- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
Ya bizde 5 aylık tadımları yapıyoruz bebeğim yoğurt sevdi sadece. Patates ve havucu yemedi öğürdü. Siz yaptınız mı tadım? Patatesle havucu yemeyince diğer sebzeleri hiç yiyeceğini sanmıyorum. Şaşırdım aslında oğlum cok iştahlı bi bebek. Acaba ben mi yanlış hazırlıyorum diyorum. Ya da 5 ay erken mi? Sebzeleri haşlayıp kendi suyuyla çatalla ezdim azcık zeytinyağ damlattım öyle verdim. Zeytinyağsızda verdim beğenmediAl al çok iyi oluyor, misafirliğe vs de gittiğim zaman götürüyorum o da ben de rahat oluyoruz, kucak dışı çözümüahh inşallah yer bakalım bu hafta cuma başlayacağız
Peki böyle acıcık yapması normal miNormal canım katı yapıyorlar ek gıda yiyince
Benimki de patatesi sevmemişti. Yoğurtla karıştır ver bence.. öyle yiyorlar…Ya bizde 5 aylık tadımları yapıyoruz bebeğim yoğurt sevdi sadece. Patates ve havucu yemedi öğürdü. Siz yaptınız mı tadım? Patatesle havucu yemeyince diğer sebzeleri hiç yiyeceğini sanmıyorum. Şaşırdım aslında oğlum cok iştahlı bi bebek. Acaba ben mi yanlış hazırlıyorum diyorum. Ya da 5 ay erken mi? Sebzeleri haşlayıp kendi suyuyla çatalla ezdim azcık zeytinyağ damlattım öyle verdim. Zeytinyağsızda verdim beğenmedimeyveleri mi denesem nasıl devam etsem
Ben bünyeden galiba 2 ay içinde aynı kg a döndüm 50 kgKızlar bugün kendim için bir iyilik yaptım ve diyetisyen+reformer pilatese başladım yoksa kendi kendine olacak gibi değil doğumdan beri 70kgya takıldım kaldım. Dengesiz beslenmenin getirdiği sağlık sorunlarıda var tabiisiz verebildiniz mi kiloları kişiden kişiye değişir tabii ama çoğunluğu merak ettim
Ya bizde 5 aylık tadımları yapıyoruz bebeğim yoğurt sevdi sadece. Patates ve havucu yemedi öğürdü. Siz yaptınız mı tadım? Patatesle havucu yemeyince diğer sebzeleri hiç yiyeceğini sanmıyorum. Şaşırdım aslında oğlum cok iştahlı bi bebek. Acaba ben mi yanlış hazırlıyorum diyorum. Ya da 5 ay erken mi? Sebzeleri haşlayıp kendi suyuyla çatalla ezdim azcık zeytinyağ damlattım öyle verdim. Zeytinyağsızda verdim beğenmedimeyveleri mi denesem nasıl devam etsem
Bilmiyorum bizimde öyle popişine sıkışıp kalıyor azar azar yapıyor sürekliPeki böyle acıcık yapması normal mi
Ben bünyeden galiba 2 ay içinde aynı kg a döndüm 50 kgHiç diyet yapmadım. Sadece bebişle uykusuzluk koşturmaca Doğumda 60 kg olmuştum
Ada karı yapmıyo ama sadece 1 öğün ek gıda yiyoNormal canım katı yapıyorlar ek gıda yiyince
Heh heh aynısı bak bizimde , normal o zamanBilmiyorum bizimde öyle popişine sıkışıp kalıyor azar azar yapıyor sürekli
Son 2 kg kaldı. Pilates yapıyordum ama işe dönüyorum bırakmak zorunda kaldım. Çalışınca gider herhaldeKızlar bugün kendim için bir iyilik yaptım ve diyetisyen+reformer pilatese başladım yoksa kendi kendine olacak gibi değil doğumdan beri 70kgya takıldım kaldım. Dengesiz beslenmenin getirdiği sağlık sorunlarıda var tabiisiz verebildiniz mi kiloları kişiden kişiye değişir tabii ama çoğunluğu merak ettim
Evet kıvamı artıyor tadimlarda o şekildeydi. İrmik ekleyerek denediğimde pıt şeklinde çok kez yaptı aynı gün. Hala da düzelmis değil su verip, ek gıdaya zeytinyağı ekleyin derim.Kızlar ek gıdadan sonra kakası böyle bi pıt yapıyor baş parmağım büyükliğünde. Normal mi ? Ek gıda sadece öğlen çorba ve yoğurt
Normal bence yediklerine göre şekilleniyorAda karı yapmıyo ama sadece 1 öğün ek gıda yiyo
6 ay kontrolünden geldik şimdi normalmişHeh heh aynısı bak bizimde , normal o zaman
Herkes çok hızlı vermiş ya bende iştah patlaması olduğumdan çılgınlar gibi yiyiyordumSon 2 kg kaldı. Pilates yapıyordum ama işe dönüyorum bırakmak zorunda kaldım. Çalışınca gider herhalde
Merhaba ,ben 2 Eylül'de doğum yaptım, 20 Kasım'da regl oldum. İlk bebeğim ve sezaryen doğum yaptım. Doğumdan beri de bebeğimi emziriyorum.Kızlar emzirenler adet göreniniz var mı? Ben daha olmadım normal herhalde diyorum emzirdiğini için. Ama ağrım var karnımda kasıklarımda ve belimde. Hafif sarımsı akıntı da başladı ilk defa. Adet mi olacağım acaba ya? Yoksa yapışıklık falan oldu da ondan mı ağrım var böyle düşünmekten biraz gerildimgerçi yapışıklık olsa şimdiye kadar çoktan ağrım falan olması gerekmez miydi diyorum. İlk bebeğim ve sezaryen oldum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Verirsin canım ya. Ama çok iyi yapmışsın destek almakla. Hem kafa da dağıtmış olursun. Ben de zumbaya mı başlasam diyorum. Biraz morale ihtiyacım var. Evde kalmaktan çok bunaldım. İşe de geri dönmeyeceğim bir süre daha. Son 3 kg kaldı bende de yapıştı gitmiyor. Bir de hafif göbek kaldı moralimi bozuyormaşallah. Ben hiç o bünyeye sahip biri olmadığımdan 58le dr gittik tüp bebek ilaçlar vs 60la hamile kaldım 80le doğuma girdim ya malesef şimdide uğraşıyorum vereyim diye
Aa başlayabilir o zaman benim de. Ah bi regl olsam rahatlayacağım sanki öyle hissediyorum. Böyle menapoza giriyor gibi sıcak basmaları hazımsızlık falan yaşıyorum çok zor gerçektenMerhaba ,ben 2 Eylül'de doğum yaptım, 20 Kasım'da regl oldum. İlk bebeğim ve sezaryen doğum yaptım. Doğumdan beri de bebeğimi emziriyorum.
Aa başlayabilir o zaman benim de. Ah bi regl olsam rahatlayacağım sanki öyle hissediyorum. Böyle menapoza giriyor gibi sıcak basmaları hazımsızlık falan yaşıyorum çok zor gerçekten
Umarım yaEvet olabilirsiniz, psikolojik olarak da rahatlama geliyor insana regl olunca
Kesinlikle evden uzaklaşmak ilaç gibi gelecek kaç aydır kendime hiçbir şey yapmadım. Başla bence insanın psikolojisinede bakması lazımVerirsin canım ya. Ama çok iyi yapmışsın destek almakla. Hem kafa da dağıtmış olursun. Ben de zumbaya mı başlasam diyorum. Biraz morale ihtiyacım var. Evde kalmaktan çok bunaldım. İşe de geri dönmeyeceğim bir süre daha. Son 3 kg kaldı bende de yapıştı gitmiyor. Bir de hafif göbek kaldı moralimi bozuyor