Sen hala şüphe mi duyuyorsun canım çok güzel besleniyorsun… Bu kadar şey yemene rağmen zayıfım diyorsun belki sana çekeceklerdir öyle düşün
ben valla arada canım çok çekerse zararlı şeyler de yiyorum tiksindiğim için öyle her gün yumurta da yemiyorum tonla vitamin içiyoruz zaten arada hamurişi veya tatlı da yiyorum kiloları belki de o yüzden iyidir ama herşey kilo demek değil
Doğduktan sonra da çok kilolu çocuklarım olsun istemem açıkçası kuzenimin çocuğu tam bir tosuncuktu sürekli hasta oluyor 1 ay iyileşemiyor ablamınki hala çok minnoş ve zayıf çok daha az hasta oluyor 2-3 günde geçiyor
Onu geç ben küçükken çok yemek seçen sağlıksız beslenen bir çocuktum ablam herşeyi yerdi sebze falan da ikimiz de çok aşırı zayıftık benim kan değerlerim vitaminlerim falan hala daha iyi çıkar kolay hasta olmam ablam tam tersi sürekli hasta olur
Yani bazen sen ne yaparsan yap olacağına varıyor kilo için değil sağlık için endişelen
NasilYarDiyeyim seni düşündüğü için öyle demiş bence seni üzmek istemez hep bu konuyu stres yapıyorsun sana baskı yapan birileri mi var hiç kilo almadın bebekler sağlıksız olacak diye? Gerçekten yüzde 95ten daha iyi ve sağlıklı besleniyor olabilirsin ben seni çok takdir ediyorum beslenme konusuna en çok dikkat eden kişi olabilirsin