- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Olur bende kullanıyorum bendede var hep sürekli kuruyup dökülüyor gibi oluyo zamanlaAy inşaallah ama iki gündür kullanmamıştım. Öncesininki olabilir mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bende kullanıyorum bendede var hep sürekli kuruyup dökülüyor gibi oluyo zamanlaAy inşaallah ama iki gündür kullanmamıştım. Öncesininki olabilir mi ki
İlk gebeliğimde kimse tersini ve başka bir yöntem söylemediğinden, en az dört ay birer tane yuttum. Hazırlamak adına vücudu.Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol aldım ama doğru mu aldım ki
Daha doktora gitmedim kendim aldım eczanedenİlk gebeliğimde kimse tersini ve başka bir yöntem söylemediğinden, en az dört ay birer tane yuttum. Hazırlamak adına vücudu.
Gebeliğimin ilk üç ayında da , her gün bir tane içtim.
Ama çok fazla olduğunu öğrendim sonradan.
Gebelik düşünmeye başlayınca yarım yarım içtim her gün. Regl olunca bıraktım , sonra yine içtim
Çünkü piyasadaki en uygun folikasit diye.
Ama doktor özellikle , Osende 2M Metilkobalamin B12+Metilfolat Folik Asit, kullanmamı söyledi. Hatta Folibiol kullanıyorum deyince , çıkıştı bana ben de onu aldım.
Şöyle bir gerçek var ki doktorunuz sizin için en iyisini söyler. Ona danışmadan bence değiştirmeyin.
Ben komik bir anımı paylaşayım bu araçla ilgili.Kizlar benimde ilk dogumumda gogus uclarim asiri catlamisti. Hatta parca parca kopuyordu. Bebegimi emzirmek iskence gibiydi. Kullandigim hic bir krem fayda etmedi. Aventin gogus kalkanini alip kullandim ve cok memnun kaldim. 1 haftada hic bir yara catlak kalmadi ve emzirmekten keyif aldim. Hemde gumus kapaklara gore cokta uygun fiyati. Tecrubemi sizlerlede paylasmak istedim.
O zaman gidinceye dek , yarım yarım kullanabilir , doktor başka marka önerirse ona geçebilirsinDaha doktora gitmedim kendim aldım eczaneden
Evet akan sutleri icinde biriktiriyor. Her emzirmede bosaltmak gerek :) zaten kalkan olmasada gogus pedi falan kullanilmali cunku surekli sutler akiyor kiyafetlere :)Ben komik bir anımı paylaşayım bu araçla ilgili.
Ben de aşırı sorunluydum ve haftalarca önüme tülbent atıp gezdim. Bunlardan kullanıyordum biri olunca evde , çünkü kumaş bile değmesi acı veriyordu. 30 günlük olunca, işte ilk kez bir aile büyüğüne gittik. Bu kalkanları taktım. Tabii ara ara süt akıyor ya? Bir saat oldu olmadı , bebek durmuyor ağlamaya başladı , baktık altına yapmış , benim eğilmemle çocuğa , şaaarrrr diye o biriken sütler parkeye döküldü mü... Millet zannetti sütüm geldi , ama şok geçiriyorlar, yani öyle bi şey mümkün değil. O kadar süt gelemez. Neyse açıklamıştım sonra.
İlk gebeliğimde kimse tersini ve başka bir yöntem söylemediğinden, en az dört ay birer tane yuttum. Hazırlamak adına vücudu.
Gebeliğimin ilk üç ayında da , her gün bir tane içtim.
Ama çok fazla olduğunu öğrendim sonradan.
Gebelik düşünmeye başlayınca yarım yarım içtim her gün. Regl olunca bıraktım , sonra yine içtim
Çünkü piyasadaki en uygun folikasit diye.
Ama doktor özellikle , Osende 2M Metilkobalamin B12+Metilfolat Folik Asit, kullanmamı söyledi. Hatta Folibiol kullanıyorum deyince , çıkıştı bana ben de onu aldım.
Şöyle bir gerçek var ki doktorunuz sizin için en iyisini söyler. Ona danışmadan bence değiştirmeyin.
Yani çok akıllı , tatlı mı tatlı bir oğlum var, Allah nazardan korusunBende folbiol kullanıyorum doktoruma folbiol aldım başladım öğrenince hemen dedim olur güzel bir ilaç dedi. Aksini veya farklı bir ilaç tavsiyesinde bulunmadı. Bende öğrendiğimden beri kullanıyorum. Peki siz önceki gebeliğinizde bayaagi kullanmissiniz çocuğunuzda bir sıkıntı olmadı değil mi ? Böyle soyleyince tedirgin oldum bende şimdi
Evet canım ben de uzun süredir kullanıyorum günde bir kaç kere iç çamaşırı değişimi gerektiriyor. Akıntının o şekilde olması normal. Hatta bir süre sonra akıntı süt gibi olmaya başlıyor :)Kızlar çok çok afedersiniz az önce beyaz pütür pütür akıntı geldi elime Progestan fitile başlamıştım o akıyor olabilir mi? Kaşıntı falan yok internette mantar olabilir diye okudum ama aklıma yatmadı
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin canım.Cinsiyet öğrendiğimiz günlere de Bi gelsekAaah ne güzel bende hep erkek hissediyorum ama rabbim daha iyi bilir
Aynen ondan sonrası bekleyişRabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin canım.Cinsiyet öğrendiğimiz günlere de Bi gelsek
Gozunaydin canim bebis var mıydıDilos6342 diloşşş ben akşam gittim kesemizi gördük çok şükür 10 gün sonra kalori atışını dinlemek için gideceğiz
Sen kalbi duydunmu canimGozunaydin canim bebis var mıydı
Bugun gitmeyi düşünüyorum canim bi aksilik olmazsa bu hafta gel demişti doktorumSen kalbi duydunmu canim
Hayırlı haberlerini bekliyoruzBugun gitmeyi düşünüyorum canim bi aksilik olmazsa bu hafta gel demişti doktorum
Gozunaydin canim simdi geçmek bilmez iki haftaBen de az önce kesemi gördüm kızlar çok şükür ama daha bebiş yoktu zaten 4+6 yim. İki hafta sonra gel kalbi dinleyelim dedi doktor.