2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ben Perşembe günü gidicem. Tiroidim yüksek çıkmıştı onun için kontrole gidicem. Ve artık mide bulantısından hareket edemiyorum desem yeridir hiç bir şey kesmiyor ne gece ne gündüz. İşe gidp gelirken afedersiniz istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi. Bunun için bir çözüm önermesini isticem
Ilac veriyorlar bildiğim kadarıyla canim çok geçmiş olsun

Ben Perşembe günü gidicem. Tiroidim yüksek çıkmıştı onun için kontrole gidicem. Ve artık mide bulantısından hareket edemiyorum desem yeridir hiç bir şey kesmiyor ne gece ne gündüz. İşe gidp gelirken afedersiniz istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi. Bunun için bir çözüm önermesini isticem
Bugün bende ağladım artık sürekli midem bulanıyor yiyince de bulanıyor yerken bulanıyor yemezsem bulanıyor bir tek uyurken rahatım onun harici hep midemle uğraşıyorum ki bide 2 gündür prilam kullanıyorum yine de işe yaramıyor. Doktorum sansliysan 3 hafta sonra biter dedi. Dua ediyorum şanslı tarafta olayım diye 🤲

Hamilelik döneminde: Kadınlarda hamilelik döneminde vücutta dolaşan kan miktarı arttar çünkü vücut hem anne hem de bebek için daha fazla kan pompalamaya başlar. Buna bağlı olarak da karında aort nabzı daha fazla hissedilmeye başlar. Bu durumda anne adayları karında atma şikayeti yaşayabilirler. Kimisinde midelerinde nabız hissettiğini söylerken kimisi karnının attığını söyleyebilir. Anne adayları bunun bebeğin kalp atışı gibi hissedebilir fakat aslında yalnızda karın aortun nabız hissidir

Kizlaar bunu yaşayan oldumu aranızda benim bu akşam başladı sanki karnım seyriyo
Daha onceki gebeligimde duymustum bunu aa evet demistim ama gebe degilkende defalarca gordugum icin inanmadım 😂

Asla ac kalmamalisin cantanda elinde devamli beyaz leblebi cubuk kraker ve ayva olacak bulantin oldukca at agxina ac kalma devamli agzina bsy at banada doktor ilac verdi yatmadan iki tane aliyorum 2hafta hicbi ise yaramadi dedim ama su an ilk doneme gore daha iyiyim sukurler olsun

Asla ac kalmamalisin cantanda elinde devamli beyaz leblebi cubuk kraker ve ayva olacak bulantin oldukca at agxina ac kalma devamli agzina bsy at banada doktor ilac verdi yatmadan iki tane aliyorum 2hafta hicbi ise yaramadi dedim ama su an ilk doneme gore daha iyiyim sukurler olsun
Asla eksik etmiyorum yanımdan ofise de koydum çantamda da var ilk günlerde evet etki ediyordu ama artık bana mısın demiyor ne açken ne de yokken ne gece ne gündüz . İnşallah bir an önce atlatırız. Benim tam 1 hafta oldu başlayalı umarım çok sürmez

Canim kızlar kimler gidiyor bu hafta doktora hangi süreçlerdeyiz♥️🧿
Ben bı 20 gün sonra gitmeyi düşünüyorum 😁Allah korusun bı kanama,lekelenme filan yasamadikca tabi.Cunku bı önceki gebeliğim boş gebelik olunca,erken gidip stres olmak istemiyorum,zaten sağlıklı bebek her türlü tutunuyor.O yüzden 8.haftaya kadar beklicem geç döllenme ihtimalini de içine katıp,kısmetse gittigimde kalp,bebek herşeyi görmek istiyorum 🤗insan ilkinde böyle bı tecrübe yaşayınca 2.sinde daha ağırdan almak istiyor .

Bugün bende ağladım artık sürekli midem bulanıyor yiyince de bulanıyor yerken bulanıyor yemezsem bulanıyor bir tek uyurken rahatım onun harici hep midemle uğraşıyorum ki bide 2 gündür prilam kullanıyorum yine de işe yaramıyor. Doktorum sansliysan 3 hafta sonra biter dedi. Dua ediyorum şanslı tarafta olayım diye 🤲
İnşallah daha kısa sürede biter hayatı resmen alt üst ediyor. Çok iyi anlıyorum sizi. Ben geceleri de uyanıyorum ya saat 2 de ya da 4 te uyanıyorum. 4 te uyanıyorsam şükrediyorum 2 de uyanmadım diye. Çünkü geri uyuyamıyorum bakalım inşallah bir çözüm bulabilirim

Hamilelik döneminde: Kadınlarda hamilelik döneminde vücutta dolaşan kan miktarı arttar çünkü vücut hem anne hem de bebek için daha fazla kan pompalamaya başlar. Buna bağlı olarak da karında aort nabzı daha fazla hissedilmeye başlar. Bu durumda anne adayları karında atma şikayeti yaşayabilirler. Kimisinde midelerinde nabız hissettiğini söylerken kimisi karnının attığını söyleyebilir. Anne adayları bunun bebeğin kalp atışı gibi hissedebilir fakat aslında yalnızda karın aortun nabız hissidir

Kizlaar bunu yaşayan oldumu aranızda benim bu akşam başladı sanki karnım seyriyo
Ben bunu yaşıyorum hatta bir iki gün önce çok şiddetli oldu midemde, benim mide rahatsızlığından olduğunu düşündüm sizin karında mi oluyor

Bugün ben de ağladım valla, yesem olmuyor yemeden hiç olmuyor 😔 her şey kötü kokuyor, soğanlı yemek hayali bile fena yapıyor.. Umarım bir an önce biter, ruh gibi geziyorum evde😢

Benim de geçen 38 e kadar çıktı. İyice uyudum nane limon içtin bol meyve sabah akşam birer parol. Ertesi güne turp gibiydim soğuk almış da olabilirsin. Gebelikte çok hassas oluyor bünye. Yaşlılar böyle hep sanırım. Kaynanam da temaslı başka şehirden geldi. Telefonda öksürüyor sanki iyi değilsin anne diyorum yok yok bişiyi yok diyor. Komşusu gel diye ısrar etmiş gitmiş. Bize de sanki gel dememizi bekler gibi konuştu ama hiç sesimi çıkarmadım. Kendisinin gelmesinden korkuyorum 😒
Gelmez inşallah😅 bilmiyorum galiba bazen söylemek gerekiyo açık açık. Benim testim pozitif çıktı çok ağır geçiriyorum ateşim hiç düşmüyor parole rağmen. Umarım birkaç güne atlatırım. Nane limona emin olamadım düşük riski yazıyordu internette. Sen içiyorsun ama o zaman dimi?

Bende cuma gidicem. Kalp atışını görmüştük ama sesini duyucaz inşallah. Mide bulantısı Bende de mevcut sabahtan gece uyuyana kadar sürüyor.doktoerme telefonla ulaştım bir ilaç söyledi onu kullandım bugün biraz iyi gbydm.ama etkisi geçtikçe yine aynı... Ne olacak bu durum bilemiyorum 😔

Ben 5+2 olucam gittiğimde inş görürüz diyeümit ediyoruz🤲🤲 4+6 da görünede bilir belli olmaz görmesseniz telaş etmeyin erken olabilir
Doktor Pazartesi alttan görünür sali da karindan seçim senin dedi. Biz Çarşamba gitmeye karar verdik gorunmese de telas yapmam herhalde bana da erken gibi geldi çünkü kan da vericem.

X