Aslında daha doğru, sürekli sürekli ultrasona girmek bence olumsuz etki ediyor ya, maşallahHayırlısı olsun inşallah. Bende bugün aradım doktoru taa 25 Ocaka randevu verdi. 8 haftaya mı girerim 9 a mi bilmiyorum. Almanya çok kötü bu açıdan erkenden hiç bakmıyolar. 1 kere bakacak ultrasonda kese kalp atışı hepsini aynı anda görecek duyacak inşallahhh. O zamana kadar beklicem mecburr
İnşallah öyle olacak galiba :)Aslında daha doğru, sürekli sürekli ultrasona girmek bence olumsuz etki ediyor ya, maşallahumarım hepsini görür duyar sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Beni de ekler misin tatlimEkledim kuzum
Eklemez miyim kuzum hosgeldin sağlıkla al kucağınaBeni de ekler misin tatlimsat 6 aralik 2. Cocugum 29 yasindayim Gaziantep
Amin canim hepimiz insallahEklemez miyim kuzum hosgeldin sağlıkla al kucağına
Hayir çok iyi. Cikmis değerin iki günde iki katı artması lazım önemli olan artış bebisimBenim 3+6 gosteriyor betam 253 cikti bugun kizlar dusuk mu sizce
Insallah canim baktiracagimHayir çok iyi. Cikmis değerin iki günde iki katı artması lazım önemli olan artış bebisim
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin gebeligin kalp atışını duydun muKızlar beni de alın araniza ağustos sonu gibi olacak ama o topik çok kalabalık burada olayım. Sat 17 kasım yaş 24 istanbul ilk olacak nasipse
Daha duymadım doktor bir hafta sonra gel demişti gittim başka doktor vardı o da anlamadı 2 hafta sonra gel dedi kendi doktorumu bekliyorumHosgeldin canim sağlıkla ilerlesin gebeligin kalp atışını duydun mu
6+2 de karından duydum ben:)Merhaba kızlar.kalp atışlarını ne zaman duydunuz
Teşekkür ederim inşallah bugün bende 5+4 oldum ağrım var doktora gidecem. İnşallah bı sürpriz olurda ben de duyarım6+2 de karından duydum ben:)
Bu arada başlık hayırlı olsun kızlar
5+4 te duymak cok zor olur canm anca doktor anlar sen ayırt edemezsin muhtemelen bizde öyle olmustu.Teşekkür ederim inşallah bugün bende 5+4 oldum ağrım var doktora gidecem. İnşallah bı sürpriz olurda ben de duyarım
Normal de pazartesi günü ne cagirdi ama ağrım olunca bı gitmek istedim5+4 te duymak cok zor olur canm anca doktor anlar sen ayırt edemezsin muhtemelen bizde öyle olmustu.
Normal gebelikse bence 6-8 hafta da.Gunaydin kizlar ilk dr muayenesi kac haftalikta olmali sizce?
Tamam canim tesekkur ederimNormal gebelikse bence 6-8 hafta da.
Kan verip kesinleşti miTamam canim tesekkur ederim