17si gibi gitmem lazım 3 hafta sonra çağırmıştı en son cnm. Kaç gündür giremedim hastaydım birazİnşallah canımbirdha kontolün ne
zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17si gibi gitmem lazım 3 hafta sonra çağırmıştı en son cnm. Kaç gündür giremedim hastaydım birazİnşallah canımbirdha kontolün ne
zaman
Coraspin kullanmamı söyledi doktorum ona başladım bende umarım Bi sıkıntı olmazCanim bende gecen hafta gecirdim. Mutlaka doktkruna danisarak kan sulandirici kullan. Benim bir tanidigim covidden dolayi kani pihtilasinca 6 aylik bebegi karninda öldü. Bende o yuzden hemen kan sulandiriciya basladim karantinadayken. Karantinadan sonraki gun D Dimer testi yaptirdim. Kanimdaki pihtilasma ilac ictigim halde sinirda cikti. Az daha yuksek olsa doktorum hergun kan sulandirci igne vericekti. Su anlik ilacla devam ediyorum. Covid 3 ay boyunca insan vucudunu etkiliyormus. O yuzden doktorum 3 ay boyunca kan sulandirici ilaci kullanmami istedi. Sende ihmal etme mutlaka doktorunla gorus. Bebek ölümlerine sebep oluyormus pihtilasma. Korkutmak icin soylemiyorum yanlis anlama. Sadece tedbirli ol diye soyluyorum.
Karantinadaydın degilmi.grip gibimi atlatıyorsun17si gibi gitmem lazım 3 hafta sonra çağırmıştı en son cnm. Kaç gündür giremedim hastaydım biraz![]()
İnşallah geçer sizinki deOff bende 13+1 hala çok ağır gidiyo![]()
Ben 11+0 ım bugün gittim doktora 3 hafta sonra yazacaklarını söyledilerMerhaba hanımlar bende inşallah Eylül gibi doğum yapıcam. Bu haftalarda herhangi bi vitamin takviyesi vs aldınız mı. Doktora gidicem ama 2 li test sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim![]()
Merhaba canım nasılsınIyi akşamlar arkadaşlar Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah olmayanlarinda rabbim tez zamanda nasip etsin benim de 18+2 hadi hayırlısı olsun insallah
Multivitamin alıyorumMerhaba hanımlar bende inşallah Eylül gibi doğum yapıcam. Bu haftalarda herhangi bi vitamin takviyesi vs aldınız mı. Doktora gidicem ama 2 li test sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim![]()
Merhaba 13. hafta itibariyle Omepa Vm kullanmaya başlayacağım.Merhaba hanımlar bende inşallah Eylül gibi doğum yapıcam. Bu haftalarda herhangi bi vitamin takviyesi vs aldınız mı. Doktora gidicem ama 2 li test sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim![]()
Mutlaka doktoruna görünmelisin. 6 hafta erken bir dönem henüz. Korkma ama zaman kaybetmeden doktoruna muayene olmalısın inşallah önemli bir durum yokturKızlar tuvaletten sonra akıntı olur ya, onun kanlı olması düşük anlamına mı geliyor bilginiz var mı?
Ya Bayadır bakamıyordum yeni gordum yorumlar da cok geçmiş olsun canım cok uzgunum, ne denirki.Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum canım rabbim sizlerden uzak etsin
Ben kullandım canım oksapar 10 tane her gün 1 er tane vuruldum. 1 hafta once kontrolum vardı hersey normal guzel dedi Dr um. 2 ay daha coraspirin kullanmaya devam edicem. Covidde kan pıhtılaşması durumu oldugu için riskli goruluyor bu bebek saglıgı için o sebeple kan sulandırıcı kullanmak önemli dedi doktorum. İhmal etme derim. Geçmiş olsunKızlar ben de bugün covid pozitif çıktım. Aslında pıhtılaşma değerlerim çok etkilenmemiş ama yine de doktorum oksapar kan sulandırıcı iğne önerdi. Biraz korkuyorum açıkçası. Aslında ben yoğun bakım hemşiresiyim ama gebelik çok farklı bir durum. Kullanan var mı gebelikte kan sulandırıcı iğne![]()
Benim de düşük. Ama bu haftalarda ihtiyaç yok zaten. Folik asit en önemlisi. Ben de 10. Haftadayım. Birkaç hafta sonra başlayacağız vitamin desteğineMerhaba benim de demirim ve dvitaminim düşük çıkmıştı doktor bulantı yapar ilaçlar diye 12.haftadan sonra vitamin vereceğini söyledi. Suan 10. Haftanın içindeyim bu haftalarda kullanan var mı? Vitamin düşüklüğü sorun yaratır mı acaba
Anladım canım tamam o zaman yarın başlayacağım kullanmayaBen kullandım canım oksapar 10 tane her gün 1 er tane vuruldum. 1 hafta once kontrolum vardı hersey normal guzel dedi Dr um. 2 ay daha coraspirin kullanmaya devam edicem. Covidde kan pıhtılaşması durumu oldugu için riskli goruluyor bu bebek saglıgı için o sebeple kan sulandırıcı kullanmak önemli dedi doktorum. İhmal etme derim. Geçmiş olsun![]()
Rica ederimAnladım canım tamam o zaman yarın başlayacağım kullanmayaçok teşekkür ederim
sana da çok geçmiş olsun
![]()