2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
12 haftadan sonra azalarak biticegi söyleniyor başka bir çare yok şuanda beklemekten

Benm ilk gebeliğim de 8.haftada başlamıştı 13 14 e kadar devam etmsti.
Suan ki gebeliğm de gayet iyiyim umarm boyle devam eder. İlki de iyi başlamstı ama devamı pek iyi gtmemşti. Umarm rahat Bi gebelik geçiririz hepimiz

Canım bende aynı durumdayım 7 haftalıkğım çok berbat geçiyor günler bi çaresi yok sanırım

Umarım zaten 12.haftayı atlatsam bir oh çekeceğim

Ben zaten bulantiyla ogrendim gebeligimi ve inanin adetime 10 gun falan vardi berbat bi haldeydim adet gecince ogrendim gebeligi simdi 8hafta 5gunluk falan yari yariya azaldi ama tamamen gecmedi buna şükür ne diyeyim bebisler saglikli olsunda

2 gün önce benimde öyleydi aynı canim . Midem karisiyordu sürekli hic birsey yiyememistim tuzlu krakerden baska . Ama ertesi gün deli gbi aç uyandim saldirdm kahvaltiya . 2 gündur de midem iyi çok şükür . Insallah sizinde geçer bulantilariniz . O gün cok moralim bozulmustu igrenc bi durum gercekten yemek yemek isteyip yiyememek caninin bisey istememesi. Belki bu daha baslagiçtir ama ne kdr geç o kdr iyi diye dusunuyorum .

İnşallah benimde ilerlemez gerçekten berbat bir durum mideni bir şey sürekli sıkıyor rahat bırakmıyor en azından kusmalar başlamadı bencede ne kadar geç o kadar iyi

Merhaba canım filiz hanımi bende sonradan duydum ama sorma fiyatlar gerçekten uçtu, 150 TL gidiyordum doçente 250 oldu 1 senede
Bende tavsiye ettiler ve yakın diye geliyordum o doktora defneye yani
Bı sıkıntın yoksa arada bir devlet Hastanesi'ne de gidebilirsin bence Ahmet beyazid var randevu almak zor oluyor baya ilgili yoğun bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…