2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar 6-7 haftalarda karnın aştında arada sancı oluyor bide karnımın sağında solunda bazı hareketlerde karnım acıyo sizdede varmı ya merak ettim
Aynı sorun bende de var artık geçer diyordum 6+5 im nadiren böyle adet ağrısı gibi kramp şeklinde geliyor gidiyor

Kızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil mi 🙄 daha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?
3 mm di benim de, düşünme böyle bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten

Kızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil mi 🙄 daha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?
Bunun hep önemsiz olduğunu okuyorum, yani ultrason ölçümü ile son adet tarihine göre yapılan hesaplama tutmayabilir. Kaldı ki çok hızlı büyüyorlar, geride olan öne bile geçebiliyormuş, bence içinizi rahat tutun👍🏻 mm hafta ölçümü bence bu kadar ufaklarken çok da önemli olmasa gerek

Dilos6342 Dilos6342 diloşşş ben akşam gittim kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonra kalori atışını dinlemek için gideceğiz 🙈
Ben de bugün gördüm canım şükür yolk kesesi falan da gözüktü, haftaya gidicem kalp atışı için 😍
Sen akşam nereye gittin canım baktirmaya hadi gözün aydinn😍

Bugün Dr a gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah 🌺♥️🤗

Dilos6342 Dilos6342 sen Naptn canm gittin mi Dr a? Nasıl oldun. 2 gundur bakamıyorum pek bulantılarım başladı yatıyorum sürekli 🙄😔
Merhaba canım gittim bugün Doktora rahmim ters olduğu için karından gözükmedi alttan muayene yapti öyle gözüktü kesemiz😍
Yolk kesesi falan da varmış, kese de 6mm dedi inşallah haftaya kalp atışı duymaya gidicez😍
Benimde sabah bulantilarim arttı ve midemde de yanma var adımımızı attık bakalım insallah hepimiz atlatırız bi an önce bulantilari 🙏

Eklentiler

• 20220202_121345.jpg
    20220202_121345.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 81
Bunun hep önemsiz olduğunu okuyorum, yani ultrason ölçümü ile son adet tarihine göre yapılan hesaplama tutmayabilir. Kaldı ki çok hızlı büyüyorlar, geride olan öne bile geçebiliyormuş, bence içinizi rahat tutun👍🏻 mm hafta ölçümü bence bu kadar ufaklarken çok da önemli olmasa gerek
Doktorunuz olumsuz bişey demediyse canınızı sıkmayın stres olmayın

3 mm di benim de, düşünme böyle bi sıkıntı olsa doktorun söylerdi zaten
Evet hızlı büyüyorlar aslında ama hep bir sorun olunca bende bir rahat nefes alamadım hep bir düşünce halindeyim. İnşallah geçer bu düşüncelerim ilerleyen zamanlarda 😊

Merhaba canım gittim bugün Doktora rahmim ters olduğu için karından gözükmedi alttan muayene yapti öyle gözüktü kesemiz😍
Yolk kesesi falan da varmış, kese de 6mm dedi inşallah haftaya kalp atışı duymaya gidicez😍
Benimde sabah bulantilarim arttı ve midemde de yanma var adımımızı attık bakalım insallah hepimiz atlatırız bi an önce bulantilari 🙏
Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ilerlesin inşaaallah, çok sevindim . 🤗🌺🧿

Halsizlik ve bulantı mahvediyor insanı ya 🤦‍♀️ cocuk ta anlamıyor ki halinden 😁🙄 13.haftaya kadar devam eder bu çile 😬😬🙄

Hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ilerlesin inşaaallah, çok sevindim . 🤗🌺🧿

Halsizlik ve bulantı mahvediyor insanı ya 🤦‍♀️ cocuk ta anlamıyor ki halinden 😁🙄 13.haftaya kadar devam eder bu çile 😬😬🙄
Allah razı olsun canım darısı kalbini duymaya artık 😍
Benimde başladı valla canım bi de artı reflu belirtileri de başladı insan böyle olunca ne yiyeceğini bilemiyor sende de var mı o çile 🤦🏻‍♀️

Allah razı olsun canım darısı kalbini duymaya artık 😍
Benimde başladı valla canım bi de artı reflu belirtileri de başladı insan böyle olunca ne yiyeceğini bilemiyor sende de var mı o çile 🤦🏻‍♀️
İnşallah canım 🤲💜 Olmaz mı ne yesem gaz ne yesem mide yanması. Bişey yemedıkce de bulantı artıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kabızlık sorunu yaşayan kızlar bı tavsiyeniz olur mu? Kayısı, zeytinyağı ve activia yoğurt denedim sabahları aç karnına ama çok da fayda etmedi 😔

Kabızlık sorunu yaşayan kızlar bı tavsiyeniz olur mu? Kayısı, zeytinyağı ve activia yoğurt denedim sabahları aç karnına ama çok da fayda etmedi 😔
Kuru incir kuru kayısı kuru erik haşlıyorsun iyice. Minik minik doğrayıp üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorsun aç karnına yiyorsun. İçebilirsen kuru meyveleri haşladğn suyu da iç 😬Bana fayda etmşti ilk gebeliğimde. Suanda gene başladı kabızlık. Bende başlayacağm tekrar 🙄

Kuru incir kuru kayısı kuru erik haşlıyorsun iyice. Minik minik doğrayıp üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorsun aç karnına yiyorsun. İçebilirsen kuru meyveleri haşladğn suyu da iç 😬Bana fayda etmşti ilk gebeliğimde. Suanda gene başladı kabızlık. Bende başlayacağm tekrar 🙄
Çıkayım da erikle incir alayım,çok teşekkür ederim, denemem lazım bu böyle gitmez😐

Çıkayım da erikle incir alayım,çok teşekkür ederim, denemem lazım bu böyle gitmez😐
Rica ederim.

Bence çıkmışken birde sarıkantaron yağı al ve tuvaletten kalkarken temzlıgını yaptıktan sonra pamukla sür azcık popişine 😬😬
Cnku ilerleyen haftalarda kabızlık makat çatlağı ya da basura sebep olabılıyor. Ki o da yaşandı tarafımdan 🤦‍♀️🙄 önlem almış olursun canm. Bir tek ondan fayda gormustum ben. Her gun surmesen bıle haftada bir iki gün sürsen faydasını görürsün 🤗🌺 bana da doktorum önermişti.

X