- 4 Nisan 2019
- 5.666
- 6.111
Herkesin aynı olmuyo yumurtlama ve döllenme zamanı siz benden önce yumurtlamışsınız
Hayırlarla duyun inşallahYok henüz gitmedim yarın gideceğim inşallah
Evet canim geçen cuma gördüm çok şükür. Önümüzdeki pazartesi kalp atışı na cagirdiBu sabah yine beta icin saglik ocagin kan verdim .sonuc cikinca yarin gidecegim insallah keseye.siz gittinizmi
Yarın sabahti randevum ama az önce baya regl gibi kanamam geldi galiba düşük yapıyorumHayırlısı Allah'tan...
Haklısın canımOrası öyle tabi ki canim alan da veren de Allah olacağın önüne geçemeyiz tedbir amaçlı dedim
Rica ederim hakkınız da hayirlisi olsun canim bizi de haberdar etHaklısın canımÇok teşekkür ederim desteğin için
Cuma günü keseyi gördüğünüzde değeriniz kaçtı sanırım bizim sizinle aynı ben de 5+1 im cuma günü değerim 3854tüEvet canim geçen cuma gördüm çok şükür. Önümüzdeki pazartesi kalp atışı na cagirdi
İlk oglum tup bebek benimde sag salim kucagimiza alalım insallah bi ay once tup bebek doktoruna gittik bizde yaptiralim diye ama nasip kismetTup Bebek canım ondan benim ki gözüktü sanırım
Oy masallahEvet canim geçen cuma gördüm çok şükür. Önümüzdeki pazartesi kalp atışı na cagirdi
Bhcg bakmadılar canım. Bugün 5+3 adet tarihine göreCuma günü keseyi gördüğünüzde değeriniz kaçtı sanırım bizim sizinle aynı ben de 5+1 im cuma günü değerim 3854tü
Hoşgeldinmerhaba kızlar benim sat 24 kasım bazı uygulamalar 2 eylül bazıları 31 ağustos gösteriyor doğumu. burayı da takip edeyim bari5+5 bugün daha hiç doktora gitmedim
Yani gitsem görünür sanırımBhcg bakmadılar canım. Bugün 5+3 adet tarihine göre
Amin inşallah canımİlk oglum tup bebek benimde sag salim kucagimiza alalım insallah bi ay once tup bebek doktoruna gittik bizde yaptiralim diye ama nasip kismet
hoşbuldum canım:)Hoşgeldin
Seninde kesin gözükür canım.karindan minicik de alttan daha net gözüküyorYani gitsem görünür sanırım
Alttan baktırmak istemiyorum ya karından daha iyi olur benim içinSeninde kesin gözükür canım.karindan minicik de alttan daha net gözüküyor
5+2 mıydı seninAlttan baktırmak istemiyorum ya karından daha iyi olur benim için
Dgerin katlamistir cnm karindan görünür merak etme ❤❤Alttan baktırmak istemiyorum ya karından daha iyi olur benim için