- 10 Ekim 2016
- 350
- 451
- 36
12 haftadan sonra azalarak biticegi söyleniyor başka bir çare yok şuanda beklemektenSevgili hamileler bu gün ultrasona gore 8. haftami bitirdim , aşırı bir bulantı ve afedersiniz herşeyi çıkarma var bende . Gün içinde ne iş yapabiliyorum nede kafamı kaldirabiliyorum aşırı bulantı ve yorgunluktan. Gün boyu uyku halinde geziyorum , prilam alıyordum bulantı için oda uyku yapıyormuş . İlk haftalarda işe yarıyordu ama artık oda bulantınin önüne geçemiyor. Benim gibi olanlar varmı , neler yapıyorsunuz?
Benm ilk gebeliğim de 8.haftada başlamıştı 13 14 e kadar devam etmsti.Kızlar çoğu kişi bulantıdan dert yanıyorne zaman başladı tam olarak benim 6+2 midem karışıyor yanıyor gibi oluyor koku hassasiyetimde biraz var ama çok şükür yiyip içebiliyorum iyiyim merak ettim henüz erken mi acaba benim yoksa böyle mi geçer acaba bende çok korkuyorum bulantı ve kusmadan
Bende 1. Trimesterı bitirene kadar 2 hafta ara ile gidicem yani 2 kere dahaBen de cuma günü 2. kontrole gideceğim. Sanirim ilk trimester diye iki hafta arayla çağrıldım.
Canım bende aynı durumdayım 7 haftalıkğım çok berbat geçiyor günlerSevgili hamileler bu gün ultrasona gore 8. haftami bitirdim , aşırı bir bulantı ve afedersiniz herşeyi çıkarma var bende . Gün içinde ne iş yapabiliyorum nede kafamı kaldirabiliyorum aşırı bulantı ve yorgunluktan. Gün boyu uyku halinde geziyorum , prilam alıyordum bulantı için oda uyku yapıyormuş . İlk haftalarda işe yarıyordu ama artık oda bulantınin önüne geçemiyor. Benim gibi olanlar varmı , neler yapıyorsunuz?
Umarım zaten 12.haftayı atlatsam bir oh çekeceğimBenm ilk gebeliğim de 8.haftada başlamıştı 13 14 e kadar devam etmsti.
Suan ki gebeliğm de gayet iyiyim umarm boyle devam eder. İlki de iyi başlamstı ama devamı pek iyi gtmemşti. Umarm rahat Bi gebelik geçiririz hepimiz
Yanmalar başladı bende hafiften sonrasını gorebılıyormmUmarım zaten 12.haftayı atlatsam bir oh çekeceğim
Ben zaten bulantiyla ogrendim gebeligimi ve inanin adetime 10 gun falan vardi berbat bi haldeydim adet gecince ogrendim gebeligi simdi 8hafta 5gunluk falan yari yariya azaldi ama tamamen gecmedi buna şükür ne diyeyim bebisler saglikli olsundaAsla eksik etmiyorum yanımdan ofise de koydum çantamda da var ilk günlerde evet etki ediyordu ama artık bana mısın demiyor ne açken ne de yokken ne gece ne gündüz . İnşallah bir an önce atlatırız. Benim tam 1 hafta oldu başlayalı umarım çok sürmez
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBugün yorucu bir gündü kızlar ablam doğum yaptı minik tatlı bir kızımız oldudarısı bizlere olsun inşallah
Aynen ya doktorumda öyle dedi günleri sayıyorum12 haftadan sonra azalarak biticegi söyleniyor başka bir çare yok şuanda beklemekten
İnşaallah canım ben iyi olacağına inanıyorum inş güzel sonuçlar alalım hepimiz
Gönlünce olsun her şey , hayırlı güzel haberler inşallah
Eksik alıntıladığım varsa herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hepimiz çok güzel haberler alalım inşallah.Insallah görürsün canim inşallah
Geçmiş olsun canımCanım bende aynı durumdayım 7 haftalıkğım çok berbat geçiyor günlerbi çaresi yok sanırım
Hayırlı olsun canım40 yaşındayımbir oğlum var. Son adet tarihim 28 Aralık. 4+5 yetim henüz doktora gitmedim, Ankara.. eklerseniz sevinirim
İnsallah canım hayırlısı ile önümüzdeki ayları birlikte geciririzHayırlı olsun canımSağlık ve sıhhatle al kucağına inşallah Hoşgeldin arami
2 gün önce benimde öyleydi aynı canim . Midem karisiyordu sürekli hic birsey yiyememistim tuzlu krakerden baska . Ama ertesi gün deli gbi aç uyandim saldirdm kahvaltiya . 2 gündur de midem iyi çok şükür . Insallah sizinde geçer bulantilariniz . O gün cok moralim bozulmustu igrenc bi durum gercekten yemek yemek isteyip yiyememek caninin bisey istememesi. Belki bu daha baslagiçtir ama ne kdr geç o kdr iyi diye dusunuyorum .Kızlar çoğu kişi bulantıdan dert yanıyorne zaman başladı tam olarak benim 6+2 midem karışıyor yanıyor gibi oluyor koku hassasiyetimde biraz var ama çok şükür yiyip içebiliyorum iyiyim merak ettim henüz erken mi acaba benim yoksa böyle mi geçer acaba bende çok korkuyorum bulantı ve kusmadan
İnşallah benimde ilerlemez gerçekten berbat bir durum mideni bir şey sürekli sıkıyor rahat bırakmıyor en azından kusmalar başlamadı bencede ne kadar geç o kadar iyi2 gün önce benimde öyleydi aynı canim . Midem karisiyordu sürekli hic birsey yiyememistim tuzlu krakerden baska . Ama ertesi gün deli gbi aç uyandim saldirdm kahvaltiya . 2 gündur de midem iyi çok şükür . Insallah sizinde geçer bulantilariniz . O gün cok moralim bozulmustu igrenc bi durum gercekten yemek yemek isteyip yiyememek caninin bisey istememesi. Belki bu daha baslagiçtir ama ne kdr geç o kdr iyi diye dusunuyorum .
Evet hatta 3 aydan sonra düzenli karın ve bacak bölgemizede sürmemiz öneriliyor çatlaklar içinarkadaşlar, dudakları eli yüzü ayakları kuruyup çatlayanlar, hindistan cevizi yağı çok iyi geldi :)
Bı sıkıntın yoksa arada bir devlet Hastanesi'ne de gidebilirsin bence Ahmet beyazid var randevu almak zor oluyor baya ilgili yoğun bir doktorMerhaba canım filiz hanımi bende sonradan duydum ama sorma fiyatlar gerçekten uçtu, 150 TL gidiyordum doçente 250 oldu 1 senede
Bende tavsiye ettiler ve yakın diye geliyordum o doktora defneye yani