Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryan onermiyor aslnda mecbbur olmadiktan sonra asla diyor. Ama tercih eden cok ozel de olunca mecbur yapiyoruz dedi. Bn istemiyorm aksi. Bir durum olmadikca pazartesi kontrol var bakalm ne diycek. Ama genel olarak onerdigim birsey degil bildgn ameliyat ve sonrasi zor diyor.
Sezeryan onermiyor aslnda mecbbur olmadiktan sonra asla diyor. Ama tercih eden cok ozel de olunca mecbur yapiyoruz dedi. Bn istemiyorm aksi. Bir durum olmadikca pazartesi kontrol var bakalm ne diycek. Ama genel olarak onerdigim birsey degil bildgn ameliyat ve sonrasi zor diyor.
Bnmki sezerya ve kiloya takintili. Sekiz.kilo aldm henüz aslnda iyide yapiyor ama biz salmayi seviyoruz hamilelikte. Dogumda sezeryana ihtiyac olursa tabi gzl. Birsey ama normal dururken tercih Edilmesi gereksiz diyo. Ameliyattan fatki yok sonrasi sıkıntılı bir surec demisti. Bnce mantiklida.
Bnmki sezerya ve kiloya takintili. Sekiz.kilo aldm henüz aslnda iyide yapiyor ama biz salmayi seviyoruz hamilelikte. Dogumda sezeryana ihtiyac olursa tabi gzl. Birsey ama normal dururken tercih Edilmesi gereksiz diyo. Ameliyattan fatki yok sonrasi sıkıntılı bir surec demisti. Bnce mantiklida.
Gayet mantıklı valla tanımadan sevdim az kilo almışsın maşallah kuzu ama bu haftalarda normalmi sezeryanmı niye söylemiyolar onu anlamıyorum bence az çok tahminleri olur
iyi geceler kızlar bugün pek giremedim son eksikleri tamamladım. bi bebiş daha mı geliyor yoksa Amazing family
canım cok gecmiş olsun inşallah yanılma vardır ve vaktinde gelir bebişin
Kızlar ıslak mendil sleepy mi aldınız?Kızıma kıllanıyorum 1 aydır yenidoğan olanı ama çok kuru mendil.Unibaby de içerik değiştirdi kızartıyor.Oğluma ne alacağım bilemiyorum şu an