- 18 Ocak 2020
- 514
- 636
- 29
Hoşgeldiniz, sağlıcakla gelsinler bebislerimiz inşallah ☺Herkese merhabalar güzel bir hafta olsun.
Ben doktora gitmeden folik asit başladım Ocean Methyl Folat 400 Mcg bu markayı aldım doktorum da 400 lük olduğu için benim için uygun devam edebilirsin dedi.
Bu akşam tekrar kan vereceğim bakalım artmış mı değerler.
Anne Adı ŞehirKaçıncı çocuk Yaş SatBebek cinsiyeti Matmazella Samsun 128 19 Kasım Liveyourlife Kocaeli 133 24 Kasım @ZeynepBetulll Eskişehir 2 3125 Kasım P Papatyakircicegi Ankara 125 28 Kasım @teknekazintisii Antalya 335 29 Kasım kubra1621 Kocaeli 125 1 Aralık Paranoya_6616 Almanya 126 2 Aralık @askguzeldirmutluolunca İstanbul 232 2 Aralık @hatibulut Bursa 238 2 Aralık @Gzos Balıkesir 130 29 Aralık
Bismillah diyerek konuyu açalım. Bebisleriniz sağlıkla gelsin kızlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir❤ 2022 bize sağlık mutluluk huzur en çokta sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi versin
Affedersiniz sat nasıl 29 aralık oluyor son adet tarihiniz 29 aralıksa hala kanamanız devam ediyor ya da yeni bitti olması lazım değil mi ?Sat 29 Aralık Balıkesir 1. Çocuk yaş 30 canım forumumuz hayırlı olsun
Ekledim kuzumŞehir: Kayseri
Çocuk: 1
Sat: 7 Aralık
Beni de ekler misin canısı
Belki bat olarak söyledi 29 Kasım olabilir bende öyle eklemişim dalgınlıkAffedersiniz sat nasıl 29 aralık oluyor son adet tarihiniz 29 aralıksa hala kanamanız devam ediyor ya da yeni bitti olması lazım değil mi ?
Doğrudur bir sorayım dedimBelki bat olarak söyledi 29 Kasım olabilir bende öyle eklemişim dalgınlık
Dönüş yapınca düzeltiriz kuzumDoğrudur bir sorayım dedim
Kese için erken sanki ya. Ben de 4+6dayım. Hem tüp bebek doktoru hem de kadın doğum doktoru 7 ocakta muayene istediler kese için.Kızlar kesesi görünen var mı ben bugün 4+6 da kese göremedi doktor sanki yuvarlak bişeyi çizdi ölçtü ama bana bişey demedi kan verdim ama zaten bu haftada erken dedi sizde durumlar nasıl
Evet, hatta bugün sabah kanamam oldu ama beta 2 günde 2.5 kat artmışGünaydın herkese, bi sorum olacak bilmiyorum sizde de oluyo mu. Benim ara ara ağrım oluyo adet ağrısı gibi ama dinlenince hemen geçiyo. Ama sık sık giriyo ağrı. Sizde de oluyo mu
Evet daha çok erken ben de 4+2 deyim.Kese için erken sanki ya. Ben de 4+6dayım. Hem tüp bebek doktoru hem de kadın doğum doktoru 7 ocakta muayene istediler kese için.
Kızlar kesesi görünen var mı ben bugün 4+6 da kese göremedi doktor sanki yuvarlak bişeyi çizdi ölçtü ama bana bişey demedi kan verdim ama zaten bu haftada erken dedi sizde durumlar nasıl
Erken zaten canım sizler kaç haftada gördünüz merak ettim haftaya bakalım inşallahKese için erken sanki ya. Ben de 4+6dayım. Hem tüp bebek doktoru hem de kadın doğum doktoru 7 ocakta muayene istediler kese için.
Kesinlikle yaa şu ilk zamanlar çok zorBenim şuan 6 haftalık 2 kere kanda baktırdım Dr. İstedi sonuçları attım kendisine randevum 12 Ocakta anca o zaman net görürüz dedi. Beklemedeyim. Ne zor beklemek
Değeriniz çok güzel artmış kanama için bisey dedi mi doktorunuz leke halinde olduğu sürece problem olmaması gerekiyorEvet, hatta bugün sabah kanamam oldu ama beta 2 günde 2.5 kat artmış
Yarın sabahti randevum ama az önce baya regl gibi kanamam geldi galiba düşük yapıyorumDeğeriniz çok güzel artmış kanama için bisey dedi mi doktorunuz leke halinde olduğu sürece problem olmaması gerekiyor
Hemen doktorunuza gidin lütfen en azından erken müdahale ile kurtarabilirsiniz bebeğiniziYarın sabahti randevum ama az önce baya regl gibi kanamam geldi galiba düşük yapıyorumHayırlısı Allah'tan...
Benim 4+5’te 3854 çıktı benim de kimyasalım var 4 gün gecikmede 32 çıkmıştıKızlar 4+6 da beta değerim 583 çıktı içim çok rahatladı kimyasalda bu haftada 75 çıkmıştı sizlerin kaç acaba normal mi şuanlık
Hayırlı olsun keseyi gördünüz müMerhaba 8.haftada duyulur