimin arasinda yastik da vardi ama bsna misin demedi.
Sizin de uyurken agriniz oluyor mu?
Benim de çok ağrıyor tek tarafa sürekli yatmak imkansız ben normalde hep yüzüstü yattığım için yanlarım hiç alışkın değilSoluma yatmaktan yanlarim agridi, cok da sıkıldım, dun gece uyumakta zorlandim ve cok erken bu cumleler icin biliyorum.. bacaklarimin arasinda yastik da vardi ama bsna misin demedi.
Ilk yoğun kanama oldugunda kabizliktan olabilir dedi Dr demir hapından sonra kabızlık başladı dahiliye dr söyledim ilaç vermediTeşekkür ederim. Darısı sizlere inşallahbu arada size kanama sebebiniz söylendimi merak ettim
Bol bol lifli gıdalar yiyin o zaman. Kuru kayısı vs çok tüketin. Bende çok yaşamıştım kabızlık ama kanama olmadı çok şükür. Hâlâ arada yaşıyorum kabızlık yediklerime biraz dikkat ediyorum rahatlatıyor o. İnşallah seninde düzelir bu durumunIlk yoğun kanama oldugunda kabizliktan olabilir dedi Dr demir hapından sonra kabızlık başladı dahiliye dr söyledim ilaç vermedi
Wc zorladiktan 1gun sonra kanamam oldu kadın doğum dr bana yazsaydınız ilaç yazardım dedi kabızlık risk hamilelikte dedi
Demir hapını değiştirdi suan rahatim kabızlık yok
Normal ultrasonda görğnühorNeden olurmus acaba... Gecicidir belki. Bakalim perinatolog ne diyecek, merakla ve iyi dileklerimle bekliyorum..
Çok güzel canımmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.. ben olmadımKızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Çok şükür oğlumda kızımda çok iyiymiş sağlık sorunu görmedi herşey güzel dedi. Sata göre 19+2 deyim. Kızım 19+0, oğlum. 19+5 çıktı. Kızım 266 Gr, oğlum 303 Gr. Çok şükür rahatladım yarın kendi doktoruma gideceğim Allah'ın izniyle. Bu arada herkes covid aşısı oldumu ?
Sağol canım benim teşekkür ederizGüle güle gezsin minnoşların canımbiz de iki tane ayrı ayrı almayı tercih ettik maclaren atom modelinden. Gerektiğinde birleştirmek için aparatlar oluyormuş daha almadım ama olmazsa da kendim bir şey tasarlıcam. Tek başıma çıkmayı pek düşünmüyorum zaten Ana kucaklarını da onla uyumlu olandan aldık. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize
Canım gün kurusu kayısı çok çok iyi geliyor olursa onu denersinIlk yoğun kanama oldugunda kabizliktan olabilir dedi Dr demir hapından sonra kabızlık başladı dahiliye dr söyledim ilaç vermedi
Wc zorladiktan 1gun sonra kanamam oldu kadın doğum dr bana yazsaydınız ilaç yazardım dedi kabızlık risk hamilelikte dedi
Demir hapını değiştirdi suan rahatim kabızlık yok
Hangi doktorda ayrıntılı ultrasona girdin canımm? Ben de 2 haftaya gideceğim deKızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Çok şükür oğlumda kızımda çok iyiymiş sağlık sorunu görmedi herşey güzel dedi. Sata göre 19+2 deyim. Kızım 19+0, oğlum. 19+5 çıktı. Kızım 266 Gr, oğlum 303 Gr. Çok şükür rahatladım yarın kendi doktoruma gideceğim Allah'ın izniyle. Bu arada herkes covid aşısı oldumu ?
Anladim kuzum benim hayırlısı olsun ins yeterki güle güle kullansınlar misler gibi uyuyup buyusunler ins bir şekilde birseyler alıp koyacağız ins içimize sığan oluryok canim gidemedim bakmaya acikcasi pek de alternatifi yok gibi baska markalar pahali geldi. cilek mocha modelinin de parmakliklari inip kalkmiyor bu cocugu koyarken bele sıkıntı yaratir. boy olarak da en uzunu istedim 4-5 yaşa kadar kullansin diye öbür modeller 120 boydu..
güya araligin sonunda teslim var bakalim kurunca buraya mutlaka foto atarım
sagol canim
Tabi canım eskiden bu kadar imkanlar yoktu yine idare ediliyordu kullanırız illa kiSağol canım benim teşekkür ederiztek bende çıkamam istememde ama insanlık hali dedim ne olur ne olmaz bide ben çok seviyorum yan yana olup süren annelerini gorunce bakalim hayırlısı ile dogsunlar kuzum artık bir şekilde aldıklarımızla kullanıp idare edeceğiz ne yapalim ama ana kucaklariylada uyumlu olması iyi olmus sende güle güle al kullan ins canım
Canim ne yaptınız muayene oldunuz mu bugün hoca ne dedi ne önerdi sizlere birsey soyledimi ?Embrıyolara yaptırmadık, ama gecen yıl düşükten sonra genetik test yaptırmıstık.bakalım Nihal hoca ne dıyecek yarın, tavsıye ederse bizde yaptırırız
Aynen canım benim bizde oyle yapacağız artık evet bende görüyorum ama benim ailemde de cok var onlardan da azcık alışkınım ve zorluklar bizi bekliyorTabi canım eskiden bu kadar imkanlar yoktu yine idare ediliyordu kullanırız illa kibence de görüntü olarak çok tatlış oluyor bu arada heryerde ikiz görmeye başladım
Valla canım haftalar ilerledikçe daha da zorluyor malasef ama ben hamile yastığı aldım e bebekten iyikide almisim diyorum tabikide öyle deliksiz uyuyorum diyemem en basiti lavoba ihtiyacı varSoluma yatmaktan yanlarim agridi, cok da sıkıldım, dun gece uyumakta zorlandim ve cok erken bu cumleler icin biliyorum.. bacaklarimin arasinda yastik da vardi ama bsna misin demedi.
Aaa ne güzel tecrübeli çokAynen canım benim bizde oyle yapacağız artık evet bende görüyorum ama benim ailemde de cok var onlardan da azcık alışkınım ve zorluklar bizi bekliyorama ins güzelliklerde
Ahmet Yalınkaya canım Karakoç plazadaHangi doktorda ayrıntılı ultrasona girdin canımm? Ben de 2 haftaya gideceğim de
Ama başımıza gelmesi bence başka olacak gibi geliyor nede olsa hep uzaktan sadece sevdikAaa ne güzel tecrübeli çokbizde büyüklerde var annemin babaannesi kvmin anneannesi ikiz ama çocuk olarak hiç yok tam bir kaos olacak bakalım annelere güveniyorum allahtan yakınız zorluklar güzellikler hepsi kabulümüz ay bak aklıma geldi biri yazmış bugün instagramda gördüm kreş fiyatlarını gördünüz mü herkes annesiyle kvsiyle iyi geçinsin diye çok güldüm
Tabi tabi başımızın tacı onlarAma başımıza gelmesi bence başka olacak gibi geliyor nede olsa hep uzaktan sadece sevdikbu çok güzeldi canım ya çok güldüm desene bi kavga etsek ayvayı yemis olacağız şimdiden bol bol hediyeler gülücükler dağıtıyoruz onlara
Ins canım benim öyle olur bakalim ne göreceğiz aminn ins sağlıkla gelsinler ins hayirlisiylaTabi tabi başımızın tacı onlartorun da çok tatlı olur ama ya inşallah sağlıkla doğsunlar da
Muayene olduk canım, 12.haftada gel dedı, panoramadan falan bahsetmedi, sanırım rısklı durum olursa onerecek, bebısler ıyıydı cok sukur bırısı tam gununde, dıgeri 2 gun önde cıktı.. Benım ufak bı lekelenme oldu yıne, tekrardan kan uyusmazlıgı ıcın test yaptırdık, ben kanamadan korkmam ama bu kan uyusmazlıgı benı tedırgın edıyor dedı, o yuzden rısek atmayıp her lekede bu testı ıstıcem haberin olsun dedı.. Cok sukur o da pozıtıf cıktı. Aşı hakkında konustuk ası olmamı önerdi hemen. Bir de progestanıi agızdan alıcam 2 hafta. Fıtıl yuzunden mı leke gelıyor, tahrıs mı ediyorsun acaba dedı, vajina girişine de baktı, zaten korkuyorum hocam ileri itmeye dedım, girişte bırakıyorum dıyınce, agızdan alalım dedı diğer kontrole kadar.Canim ne yaptınız muayene oldunuz mu bugün hoca ne dedi ne önerdi sizlere birsey soyledimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?