Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar selamlar dün park yataklara baktık. 70x120 veya 110 olanlar nedense gözüme çok büyük ve hantal geldi :( Görevliye sordum kaç yaşına kadar yatabiliyor diye. 3.5 en fazla 4 dedi. Baktığımda 60 cm olanlarda da bir çocuk 4 yaşına kadar yatabilir gibi geldi. O da küçük değil ama yanlış mı değerlendiriyorum sizce hangisi daha kullanışlı olur çok kararsız kaldım 😕

Kızlar selamlar dün park yataklara baktık. 70x120 veya 110 olanlar nedense gözüme çok büyük ve hantal geldi :( Görevliye sordum kaç yaşına kadar yatabiliyor diye. 3.5 en fazla 4 dedi. Baktığımda 60 cm olanlarda da bir çocuk 4 yaşına kadar yatabilir gibi geldi. O da küçük değil ama yanlış mı değerlendiriyorum sizce hangisi daha kullanışlı olur çok kararsız kaldım 😕
Koyacağın alana göre değerlendir bence. Yerin varsa genişini al uzun süre kullanırsın yerin darsa küçüğü al. Eni sonu 10 cm fark var. Çocuğun boyuna gelişimine bağlı olarak 5-6 yaşına kadar kullanan arkadaşlarım var.

Koyacağın alana göre değerlendir bence. Yerin varsa genişini al uzun süre kullanırsın yerin darsa küçüğü al. Eni sonu 10 cm fark var. Çocuğun boyuna gelişimine bağlı olarak 5-6 yaşına kadar kullanan arkadaşlarım var.
Yani zorlasam 70 cm de sığar ama gerek var mı diyorum 70 cm olanını alıp sıkıştırmaya arada o kadar fark oluyor mu kullanım açısından. Annem 60 cm çok dar dedi aklımı karıştırdı iyice.

Eğer yerin varsa büyüğünü al derim. Küçüğünde de yatar ama rahat yatsın dönerken sıkıntı yaşamaması için büyüğünü tercih ederim.
Kızım nerdeyse 4 yaşına kadar rahat rahat yattı her gittiğimiz yerede götürdük :D 70*120 ydi, bir süre sonra yanınıda açmıştık kendi girip çıkıyordu.

Eğer yerin varsa büyüğünü al derim. Küçüğünde de yatar ama rahat yatsın dönerken sıkıntı yaşamaması için büyüğünü tercih ederim.
Kızım nerdeyse 4 yaşına kadar rahat rahat yattı her gittiğimiz yerede götürdük :D 70*120 ydi, bir süre sonra yanınıda açmıştık kendi girip çıkıyordu.
Hmmm anladım tamamdır tekrar bakayım öyleyse ☺️

Ya büyüyen beşikler var canım gördün mü normal beşik gibi sonra açılıp uzuyor ve tek kişilik montesori gibi yatağa dönüşüyor ben oda yapsaydım onlardan alıcaktım ama oğlumda oldugu için 1 yasından sonrs ikisine ranza yaptırmaya karar verdik . Bir de bebiş ayaklanıp tutunmaya baslayınca açıkçası emzir koy yatır beşik alçak kalıyor montesori gibiler en güzel geliyor bana yanına yat emzir hem sonra da uzun seneler yatar

Ya büyüyen beşikler var canım gördün mü normal beşik gibi sonra açılıp uzuyor ve tek kişilik montesori gibi yatağa dönüşüyor ben oda yapsaydım onlardan alıcaktım ama oğlumda oldugu için 1 yasından sonrs ikisine ranza yaptırmaya karar verdik . Bir de bebiş ayaklanıp tutunmaya baslayınca açıkçası emzir koy yatır beşik alçak kalıyor montesori gibiler en güzel geliyor bana yanına yat emzir hem sonra da uzun seneler yatar
Evet ben de onlardan düşünüyorum ama henüz oda yapmayacağım için dolabı şifonyeri okey bi de anne yanı aldım kalanını artık biraz büyüyünce alacağım

Kızlar 27. Haftayı bitiricem 1053 gr ağırlığı boyu da 1 hafta ileriden gidiyor 28 hafta gözüküyor bir de idrar yolu enfeksiyonum antibiyotik almama rağmen geçmiyor onerebileceginiz bişey var mı

Onları da gördüm açıkçası ben de ilk başta onlardan düşündüm annem de çok heveslendi onları süslemesi daha bir güzel oluyor. Şimdilik yatak odasına koyacağım ama diğer odaya da alabilirim bir süre sonra. Ailem şehir dışında yaşadığından gerekirse park yatağı alır götürürüm diye düşündüm ama dediğiniz yataklardan İkeada vardı sanırım olmadı onlara da bir bakayım 🙏🏻

İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Allah rahmet eylesin canım Allah geride kalanlara sabırlar versin 😔

İyi haberlerle gelemedim maalesef canım geçen pazar anneciğimi ne yazık ki kaybettik. Toparlanmaya çalışıyorum. Çok zor, çok acı bir deneyim oldu benim için. Tek tesellim son 20 dakikasına kadar hep eli elimde gözü gözümdeydi. Yanlız kalmadı hiç... Allah'ın takdiri...
Başınız sağolsun Rabbim size bol sabır, anneciğine rahmet versin

Benim de sonuçlarım şöyle.
Diyete katı uyduğum sürece ölçümler sınırı aşmıyor.

Dahiliye diyetle devam ettiriyor. Ama arada şeker ölçmeye devam ediyorum. Bir aydır kaçamak da yapmamıştım. Şimdilerde arada başka şeyler yemek istiyorum. :cry:
Merhaba burdaki sonuçlar 1 saat sonraki tokluk mu, bana da 1 hafta diyet önerdi düşmezse insülin dedi doktor. Az önce kahvaltı ettim listeye de uydum ama 1 saat sonraki 148 çıktı yine yüksek dimi🥺🥺

Merhaba burdaki sonuçlar 1 saat sonraki tokluk mu, bana da 1 hafta diyet önerdi düşmezse insülin dedi doktor. Az önce kahvaltı ettim listeye de uydum ama 1 saat sonraki 148 çıktı yine yüksek dimi🥺🥺
Evet. Ağzıma ilk lokmayı attıktan tam bir saat sonraki ölçümler.

Sabahları aslında daha önemli olan, açlık şekeri. Ama 148 de biraz fazla. Bildiğim kadarıyla sınır 140. Ne yedin kahvaltıda ?

Maalesef kahvaltılarım çok kısıtlı benim. 1-2 dilim tam buğday yada kepekli ekmek, domates salatalık bol yeşillik, yumurta, peynir, tuzsuz zeytin. Bunlarla 120-125 çıkıyor. 🤷‍♀️

Back
X