2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bugün ben de ağladım valla, yesem olmuyor yemeden hiç olmuyor her şey kötü kokuyor, soğanlı yemek hayali bile fena yapıyor.. Umarım bir an önce biter, ruh gibi geziyorum evde
Bende öyle ruh gibiyim eşim espri yapıyor bırak beni espri falan yapma diyorum , mutfağı toplarken midem bulanıyor. Banyoyu temizlemem lazım mide bulantısından yapamıyorum. Yemek aklıma gelince bile midem bulanıyor. Canın ne istiyor diyorlar yapmak için hiç birşey diyorum. İştahım sıfır 1 aydır böyleyim ben.

Umarım çok uzun sürmez

Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyosun normal dediler atışına çok şükür çok saol yazdıkların için

Evet canım Allah korusun bebeklerimizi inşallah

Aa bende antakyadayim canım ilk gebeligimde defneye gidiyordum bende filiz hanıma bu defa bı kez devlet Hastanesi'ne gittim fiyatlar uçmuş doktor iyi gibi devam edecegim sanırım

Aynıyız malesef an geliyor gülüşü, keyifli oluşu batıyor insana Ben de idareten temizleyebiliyordum. Zoraki biseyler yiyip bulantı hafifleyince kendimi gazlayip temizleyebildim hızlı hızlı banyoyu, gerçekten zormuş bulantilar ben sadece sabah olup geçer diye hayal etmiştim

Sevgili hamileler bu gün ultrasona gore 8. haftami bitirdim , aşırı bir bulantı ve afedersiniz herşeyi çıkarma var bende . Gün içinde ne iş yapabiliyorum nede kafamı kaldirabiliyorum aşırı bulantı ve yorgunluktan. Gün boyu uyku halinde geziyorum , prilam alıyordum bulantı için oda uyku yapıyormuş . İlk haftalarda işe yarıyordu ama artık oda bulantınin önüne geçemiyor. Benim gibi olanlar varmı , neler yapıyorsunuz?

Reactions: Zzy
Kizlar biraz kalkip is yapsam veya yemek yapsam kokudan midem bulaniyor sonra kendimi bulantidan cok zorluyorum sanirim kasigim agrimaya baskasi korktum
Bisey olmaz demi?
Kalbi duydum simdi icim bir urperdi

Kızlar çoğu kişi bulantıdan dert yanıyor ne zaman başladı tam olarak benim 6+2 midem karışıyor yanıyor gibi oluyor koku hassasiyetimde biraz var ama çok şükür yiyip içebiliyorum iyiyim merak ettim henüz erken mi acaba benim yoksa böyle mi geçer acaba bende çok korkuyorum bulantı ve kusmadan

Aa bende antakyadayim canım ilk gebeligimde defneye gidiyordum bende filiz hanıma bu defa bı kez devlet Hastanesi'ne gittim fiyatlar uçmuş doktor iyi gibi devam edecegim sanırım
Merhaba canım filiz hanımi bende sonradan duydum ama sorma fiyatlar gerçekten uçtu, 150 TL gidiyordum doçente 250 oldu 1 senede
Bende tavsiye ettiler ve yakın diye geliyordum o doktora defneye yani

Herşey batıyor herşey aynı duyguları paylaşıyorum şuan seninle benim önceki kürtaj olduğum hamileliğimde 8. Haftadan sonra bitmişti ama meğer karnimda ölmüş belirtilerde kaybolmuştu şimdi hem şükrediyorum hemde bir an önce bitmesini istiyorum. Sadece sabah bulansa ya da sadece aciktigimda tamam ama bu şekilde olan herkesin Allah yardımcısı olsun çünkü zaman geçmek bilmiyor.

5+5 e kadar sadece yanma vardı, sonra yanma geçti ve bulantı başladı, henüz çıkarma olmadı ama çok baskılamaya çalışıyorum, kişiden kişiye göre değişiyor, dilerim kimsenin olmaz

5+5 e kadar sadece yanma vardı, sonra yanma geçti ve bulantı başladı, henüz çıkarma olmadı ama çok baskılamaya çalışıyorum, kişiden kişiye göre değişiyor, dilerim kimsenin olmaz
Umarım olmaz gerçekten zor bir süreç en kısa zamanda geçmesi dileğiyle benim normalde her şeyden midem bulanır her kokuyu duyarım o yüzden kendime şaşırıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…