• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

hic olmaz mi eşim delirdin diyor sürekli araştırıyorum ne olabilir ne gelebilir basimiza diye. en ufak hareket değişikliginde endiseleniyorum uykum kaciyor yüzüm asiliyor. özellikle kontrol öncesi ayri geriliyorum. kontrol süresi uzadikca evham artiyor o da ayri. cikmaz resmen
Aynı durumdayız. Kontrolüm üzerinden daha 3 gün geçti, başladım yine. Umarım sağlıkla gelsin bebekler hepimiz için.

Merhaba, umarım her şey yolundadır bebekleriniz de siz de iyisinizdir. ikiz olduklarını öğrendiğim gün kanamam oldu yazmışsınız ya merak ettim, alttan muayene mi olmuştunuz acaba, o konuda tereddütlerim var da danışmak istedim, sevgiler.

Merhaba, umarım her şey yolundadır bebekleriniz de siz de iyisinizdir. ikiz olduklarını öğrendiğim gün kanamam oldu yazmışsınız ya merak ettim, alttan muayene mi olmuştunuz acaba, o konuda tereddütlerim var da danışmak istedim, sevgiler.
Merhaba kime sordunuz bilmiyorum ama cevap verilmemiş ben cevap vereyim. Benimde kanamam olduğu zaman doktorum alttan bakmıştı. hatta ondan sonra bir kerede ağrım olunca rahim ağzı ve uzunluğuna bir alttan bakalım deyip bakmıştı. hiçbir problem olmuyor tereddüt etmeyin.

Merhaba enfeksiyon sıkıntısı yaşıyorum her muayenemde kültür veriyorum.hazır kültür almışken alttan bakalım diyor doktorum. Hiç bir problem yaşamadım rahat olun

Lierac temiz mi değil mi onu biliyor musun canım ☺️ Ben almıştım daha 3 kere falan kullandım ondan önce hindistan cevizi yağı kullanmıştım bi sorun varsa hemen ona döneyim 😅 Bu arada lierac başta sürerken yapış yapış gibi ama sonra tamamen yok oluyor, hindistan cevizi yağı da beni rahatsız etmiyordu
Lierac temiz ben baya araştırmıştım. Ama ben mustela kullanıyorum

Merhaba dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendim. Vajinal muayene olmustum.ikiz olayına sevinemedim bugun kanama ile uyandım. Hastaneye gittim serum yapildi. Igne oldum kanamaya gobektwn ultrqsonla bakildi. Cok sukur sorun yokmus.
Insan cok stres oluyor gercekten.

Merhaba dun bebeklerin ikiz oldugunu ogrendim. Vajinal muayene olmustum.ikiz olayına sevinemedim bugun kanama ile uyandım. Hastaneye gittim serum yapildi. Igne oldum kanamaya gobektwn ultrqsonla bakildi. Cok sukur sorun yokmus.
Insan cok stres oluyor gercekten.
Hayirli olsun ikizler, caninizi sikmayin neredeyse hepimiz kanama gorduk. Dinlenin, su icin, ilaclarinizi aksatmayin cabuk gecer insallah 🤲

aaa öylemi açıkcası içerik araştırmak hiç gelmedi aklıma. bittiğinde farklı bir marka alırım. ben alırken incia ile arasında kalmıştım onunda yorumları iyi ama kokusu konusunda tereddüt etmiştim. olmadı ondan alayım teşekkür ederim.
Cnm bebeklerin kaç gram senle biz aynıyız 2 haftadır bakılması bana pazartesi inşallah gidecem kontrole de

Kızlar merhaba, hamileliğimin 18. Haftası içindeyim ve ikiz gebeliğim. Nedenini anlamadığım bir şekilde fazla tedirginim. Kafamda hep bebekler iyi mi sorusu var. Sanki başlarına bir şey gelicek hissi. Daha hareketlerini hissetmiyorum bunun da etkisi büyüktür ama bu düşünceler yüzünden mutlu olamıyorum. Sizler de bu tedirginlikleri yaşadınız mı? İçimi rahatlatıcak bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var. 🥺 bir de bu ara sırt ağrısı olmaya başladı ve sağ kasıkta ağrılar hissediyorum.
Canım bnm hep var o korkum Rabbim bizi ve bebeklerimizi esirgesin

Kızlar bugün bebeklerimden birinin ense kalınlığı 2.5 çıktı. Doktor panaroma önerdi. 😞 korku sardı şimdiden
Korkmayin olcum hatasi bile olabilir. panaroma ikizde kesine en yakin sonuç; 10 iş gunu diyor ama 8.isgunu sonuc elinizde oluyor. Korkup beklemektense sonucu gorun ona gore hareket edin.
Hakkinizda hayirlisi olsun, insallah sonuc olumlu olur

Kızlar bugün bebeklerimden birinin ense kalınlığı 2.5 çıktı. Doktor panaroma önerdi. 😞 korku sardı şimdiden
Kaçıncı haftadasın canım. Bana 11. Haftamda bebeklerden birinin ense kalınlığı 4.32 dediler bir kaç doktora gittim sordum. Bir tane prof sıvı birikimi olabilir bu ense kalınlığı gibi görünür bol su iç sıvı tüket demişti. Bir hafta sonra tekrar bakıldı ve 1.7 çıktı çok şükür. Zaten 2.5 falan sorun olarak görmüyorlar doktorlar normal kabul ediyoruz diyorlar. İçini ferah tut dua et. Allah'ın izniyle bişey olmaz sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰

Kaçıncı haftadasın canım. Bana 11. Haftamda bebeklerden birinin ense kalınlığı 4.32 dediler bir kaç doktora gittim sordum. Bir tane prof sıvı birikimi olabilir bu ense kalınlığı gibi görünür bol su iç sıvı tüket demişti. Bir hafta sonra tekrar bakıldı ve 1.7 çıktı çok şükür. Zaten 2.5 falan sorun olarak görmüyorlar doktorlar normal kabul ediyoruz diyorlar. İçini ferah tut dua et. Allah'ın izniyle bişey olmaz sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
12. Haftadayım inşallah dediğiniz gibi olur 🙏🏻 Çok teşekkür ederim biraz olsun rahatlıyorum sayenizde

Back