- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Yaa bu minnoslarin hepsi aynıHergün kesip törpülesem de yetişemiyorum uzamasına, bir bakıyorum burnunu yanağını çizmiş yine de..
Yattığı yerden kalkmaya çalışıyor, tam dik duramayınca da bir tarafa da yıkılıyor henüz .
Ayaklara uzanmak ve ağza almaya çalışmak bir sonraki mücadelesi.. özellikle bez değiştirirken yakalıyor ayağını ve bırakmak istemiyor:)
Baby plus aynı model oturaktan aldım.. banyo için aldım ama banyoda sevmedi hiç, ağlıyor içine koyunca.. ama mutfakta kurtarıcım oldu . Tezgahta yer yaptım ona köşe geniş yerinde.. bir iki oyuncağını da oraya taşıdım.. o şekilde rahat rahat bulaşık yemek vs hallediyorum. Etrafında kol boyu mesafede eşyaları aldım ama, uzanmaya çalışıyor hep..
Bugun arka arkaya mukuslu kaka yapti malasef. Dr umuzla gorustum terbiyeli corba icip surece bakicaz kan olmadigi surece devam dedi. Ama ne yicek olsam strese giriyorum. Dilerim tum alerjiler son bulsun en kisa zamanda hepimiz icinBunun bı sure ölçütü var mı, bilmiyorum. Hemen de kusabilir, 1 saat sonra da.. Yeniden deneyerek ve diğer belirtiler oluyor mu kontrol ederek gitmek de fayda var. Netice de testlerin başarı oranı %100 değil, önemli olan bebeğinizin tepkisi, döküntü, kusma, pişik, mukus, kan vs.. takip etmelisiniz.
yok havuçla elmayı çok az su da az diri klcak kadar haşlıyorum sonra içine elma ve havuç oranına göre muz atıyorum blendırdan geçiriyorum sonra da az zeytinyağı.aslında blendırdan geçirmek istemiyorum çayalla ezerek denedim öyle kabul etmiyo ek gıdanın daha başlarındayoz diye blendırdan geçirdimHavuç elma muz karışımını nasıl yapıyorsunuz içine yoğurt mu koyuyorsunuz
aynen bizimkide öyle yetiiemiyorum tırnak uzamasınaHergün kesip törpülesem de yetişemiyorum uzamasına, bir bakıyorum burnunu yanağını çizmiş yine de..
Yattığı yerden kalkmaya çalışıyor, tam dik duramayınca da bir tarafa da yıkılıyor henüz .
Ayaklara uzanmak ve ağza almaya çalışmak bir sonraki mücadelesi.. özellikle bez değiştirirken yakalıyor ayağını ve bırakmak istemiyor:)
Baby plus aynı model oturaktan aldım.. banyo için aldım ama banyoda sevmedi hiç, ağlıyor içine koyunca.. ama mutfakta kurtarıcım oldu . Tezgahta yer yaptım ona köşe geniş yerinde.. bir iki oyuncağını da oraya taşıdım.. o şekilde rahat rahat bulaşık yemek vs hallediyorum. Etrafında kol boyu mesafede eşyaları aldım ama, uzanmaya çalışıyor hep..
Ben de oyun matı alma niyetindeyim ama karar veremedim. Rica etsem link atabilir misiniz?Kızlar favori oyunumuz bu aralar top yuvarlama. Oyun matinda karşılıklı oturuyoruz kumaştan çıngıraklı yumuşak bir topumuz var bacaklarımin arasından bebeğime yuvarliyorum yakalayabileceği şekilde kucağına doğru atıyorum o da elleriyle topu kavriyor. Once bir topu inceliyor sonra ben alkış aferin dediğimde seviniyor, hadi at bana diyorum elleriyle böyle itmeye çalışıyor. Cok az bir şey itiyor elleriyle.Ben uzanıp alıyorum teşekkür ederim diyorum gülüyorum,çok hoşuna gidiyor karşılıklı kahkaha atarak oynuyoruz isterseniz deneyebilirsiniz çok eğlenceli
Otururken devrilme riski olmasına karşı da desteksiz oturamıyorsa etrafında minderlerden yumuşak alan yapılabilir. Ben köpükten oyun matı üzerinde oynattığım için onun üzerine devrilse de canı acımıyor kalınlığı bayağı fazla çünkü.
Uyurken yan ya da yüz üstü dönüyor. Korkmayın artık kendilerini kurtaracak kadar büyüdüler.Bebeginiz nasıl yatıyo kizlar benim ki yan yatıyor korkuyorum yatarken dönücek yüz ustü diye boğulur mu kafaya taktim gece gece.
Ben denedim vanilya özütü ama fark olmadı, şu an kurabiye keklere katıyorum.Kızlar mama kokusu-tadını sevmeyen bebekler için aroma verici vardı sanki kullananlara denk gelmiştim. İşe yaramış mıydı bir de link verebilir misiniz?
Merhaba ben bu ürünü aldım, soğuk geçirmez köpük olması arasında tercih sebebim oldu yerden soğuk geçmemesi için ne kadar halı üzerinde de kullanılsa yerden soğuk gelebiliyor.Ben de oyun matı alma niyetindeyim ama karar veremedim. Rica etsem link atabilir misiniz?
Benim baktığım da bu markaydı. Teşekkür ederimMerhaba ben bu ürünü aldım, soğuk geçirmez köpük olması arasında tercih sebebim oldu yerden soğuk geçmemesi için ne kadar halı üzerinde de kullanılsa yerden soğuk gelebiliyor.
İnfant Hobby Amigos Katlanabilir Çift Taraflı Oyun Matı Oyun Halısı 160x180x1 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İnfant Hobby Amigos Katlanabilir Çift Taraflı Oyun Matı Oyun Halısı 160x180x1 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rica ederim ,ben çok memnunum. Fiyatı da düşmüş gayet uygun şuanBenim baktığım da bu markaydı. Teşekkür ederim
Benim baktığım da bu markaydı. Teşekkür ederim
Bende bu marka almıştım hamileyken kalınlığı falan güzel gerçektendeRica ederim ,ben çok memnunum. Fiyatı da düşmüş gayet uygun şuan
Kızlar bugün kendim için bir iyilik yaptım ve diyetisyen+reformer pilatese başladım yoksa kendi kendine olacak gibi değil doğumdan beri 70kgya takıldım kaldım. Dengesiz beslenmenin getirdiği sağlık sorunlarıda var tabiisiz verebildiniz mi kiloları kişiden kişiye değişir tabii ama çoğunluğu merak ettim
Off evet zayıflayamazsam yazın benim psikoloji çok kötü olur o yüzden zaten birazda. Sürekli denize gidiyoruz bu halde kendimi asla yakıştıramıyorum.Ahh o iyilikten ben de kendime yapmak istiyorum, valla ben veremedim henüz, kilodan ziyade sıkılaşmam lazım.yaz geliyor
Bende bu marka almıştım hamileyken kalınlığı falan güzel gerçektendeşimdi çit alacağım onuda beğendim ama halı içine uymuyor ufukta bize yeni halı gözüküyor sanırım
Çit ben de bakıyorum malum kuduruklar için şartOff evet zayıflayamazsam yazın benim psikoloji çok kötü olur o yüzden zaten birazda. Sürekli denize gidiyoruz bu halde kendimi asla yakıştıramıyorum.
Çiti hangi marka bakıyorsunuz? Unigo çok güzel ama aşırı pahalı ya. Hem matı hem çitiBende bu marka almıştım hamileyken kalınlığı falan güzel gerçektendeşimdi çit alacağım onuda beğendim ama halı içine uymuyor ufukta bize yeni halı gözüküyor sanırım