- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
İnşallah bakalim, doktorumuz alerjiden olmayıp kıvamlı olduğu için rahatlayamamistir o yüzden sık yapmıştır dedi ama şimdilik kullanmiycam bı sure.. yaparsam da miktari azaltıp, suyu artırırım. Denemeler iyi gitti bizim aslında biraz da ona güvenerek bişey olmaz sandım. İçim acıyo o ağladıkça, bugün su veriyorum bol bol, bakalım iyilesicez inşallah. Marka güzel aslında da aynı bantta üretim bizim gibiler için sıkıntı oluyor işte..Ya çok üzüldüm. Kan da görünmez inşallah. Bizim de alerji tam gaz devam. Denemeler yaptım, sonuçlar kötü..
Ben de bu markayı alırım diyordum ama.. dikkat etmek lazım.
Bu eser miktarlar yüzünden bir toparlanamadık. ben paketli kabartma tozu ve vanilini debıraktım.
Ne kadar su veriyorsun günlük? Fikir olması açısından soruyorum belli bir miktarı var mıİnşallah bakalim, doktorumuz alerjiden olmayıp kıvamlı olduğu için rahatlayamamistir o yüzden sık yapmıştır dedi ama şimdilik kullanmiycam bı sure.. yaparsam da miktari azaltıp, suyu artırırım. Denemeler iyi gitti bizim aslında biraz da ona güvenerek bişey olmaz sandım. İçim acıyo o ağladıkça, bugün su veriyorum bol bol, bakalım iyilesicez inşallah. Marka güzel aslında da aynı bantta üretim bizim gibiler için sıkıntı oluyor işte..
Tadimlara geçerken doktorumuza sormuştum yediği ek gıda kadar içebilir demişti.. bugün 30 CC kadar içti, ek gıda vermedim. Doktora sormak en iyisi tabiNe kadar su veriyorsun günlük? Fikir olması açısından soruyorum belli bir miktarı var mı
Faydalı dediği meyve+yoğurt yemiş gibi olur yani ekstra bir şey olmaz canım. Ben karıştırıyordum brokoli yoğurt yulaf bazen havuç bazen meyve doyuruculuğunu arttırması için.kızlar Ada yoğurdu seviyo ama bi arkadaşım meyveli yoğurtta ver daha faydalı hale geliyo falan dedi ama bilemedim ben yoğurdun tadını tek başına sevdi meyve katıo tatlanınca daha notmal yoğurdu yemezmi acaba drfim bi fikriniz var mı ?
anladım cnm yulafı nasıl veriyosunFaydalı dediği meyve+yoğurt yemiş gibi olur yani ekstra bir şey olmaz canım. Ben karıştırıyordum brokoli yoğurt yulaf bazen havuç bazen meyve doyuruculuğunu arttırması için.
Kesinlikle öyle bana göre adeta bir tramva,tabiki tercih edene saygı duyuyorum ama kendi bebeğim için tercih etmiyorum.Öyleyse ben de yapamam, çaresizce uyuması durumu hiç iyi değil.
Hipp organik kullanıyorum. Yulaf tahıl ve pirinç içinanladım cnm yulafı nasıl veriyosun
Kahvaltıdan sonra içerim mutlaka bebeğim gündüz 2 uyku yapar süreleri değişken kahveyle ilgisi olduğunu sanmıyorumEmzirmeye devam eden anneler, kahve içiyor musunuz gün içinde? Ben bir tane türk kahvesi içiyorum öğlen gibi.. bebeğimdeki uyku bölünmesine bu neden olabilir mi sizce?
Ben kafeinsiz kahve alıcam inşallah gece uykularında düzelme olurEmzirmeye devam eden anneler, kahve içiyor musunuz gün içinde? Ben bir tane türk kahvesi içiyorum öğlen gibi.. bebeğimdeki uyku bölünmesine bu neden olabilir mi sizce?
ayak bileğine hiç dikkat etmedim ama el bileiğini çeviriyor noldukiKızlar bebişleriniz el ve ayak bileklerini çeviriyor mu
Merak ettim ya bizimki yapıyor özellikle heyecanlanınca falanda normal bir şey mi acaba diyeayak bileğine hiç dikkat etmedim ama el bileiğini çeviriyor nolduki
EvettKızlar bebişleriniz el ve ayak bileklerini çeviriyor mu
normaldir sen de benim gibisin pipirik anne grubuMerak ettim ya bizimki yapıyor özellikle heyecanlanınca falanda normal bir şey mi acaba diye
Ahahah öyle ilk olunca birdenormaldir sen de benim gibisin pipirik anne grubutırnakları çok çabuk uzuyo Adanın oturdum bunu araştırdım geçen gün