Son cumleye kalbimle katiliyorumYok cnm çok haklısın, istediğin gibi gel dök içini Aynı anda bı iş yapabiliyorlar malesef, bizimki full mesai, evden çalışıyor ama öğle arası bile mola vermez verse de on dk, akşamları da telefon o olmadı calismaya devam.. Evde olupta beş dk verememek koyuyo insana.. Bazen bişeyler sormak için bile bekliyorum toplantısı oluyor vs.. WhatsApp tan yazıyorum ordan cvp veriyor müsait olunca.. haftasonu bebek her uyandığında bı yarım saat verip iş yapsam bütün gün çocuğu üstüme attın diyo, aklımla dalga geçer gibi.. şaka sanmıştım ama akşam telefonda birine bütün gün ben baktım çocuğa dedi de şaka olmadığını idrak ettim güler misin ağlar mısın Bu çığlık atıp uyandığı zamanlara kadar birlikte uyurduk, gidiş o gidiş gece de uyuyor artık rahat rahat..
Değil tüm gün 3saat aralıksız bı denesin bakalım eşin ne hale gelecek...bizimki de şahit olamıyor tüm güne ama az çok sesleri duyuyor. Onu da bastırmak için oda kapısı kapalı kulaklıkta takiliyo mecburen Bazen delirdigimde odayı basıp atıyorum kucağına mesai dışındaysa.. gecicek bu günler hepimize sabır ve akıl sağlığı diliyorum
Burdaki tum annelerlee aynu duygulari paylasiyor olmak rahatlatiyor insani
Okdr dusunceli annelerizki vicdanimizin sesinden bu ortada