- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #2.541
benim 18 hafta iken o civarmislar canim masallah iyiCanlar bebişlerin gramları kaç 16+5 240 219 dedi doktor
Amin inşallah cuma gecesi hürmetine isteyen hak eden herkeze ikiz ikiz versin RabbimAmiin cümlemizin bebeklerini esirgesin ve isteyenlere en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah.
Cok tesekkur ederim. Cok moral oluyor sizlerin yazdiklari. Dun hastanede serum tedavisi sonrasi ayni zamanda progeston ignesi yapildu kalcadan. Kanama durdu, bir iki damla kahverengiye dondu. Doktor bebeklere gobekten ultrasonla bakti. Birinin kalp atisini duyduk digerini göstermedi ben yok mu dedim. Hayir ben görüyorum ama bastırmak istemiyorum dedi.Hayirli olsun ikizler, caninizi sikmayin neredeyse hepimiz kanama gorduk. Dinlenin, su icin, ilaclarinizi aksatmayin cabuk gecer insallah
Ben de dün doktora gittim 16+5’im ben de biri 170 diğeri 190 normal dedi. Seninkiler iri mi acabaCanlar bebişlerin gramları kaç 16+5 240 219 dedi doktor
Canım bende en son iki hafta önce gittim. Tekrar pazartesi gideceğim. Kontrollerimiz bile aynı gidiyorCnm bebeklerin kaç gram senle biz aynıyız 2 haftadır bakılması bana pazartesi inşallah gidecem kontrole de
Oyyy maşallah seninkiler tontik olacaklar galibaCanlar bebişlerin gramları kaç 16+5 240 219 dedi doktor
Canım burada hemen hemen hepimiz yaşadık aynı şeyleri ikiz bebek taşımanın zorluklarından birisi kanama. Hiç korkma birşeycik olmaz Allah’ın izniyle sadece bir süre yorma kendini istirahat et geçer gider inşallahCok tesekkur ederim. Cok moral oluyor sizlerin yazdiklari. Dun hastanede serum tedavisi sonrasi ayni zamanda progeston ignesi yapildu kalcadan. Kanama durdu, bir iki damla kahverengiye dondu. Doktor bebeklere gobekten ultrasonla bakti. Birinin kalp atisini duyduk digerini göstermedi ben yok mu dedim. Hayir ben görüyorum ama bastırmak istemiyorum dedi.
Cok garip bir duygu gercekten. Insan xok korkuyor
Henuz cok yeni. 6 hqftalik hamileyim. Vajinal muayene yapildi. Sanirim vajinal muayenenin etkisiyle ertesi gün kanama oldu. Bir daha dusunmuyorum artik vajinal muayeneCanım burada hemen hemen hepimiz yaşadık aynı şeyleri ikiz bebek taşımanın zorluklarından birisi kanama. Hiç korkma birşeycik olmaz Allah’ın izniyle sadece bir süre yorma kendini istirahat et geçer gider inşallah
Ben bakıyorum masallah milletin bebekleri kocaman kocaman 16. Haftada 210 gram olan ikizler okudum ben diyorum neden böyleyim acaba nasıl bebekleri iri yapabilirim ne yesem ne içsem vitamin olarak sadece decavit ve i mom içiyorum oda 1 gün birini 1 gün birini sen neler yapıyorsun ben süt içemiyorum kabiz ediyor hemenCanım bende en son iki hafta önce gittim. Tekrar pazartesi gideceğim. Kontrollerimiz bile aynı gidiyoren birisi 202 gr diğeri altta kaldığı için tam ölçemedi 190 gr ölçtüm ama bence aynılar demişti.
Canım zaten doktora göre 18 haftalık erken döllenme sanırım ama sata göre oluyor diyorlar sonrabenim 18 hafta iken o civarmislar canim masallah iyi
Canım benim bi 10 gün kadar ileride adet günü 500 değerle öğrenmiştim hamileliğiBen de dün doktora gittim 16+5’im ben de biri 170 diğeri 190 normal dedi. Seninkiler iri mi acaba
Çok kilo aldım canım doktor alma dedi dikkat et dedi adete göre 16 artı 5 doktor 18 diyorOyyy maşallah seninkiler tontik olacaklar galiba
Herhangi bir riski yok ne kadar aynı gün döllenseler de aynı olmuyorlar sonuçta biri daha minik oluyor hep benim de bebekler arası bir hafta oynuyor. Dr şöyle açıklamıştı; ben senden uzunum ve ya kiloluyum diye senden daha sağlıklıyım demek olmuyor dedi. Yani rahat ol. 2 hafta ileri geri normalKizlar bir sey sorcam. Doktor bebeklere bakarken birine 6 hafta 1 gunluk falan dedi diğerine 6 hafta 3 4 gunluk dedi. Oysa ki tup bebek. Ayni anda yerleştirildi. Bu fark neden oluyor böyle? Riskli bir durum mu?
Benmde oyl3 canim aralarında gün oluyor çok normal 2 haftaya kadar normal buluyormus drlarHerhangi bir riski yok ne kadar aynı gün döllenseler de aynı olmuyorlar sonuçta biri daha minik oluyor hep benim de bebekler arası bir hafta oynuyor. Dr şöyle açıklamıştı; ben senden uzunum ve ya kiloluyum diye senden daha sağlıklıyım demek olmuyor dedi. Yani rahat ol. 2 hafta ileri geri normal
Bende hissedemiyorum canim.normalmis inşallah iyidirlerPazartesi ayrıntılı ultrasona gidiyorum. Bebeklerimi hiç hissedemediğim için aşırı derecede korkuyorum. Umarım iyilerdirkorkudan endişeden bazen nefes alamıyorum sanki kalbim duracak gibi hissediyorum
Canım ilk gebeliklerde 20 den sonra hissediliyormuşş eminim ki iyidirler güzel düşünPazartesi ayrıntılı ultrasona gidiyorum. Bebeklerimi hiç hissedemediğim için aşırı derecede korkuyorum. Umarım iyilerdirkorkudan endişeden bazen nefes alamıyorum sanki kalbim duracak gibi hissediyorum
Canım bu erken veya geç döllenme ile ilgili hem o gramlar net değil benim de 17 haftalık 200 üstü ama adetin 10. Günü aşılama yapılmıştı erken döllenme vee ben muz çok yedim yoğurt falan onlar kilo yapıyormuş önemli olan sağlıklarıııBen bakıyorum masallah milletin bebekleri kocaman kocaman 16. Haftada 210 gram olan ikizler okudum ben diyorum neden böyleyim acaba nasıl bebekleri iri yapabilirim ne yesem ne içsem vitamin olarak sadece decavit ve i mom içiyorum oda 1 gün birini 1 gün birini sen neler yapıyorsun ben süt içemiyorum kabiz ediyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?