• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yok bende öyle 🤭 ama geçen sanırım ayakkabımı giyerken eğildim biraz zorlandım orda hafif kaçırdım emin de değilim tam🙈😂😂

Ama iç çamaşırım hep bi ıslak oluyor azcık. Akıntı diye düşünüyorum ama acaba idrar mı ki diye düşünmüyor değilim 🙊
Bende doktora dedim suyum gelirse nasıl anlarım akıntım var yok kız o öyle kolay değil Bi çay bardağı su gelmeli ki suyun gelsin dedi 🤣

Benimkiler yediğim yemeğe göre de hareketleniyorlar ,genelde az yiyorum hareket az oluyor,et yediğim gün oğlum hareketleniyor tatlı yediğim d kız hareketleniyor Sizinde yediğinizle alakalı olabilir mi ? Bide ben hareketsiz olduğum dinlendiğim günler daha da hareketli oluyırlar
Bir tanesi her zaman daha hareketliyken, diğeri hep sakin. Ne yersem yiyeyim öyle açıkçası😕

Bir tanesi her zaman daha hareketliyken, diğeri hep sakin. Ne yersem yiyeyim öyle açıkçası😕
Takmayın bukadarr hareketine kuzum gün boyu hareketli olduğunuzda bebek hareektli olmazz siz nezaman rahat dinlenmeye varırsanız ozaman bebeğiniz hareketlenirrr bebekleri rahat bırakın yav dinlensinler 😂 K kiymetim112 😂

Evet bana da aynini söyledi doktorum.
Yine de fazla meyve yemiyorum daha dogrusu yememeye calisiyorum diyetimde ne yaziyorsa o.
Bol su taa bastan beri içmeye calissam da 2 litreyi kesinlikle geçemiyorum :KK43:
cikan sonuçlar nasil düzgün mü ?
Bende çok su içemiyorum zorla diyete gelince ben zaten hafif kilolu oldum için 14 kiloyla sinirlandirdi Dr doğuma kadar oyuzden hamile kaldım dan beri diyette gibiyim bu ay hiç almamisim 6 aylık olduk 4 kilo almışım 10 kilom kaldı onuda üçe bölüp daha az almaya caliscam çok dikkat eden biriyim sonucu görünce çok şaşırdım nasip evde kendim yapıyorum biraz stresli bı iyi çıkıyor bı kötü bende anlamıyorum listeye yazıyorum pazartesi Dr sonuçlara bakicak insallh iyi der diyetede sadece patates ve pirinç yasak gerisini zaten yemiyorum

bi tanıdığım 2 ay önce suyu gelince kaçırdığını zannedip (36. haftada) ped takıp gününe devam etmiş, şansa aynı gün doktor kontrolüne gidince apar topar doğuma alındı 😂 galiba aynısı olcak

Yine şanslıymış arkadaşın :))

Heee anladımm aşkomm demekki küçük birşeydii madem belli olmuyo benim sağlıkocağı niye gittiğimde dakkabaşı idrar yanma varmı diyo 🤦‍♀️

Enfeksiyon varmı diye anlamaya çalışıyor canım ondan soruyordur

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X