• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
AA tamam canım çok teşekkürler hemen bakıcam 😘 trendyolda insta gibi yok yok 😅
Bak canım. Instagramdaki satıcılar çok pahalıya satıyorlar. Ben bi iki yerden fiyat aldım yanlış olmasin 300 tl ler havada uçuştu (12 aya kadar olan anı kartlarıydı benimkisi) aynısını trendyoldan 70-80 tl ye alabiliyorsun. Instagramdan aldıklarını iade de edemezsin ama trendyoldan aldiklarini begenmezsen iade edersin en kötü. Hahah trendyol reklami yapmış gibi oldum resmen 😅

Kızlar çıktım kontrolden minik çok şükür iyi herşey yolunda kilosu ya 1048 dedi yada 1148 orayı çok anlayamadım :) sağa sola dönerken ağrım oluyor dedim. Nst ye gönderdi ağrım varmı diye baktı yokmuş neyse ki yoksa yatış yapılacaktı. Haftaya yine kontrole çağırdı🤗 fatma86 fatma86 güzel haberlerini bekliyoruz seninde 😊

Monurol vermiş doktorum enfeksiyon için. Hemşiresi bir de idrar kültürü alalım üreme var mı diye bakalım dedi
Cnm onu gece yatarken iç içtikten sonrada en az 3-4 saat WC ye gitmeyeceksin ki ilaç etki etsin yoksa bir şeye yaramaz dedi doktor bana
Ama enfeksiyon varken gece uyusan bile o kadar saat tuvalete gitmemek imkansız

Kızlar çıktım kontrolden minik çok şükür iyi herşey yolunda kilosu ya 1048 dedi yada 1148 orayı çok anlayamadım :) sağa sola dönerken ağrım oluyor dedim. Nst ye gönderdi ağrım varmı diye baktı yokmuş neyse ki yoksa yatış yapılacaktı. Haftaya yine kontrole çağırdı🤗 fatma86 fatma86 güzel haberlerini bekliyoruz seninde 😊
Hadi gözün aydın 🥰 artık geçiyorlar 1 kiloyu minnaklar🤗 bundan sonra haftalık 200 gr alacaklarmış sanırım uygulamada öyle yazıyordu 🥲

Cnm onu gece yatarken iç içtikten sonrada en az 3-4 saat WC ye gitmeyeceksin ki ilaç etki etsin yoksa bir şeye yaramaz dedi doktor bana
Ama enfeksiyon varken gece uyusan bile o kadar saat tuvalete gitmemek imkansız
Daha öncede kullanmıştım 1 kere. Gitmem 3 4 saat muhtemelen. Gece yatmadan girince baya gidiyor 😂

Hadi gözün aydın 🥰 artık geçiyorlar 1 kiloyu minnaklar🤗 bundan sonra haftalık 200 gr alacaklarmış sanırım uygulamada öyle yazıyordu 🥲

Çok şükür canım 😍 bende gördüm anne ile birlikte hızlı kilo almaya başlayacakmış:)

Evet odada halım pek iyi değil. Yıkanabilir incelerden arıyorum. Trendyolda buldum da 300-400 liraya pahalı geldi. Gerçi piyasasını bilmiyorum bide instagramdan bakayım dedim😂

Bende aynı çok takipçi varsa iyidir diyorum 🙊😂😂
O incelerden bnde mutfağıma istiyorum ya. Ama fiyatlar hep öyle bildiğim kadarıyla. O halılarda kaydırmaz ve altının aşınmaması lazım

Back
X