- 17 Ocak 2021
- 282
- 239
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen Ptesi öğrendim canım yarın gideceğim, 4+6 oluyor. Bana kalsa ben bebek görülecek zamanda giderim ama 2 düşüğüm ve pıhtılaşma problemim var önlem amaçlı gitmek istedim. Umarım hepimiz için güzel bir süreç olurKızlar siz ne zaman doktor kontrolüne gideceksiniz ? Ya da kaçıncı haftada gideceksiniz ? Daha erken olduğunu düşünüyorum ben 3+3 üm çünkü erken öğrendim yanş
Beni de eklermisinEkliyorum canim hosgeldin sağlıkla ilerlesin gebeliginiz ❤
Tabi ki değilsin eminim ki hepimiz yapıyoruz
Bana yasakladı canım ağrım oluyor deyince şuan sınırsız zaman koymadı kalbi duyduktan sonra tekrar bi sorucam.Kızlar doktorunuz cinsel ilişki konusunda bir yasak getirdi mi ? Kaçıncı haftada serbest bıraktı ?
Ben keseyi görmeye gittiğimde ilişki yasak dedi. Ama ne kadar süre sormadım açıkçası.Kızlar doktorunuz cinsel ilişki konusunda bir yasak getirdi mi ? Kaçıncı haftada serbest bıraktı ?
Canım kan vermiştin dimi iki güne göre hesapla 3 beni açtığında gidebilirsin. Kese görünüyor o değerlerde bende önümüzdeki hafta perşembe cuma istiyorum bakalım 5+5 falan olacağım ama yarın gidicem tahlil sonucu için bakalim ne zaman çağıracak şimdilik devlette gidiyorumKızlar siz ne zaman doktor kontrolüne gideceksiniz ? Ya da kaçıncı haftada gideceksiniz ? Daha erken olduğunu düşünüyorum ben 3+3 üm çünkü erken öğrendim yanş
Eklerim canim Yaş Şehir son adet tarihini ve Kaçıncı çocuk olduğunu yazarsan seve seve eklerim❤ hosgeldinBeni de eklermisin
Tabi ki, İstanbul 33 yaş 1aralık son adet ve ilk cocuk inşallah nasipseCanım kan vermiştin dimi iki güne göre hesapla 3 beni açtığında gidebilirsin. Kese görünüyor o değerlerde bende önümüzdeki hafta perşembe cuma istiyorum bakalım 5+5 falan olacağım ama yarın gidicem tahlil sonucu için bakalim ne zaman çağıracak şimdilik devlette gidiyorum
Eklerim canim Yaş Şehir son adet tarihini ve Kaçıncı çocuk olduğunu yazarsan seve seve eklerim❤ hosgeldin
Ağrı olması iyi bişey yerleşiyor demektirKizlar benim kasik agrim var ama sanki sag taraf daha cok agriyor
Kotu bisey yoktur demi
Masallah Cok guzel cikmis aceba daha erkenmi agrilar icin ara ara oluyormu PekiAğrı olması iyi bişey yerleşiyor demektir
Benim ilk gebeligimde ogrendigimden itibaren kasik ağrısı adet olacak gibi bel ağrısı çok şiddetliydi ama bunda hiç bir ağrım yok neden acaba cuma hcg yaptım 984 cikti
Bebek nereye yerlesirse orası daha çok ağrır daha fazla ağrıyan yer bebisin olduğu bölgeMasallah Cok guzel cikmis aceba daha erkenmi agrilar icin ara ara oluyormu Peki
Benim de hic bel agrim yok
Ama seyi anlamiyorum bir taraf daha cok agrirsa bu iyi biseymi yumurta orda oldugu icinmi
Ayy insallah biliyormusun bende cok hissetmiyordum bu aralar oldu 5. HaftadaBebek nereye yerlesirse orası daha çok ağrır daha fazla ağrıyan yer bebisin olduğu bölge
Hayır canım şimdiye kadar hiç kasik ağrısı hissetmedim tuhafıma gidiyor anlamadim
Nereye yaptırdınız acaba şikayetinşz neydi ilk deneme de tuttu mu şimdiden hayırlı olsunmerhaba bende 2022 eylul annesiyim tup bebek yaptim 6 haftadayim benide listeye eklermisiniz
Merhaba canım hamile kaldıgmdan bu yana cinsellik olmadı esimle. 8+1 iken bi cesaret edip birlikte olduk benden bildiğin pembe kan geldi her ne kadar 1 saat icinde kesilse de beni korkuttu.Aklında bulunsun ilk önce doktoruuna danıs.Kızlar doktorunuz cinsel ilişki konusunda bir yasak getirdi mi ? Kaçıncı haftada serbest bıraktı ?
5 gün önce gittim kese yoktu 26 ocakta tekrar gidicemAyy insallah biliyormusun bende cok hissetmiyordum bu aralar oldu 5. Haftada
Sen belki daha yeni oldugu icin olabilirmi doktor gordunmu
Canım hosgeldin mesajını yeni gördüm yas Şehir son adet tarihi ve Kaçıncı çocuk bilgilerini yazar mısın listeye ekliyimmerhaba bende 2022 eylul annesiyim tup bebek yaptim 6 haftadayim benide listeye eklermisiniz
Doktorumla yarın gorusecegim bakalim başlayacak mi? Insan ne de olsa tedirgin oluyorGünaydın benim de açık kahve lekelenme olmuştu, kırmızıya dönmediği sürece tehlikeli değil ama önlem olarak progestana başlattı doktorum.
Tesekkür ederim kisacabkk sizlere de cok gecmis olsun. Umarim tekrari yasanmaz. Azalmasina da cok sevindimSelamlar, benim de 4-5 gündür baya kanamam oluyor. Doktor bir ped dolar mı diye sordu hayır dedim. Ama kırmızı hatta pıhtılı da bazen. O zaman tamam dedi ilaç verdi iğne yaptılar ve 2 hfta mecbur kalmadıkça kalkma hep uzan dedi. Normal bu haftalarda olabiliyor %90ı zararsız kanamalar, kesen düzgün görünüyor ve kanama alanı da yok içerde dedi. Bugün biraz azaldı gibi çok şükür. Yani bazı gebelikler kanamalı ve lekelenmeli de geçiyor sanırım. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinler inşallah
Kese görünmüş müydü sizinGünaydın arkadaşlar. Kahverengi icinde biraz pembe de olan akıntı geliyor. Bilginiz var mi..
Teşekkür ederim inşallahDoktorumla yarın gorusecegim bakalim başlayacak mi? Insan ne de olsa tedirgin oluyor
Tesekkür ederim kisacabkk sizlere de cok gecmis olsun. Umarim tekrari yasanmaz. Azalmasina da cok sevindim
Kese görüldü yolk sac da var ama bebegi net goremedik henuzKese görünmüş müydü sizin