2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kizlar 1. Atak haftasında olan var mı? Bebeğim normalde düzenli olarak 2 saatte bir uyur uyanır beslenirdi. Şimdi 3-4 gündür gündüzleri uyumuyor. Uyanık olduğu zaman sürekli kucak istiyor. Aranıyor. Bu durumda olan var mı?

Kuzum mama verıyorsan sıcaklıgını ıyı ayarla,soguk olmasın anne sutu baya ılık cıkıyor cunku.bırde tum bıberonlarını emzıklerını kaynat bugun bebegın.belkı cesme suyu falan kaldıysa ondan olabılır.her bıberon emzıgınıde ıcme suyuyla yıkarsın.banyo yaptırırkende basını cesme suyuyla yıkama.bence cesme suyu geldıyse agzına o yuzden olabılır.karnınıda sıcak tutarsın yarın yıne olursa bı doktora goturursun
Cnm sadece anne sutu ile beslenio mama vermioruz. Sanirim karnini üsüttü soguk aldi gibi. Kakasıda yesilimsi oldu. Insallah gecer sagol

Kiraz çekirdeği kemeri var ben gaz için almıştım ısınmasinida sağlıyor havlu da olur saç kurutma makinesi de göbüşüne
Cnm sicak.havlu koyuyorum dunden beri aglamasi huzursuzlugu gecmedi :( burda bahar gelmisti ama 2 gundur hava birden sogudu dogalgazida kapatmistik yavrum usudu sanirim

Kizlar 1. Atak haftasında olan var mı? Bebeğim normalde düzenli olarak 2 saatte bir uyur uyanır beslenirdi. Şimdi 3-4 gündür gündüzleri uyumuyor. Uyanık olduğu zaman sürekli kucak istiyor. Aranıyor. Bu durumda olan var mı?
Evetttt öyle oluyorr bitene kadar ne istiyorsa yapmak lazım kucaksa kucak memeyse meme. Yoksa huzursuz olur

Cnm sicak.havlu koyuyorum dunden beri aglamasi huzursuzlugu gecmedi :( burda bahar gelmisti ama 2 gundur hava birden sogudu dogalgazida kapatmistik yavrum usudu sanirim
Üşütmüş o zaman mınnak,dogalgazı acın kuzum yıne ayagına patık gıyındır sıvak havlu koy karnına gecer annesı ınsallah yarjna bıseyı kalmaz🙏ınternette normal dıyor yesıl kakaya baktımda sımdı.

Kızlar moralim çok bozuk meme reddi yaşıyorum aynı zamanda sütümde çok az aynı durumu yaşayıp aşan var mı
Bende meme reddı yok ama sütüm azaldı baya aniden.bugun bestlak damla alacagım canım.sarı uzum hosafı ve tahın pekmezlı ve bol suya basladım bugun.umarım duzelır.

Kızlar moralim çok bozuk meme reddi yaşıyorum aynı zamanda sütümde çok az aynı durumu yaşayıp aşan var mı
Nasıl davranıyor bebişin ?Ben de şüphelendim ama genelde alıyor bazen almıyor ,almadığı zaman mama veriyorum onu da almıyor .Meme reddi diye korkuyorum ben de 🥹

Kızlar dogumdan beri sutumun yetmemesiyle ugrasiyorum, denemedigim sey kalmadi, psikolojim de mahvoldu. Hep mama destegi ile ilerledim. Hala da oyle devam ediyoruz ama bayaa azalttik mamayi sukur. Bende en cok ise yarayan sey alkolsuz bira oldu, sizlerle de paylasmak istedim.
Bunu bu sabah yazdim sizlerle paylasacaktim belki faydasi olur diye. Sonra oglumu disciye getirdik, dil damak bagindan suphellenmisti emzirme danismanim, meme uclarim emzirme sonrasi iki yana bakiyordu cunku ve mastit oldum ustune apse yapti vs. Discide ortaya cikti ki hem damak bagi varmis, 4. Derece ( en yuksegi) hem de dil bagi gerideymis. Bu ikisi memeyi duzgun kavrayamamasina hem gaz problemlerine hem de benim sutumun azalmasina, mastit olmama neden olabilirmis. O kadar sinirliyim ki cocuk doktorumuza. Nasil anlamaz bunu? Bana cehennemi yasatti iki bucuk aydir. Gaz yuzunden cocuk uyuyamadi. Benim cektiklerimi zaten biliyorsunuz. Sizin de aklinizda bulunsun en olmadi kendiniz kontrol edin evde bi.
Canim benimkinde de dik bagi var ondan mi gaz oluyormus?

Mamayı alıyor ya da sağıp verdiğimde gemen içiyor sizin de mi sütünüz az
Ben sütümden emin değilim ilk iki ay bir kilodan fazla aldı ama üçüncü ayda kusmalar ,ağlamalar ,emmek istememe başladı ,kilo alımı yavaşladı Kızım başından beri yaklaşık on dakikadan fazla emmiyor nasıl doyuyor bilmiyorum şimdi o beş dakikaya düştü ,süt mü yok ki ac mı acaba diye mama verdim bir iki ölçü birkaç kez içmiştir .O yüzden meme reddi mi değil mi emin değilim ki .

Back
X