2022 ikiz annesi olacaklar

Hayirli olsun ikizler, caninizi sikmayin neredeyse hepimiz kanama gorduk. Dinlenin, su icin, ilaclarinizi aksatmayin cabuk gecer insallah
Cok tesekkur ederim. Cok moral oluyor sizlerin yazdiklari. Dun hastanede serum tedavisi sonrasi ayni zamanda progeston ignesi yapildu kalcadan. Kanama durdu, bir iki damla kahverengiye dondu. Doktor bebeklere gobekten ultrasonla bakti. Birinin kalp atisini duyduk digerini göstermedi ben yok mu dedim. Hayir ben görüyorum ama bastırmak istemiyorum dedi.
Cok garip bir duygu gercekten. Insan xok korkuyor

Cnm bebeklerin kaç gram senle biz aynıyız 2 haftadır bakılması bana pazartesi inşallah gidecem kontrole de
Canım bende en son iki hafta önce gittim. Tekrar pazartesi gideceğim. Kontrollerimiz bile aynı gidiyor en birisi 202 gr diğeri altta kaldığı için tam ölçemedi 190 gr ölçtüm ama bence aynılar demişti.

Canım burada hemen hemen hepimiz yaşadık aynı şeyleri ikiz bebek taşımanın zorluklarından birisi kanama. Hiç korkma birşeycik olmaz Allah’ın izniyle sadece bir süre yorma kendini istirahat et geçer gider inşallah

Pazartesi ayrıntılı ultrasona gidiyorum. Bebeklerimi hiç hissedemediğim için aşırı derecede korkuyorum. Umarım iyilerdir korkudan endişeden bazen nefes alamıyorum sanki kalbim duracak gibi hissediyorum

Henuz cok yeni. 6 hqftalik hamileyim. Vajinal muayene yapildi. Sanirim vajinal muayenenin etkisiyle ertesi gün kanama oldu. Bir daha dusunmuyorum artik vajinal muayene

Canım bende en son iki hafta önce gittim. Tekrar pazartesi gideceğim. Kontrollerimiz bile aynı gidiyor en birisi 202 gr diğeri altta kaldığı için tam ölçemedi 190 gr ölçtüm ama bence aynılar demişti.
Ben bakıyorum masallah milletin bebekleri kocaman kocaman 16. Haftada 210 gram olan ikizler okudum ben diyorum neden böyleyim acaba nasıl bebekleri iri yapabilirim ne yesem ne içsem vitamin olarak sadece decavit ve i mom içiyorum oda 1 gün birini 1 gün birini sen neler yapıyorsun ben süt içemiyorum kabiz ediyor hemen

Kizlar bir sey sorcam. Doktor bebeklere bakarken birine 6 hafta 1 gunluk falan dedi diğerine 6 hafta 3 4 gunluk dedi. Oysa ki tup bebek. Ayni anda yerleştirildi. Bu fark neden oluyor böyle? Riskli bir durum mu?

Kizlar bir sey sorcam. Doktor bebeklere bakarken birine 6 hafta 1 gunluk falan dedi diğerine 6 hafta 3 4 gunluk dedi. Oysa ki tup bebek. Ayni anda yerleştirildi. Bu fark neden oluyor böyle? Riskli bir durum mu?
Herhangi bir riski yok ne kadar aynı gün döllenseler de aynı olmuyorlar sonuçta biri daha minik oluyor hep benim de bebekler arası bir hafta oynuyor. Dr şöyle açıklamıştı; ben senden uzunum ve ya kiloluyum diye senden daha sağlıklıyım demek olmuyor dedi. Yani rahat ol. 2 hafta ileri geri normal

Benmde oyl3 canim aralarında gün oluyor çok normal 2 haftaya kadar normal buluyormus drlar

Pazartesi ayrıntılı ultrasona gidiyorum. Bebeklerimi hiç hissedemediğim için aşırı derecede korkuyorum. Umarım iyilerdir korkudan endişeden bazen nefes alamıyorum sanki kalbim duracak gibi hissediyorum
Canım ilk gebeliklerde 20 den sonra hissediliyormuşş eminim ki iyidirler güzel düşün

Canım bu erken veya geç döllenme ile ilgili hem o gramlar net değil benim de 17 haftalık 200 üstü ama adetin 10. Günü aşılama yapılmıştı erken döllenme vee ben muz çok yedim yoğurt falan onlar kilo yapıyormuş önemli olan sağlıklarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…