2022 ikiz annesi olacaklar

Canım benim doktorum ikizlerin yüzde 40 ında kanama oluyor demişti normalmiş ama her ihtimale karşı doktoruna görün

bebeklerin tombik olacaklari bu haftalarda belli olmuyor canim esas farklar son haftalarda biraz daha rahat ol lütfen. zayiflar sağlıksız olacaklar diye de biseyy yok. bak oglum tek bebek 2500 gram dogdu zayif yani ama ne sarilik oldu ne de hasta oluyor masallah hala zayıf ama sagligi bir cok cocugu cebinden cikarir
ayrica bazi bebekler ne yersen ye kilolu dogar bazi bebekler ne yersen ye karinda kilo almaz zayif dogar her sey annenkn beslenmesine bağlı değil kesinlikle. bebegi zayif doğan anneler beslenmedikleri icin mi yani? öyle bir sey yok

Canim oyle bir şey yok da ben baktık doktor yorumlarına yediklerimiz ilerideki psikolojileri bile etki ediyormuş kafam çok karışık oldu yani ikiz ya bir de ve ben çok zayıfım biraz daha yesem diyip duruyorum ne biliyim içim rahat değil gbi mesela 1 gün ceviz yemesem diyorum sen eksik kaldın iste bugun diye gunde 2 yumurta yiyorum mesela artik omlete dondum çok tiksindim haslanmistan diyorum omlet zararlı mı şu mu bu mu çikolata cips falan zaten hamur işi yok arada helva yiyorum bugjn mesela 2 dilim yedik suan diyorum nefissizsin sen şekerin yukselse napacan

peki bu psikolojinin bebeklerine zararı yok mu sence? yediklerinden daha zararli

Henuz cok yeni. 6 hqftalik hamileyim. Vajinal muayene yapildi. Sanirim vajinal muayenenin etkisiyle ertesi gün kanama oldu. Bir daha dusunmuyorum artik vajinal muayene
Kanamanızın vajinal muayene ile alakası yoktur, cunku probun ucu vajina girişinde kalıyor. Ona bakılırsa gebelikte cinsel ılıskıye devam edenler oluyor, biraz acık konusacam ama penis cok daha ileriye gidiyor.. Probu tırnak boyu kadar ittirmiyordur bile doktorunuz..sizinki tüp bebek mı bilmiyorum ama, belli bir haftaya kadar hep vajinal muayene yapar tüp bebek doktorları da, cunku cok daha detaylı görünür hersey.. Tabıkı kendınızı nasıl rahat hıssedersenız o sekılde muayene olun ama burayı takıp eden arkadslar da vajinal muayene yuzunden kanama oldu algısı olusmasın.. Gercekten hıcbır zaararı yok..

Kan uyusmazlıgı olan arkadslarım, muhakkak her lekelenmede /kanamada doktorunuza haber verin.. Ben 5+3te kan uyusmazlıgı ıgnesını kahverengi lekelenme olunca oldum.. 8+4te kırmızı kanama yasadım, 1gun hastanede kaldım, doktorumun ilk şüphelendığı, kan uyusmazlıgı oldu, ıgnenın koruyuculugu un devam edip etmedıgını kontrol etmek ıcın tahlıl yapıldı dırek.. Cok sukur devam edıyormus, ama leke bıle görsen mutlaka haber ver dedı

peki bu psikolojinin bebeklerine zararı yok mu sence? yediklerinden daha zararli
Evhamli olmak yaşadıklarımızın bize bıraktığı acı miraslardandir kimseden bu psikolojim için akıl yada ders almak gibi bir niyetim yok. Beni bu yazdığınız daha da üzdü kusura bakmayın ama ben elimden geleni yapmaya çalışırken sizin şu yazdığınızı bakın

Üzülme canım minnoşlar kucağına gelince her şey geçecek

NasilYarDiyeyim bence arkadasimiz kotu niyetinden bisey söylememiş sadece stresin daha da çok zarar verdiğini söylemek istemiş. Sizi anlıyorum bende daha önce beş kere düşük yaptım insanin yüreği ağzında ama inanın olacağı varsa, yazıldıysa bir kere kadere siz naparsaniz yapın engel olamiyorsunuz. Eğer maddi imkanınız varsa bence psikolojik destek alın eminim iyi gelecektir. ❤

Sen hala şüphe mi duyuyorsun canım çok güzel besleniyorsun… Bu kadar şey yemene rağmen zayıfım diyorsun belki sana çekeceklerdir öyle düşün ben valla arada canım çok çekerse zararlı şeyler de yiyorum tiksindiğim için öyle her gün yumurta da yemiyorum tonla vitamin içiyoruz zaten arada hamurişi veya tatlı da yiyorum kiloları belki de o yüzden iyidir ama herşey kilo demek değil Doğduktan sonra da çok kilolu çocuklarım olsun istemem açıkçası kuzenimin çocuğu tam bir tosuncuktu sürekli hasta oluyor 1 ay iyileşemiyor ablamınki hala çok minnoş ve zayıf çok daha az hasta oluyor 2-3 günde geçiyor Onu geç ben küçükken çok yemek seçen sağlıksız beslenen bir çocuktum ablam herşeyi yerdi sebze falan da ikimiz de çok aşırı zayıftık benim kan değerlerim vitaminlerim falan hala daha iyi çıkar kolay hasta olmam ablam tam tersi sürekli hasta olur Yani bazen sen ne yaparsan yap olacağına varıyor kilo için değil sağlık için endişelen NasilYarDiyeyim seni düşündüğü için öyle demiş bence seni üzmek istemez hep bu konuyu stres yapıyorsun sana baskı yapan birileri mi var hiç kilo almadın bebekler sağlıksız olacak diye? Gerçekten yüzde 95ten daha iyi ve sağlıklı besleniyor olabilirsin ben seni çok takdir ediyorum beslenme konusuna en çok dikkat eden kişi olabilirsin

Bebegim esim hep gorevde ve sürekli arayıp yedin mi yedin mi ne yedin diye soruyor evet biraz stres yapıyorum bir de yalnızlık cidden zor mesela kalkıp yemek yapmasam 1 bardak suyu getirecek kimse yok hani kalıyorum mecburen evet dediğin gibi depoları iyi cikiyor hep benmde ama iste insan benliğinde annelik kutsal ya vicdan azabı hep var bende mesela cevizden oyl3 tiksindim ki sana anlatamam ama gunde 1 avuç yiyorum ben bu bebekler için çok çabaladım şımarmak yok diyorum yiyeceksin diyorum hep kendi kendime

Bu dediğin oldu mu şimdi? Şımarıklıkla ne alakası var insanız sonuçta herkes çabaladı burada çabalamadan çocuğu olan yok sanırım çoğu tüp bebek zaten. Benim değil ama ben de 2 yıl birsürü şeyle uğraştım bir düşüğüm var… Neyse sen bilirsin heryerde diyorlar annelere çok büyük baskı var insan olduklarını unutmamalılar diye bu mükemmel anne olma çabaları sana stresli bebekler olarak dönmez inşallah. Ben de hergün 7 saat evden de olsa çalışıyorum o sırada hiçbir şey yapamıyorum eşim de akşam yorgun geliyor. Bir de kendi cevabını kendin vermişsin tiksindiğin halde yemeye devam ediyorsun zorlaya zorlaya daha ne yapacaksın. Neyse ben şımarık hayatıma geri döneyim kimse beni zorlamıyor çok şükür Seni telkin etmek istedim ama sen sadece yakınmak istiyorsun belli ki her seferinde iyi niyetimle yaklaşıyorum daha başka bir şey diyemicem. Eşine de afferim sen tek başınayken bu kadar baskı yapması çok iyi olmuş gerçekten. Aileden biri gelemiyor mu yardıma ya da bir yardımcı tutsan haftada 2-3 gün gelse yemek de yapsa eşin bunu da düşünse iyi olur lafla peynir gemisi yürümüyor

Inan denemediğim şey kalmadı kadin yok bulamadım anca gelen haftada 1 günü kabul etti size asla şımarık vs. Gibi bir şey demedim lütfen alınmayın ben kendimden bahsediyorum sadece kırmak istemem asla

Bugun 00:45'te uyandim, iyi geceler diyecek kivama geldi gun benim icin.. İyice abidik gubidik saatlerde uyuyup uyaniyorum, haftaya heyet raporum uzatilacak doktora sorayim ne diyecek, zaten kronik kabizim o da fena bu arada Demir hapini biraktim, depo igne isteyecegim. Onun haricinde elhamdulillah, bebekler saglamsa can sıkacak birsey yok bence :)
Mutlu mutlu alisverisleri tamamliyorum

Cinsyetleri bekliyorum sabırsızlıkla, bişeyler almak için zor tutuyorum kendımı alınması gerekenşer listen varsa paylasır mısın canım? Kesinlikle almamız gereken şeyleri yavasyan almaya baslayim olmazsa

Sen şu an kaç haftalıksın? Ben 30a girdim hala tekim kimsem de yook eşim de sabah akşam çalışıyor Bi de 31 aylık kızım var ben de perişan haldeyim

Sen şu an kaç haftalıksın? Ben 30a girdim hala tekim kimsem de yook eşim de sabah akşam çalışıyor Bi de 31 aylık kızım var ben de perişan haldeyim
19 dayım canim inşallah ya gerçekten zor senin kızın en azından yorsa bile evde bir nefes oluyordur benm kimse yok eskm bir gidiyor 3 ay yok bir gidiyor 5 ay yok

canim bir listem var paylasiyorum (meslek geregi el yazimi okursun) Tabi ihtiyaclar kisiye gore degisir. Ornegin calismayan birine sut pompasi ve termal canta gereksiz gelebilirken benim elim ayagim... Bazi urunler marka ile belirtilmis, o da zevke ve butceye tabi...
Listede uyku tulumlarini unutmusum 1 yasa kadar cok iyi oluyor, bende vardi. Bir de astronot tulum, cift bacaktan fermuarli olunca mis :))
Ikiz dogurmayanlar giyside 0-1 ay cok alma diyecektir o durumda dogru ama bizde farkli biraz. Ben pek dinlemiyorum, max 2.5 kilo olacak bebeklere hem NewBorn(0-1) ay hem de 0-3 ay gonul rahatligi ile alabilirsin
Aldiklarimi ya da evde olanlari isaretlemistim

Eklentiler

• 20211030_121658.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…