- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Çok geçmiş olsun. Burun açık kalsın annesi, bizde yoktu şansımıza ama ateş surundurdu. İnşallah böyle kalır toparlar bı an önce yavrucak. Kucaktan inmek bilmiyorlar böyle zamanlarda sen sarıl bol bol. Oda sıcaklığını 20 ye çek, neme de dikkat et yüksek olmasın olur muBizim içinde zor bir geceydi miniğim hastalandısabah hemen doktoruna koştuk çok şükür ciğerlerinde bir şey yokmuş sadece burun tıkanıklığı ve akıntısı varmış ilaç ateş olmadığı sürece önermedi. Perşembe tekrar çağırdı takibe aldı ciğerlerine inmesin diye kuzum çok ağladı
Gitmişten 1şubattaki kontrolümüzüde olduk çok şükür gelişimimiz her şey yerindeek gıdaya geçiyoruz yavaştan meyve suları verebilirsin dedi sıkıp elma, muz, havuç gibi bakalım perşembe detaylı bilgilendirecek.
Sağ ol canım. Sürekli otribebe yapıyoruz doktor basınçlı diye sterimar verdi bugün birde. Baya baya sümüklü olduk hapşırdıkça akıyorlar. Ateş çok zor gerçekten inşallah olmazÇok geçmiş olsun. Burun açık kalsın annesi, bizde yoktu şansımıza ama ateş surundurdu. İnşallah böyle kalır toparlar bı an önce yavrucak. Kucaktan inmek bilmiyorlar böyle zamanlarda sen sarıl bol bol. Oda sıcaklığını 20 ye çek, neme de dikkat et yüksek olmasın olur mu
Bende birazdan muz deneyeceğim çok sevindim ya belkide bizim bebişler ek gıdacı çıkarlarHavuca bayıldık
Max 60 deniyor,virüsler bakteriler sıcakta ve yüksek nemde daha hızlı ürerler ve ayrıca bu değerler nefes almayı da zorlaştırır. Nem ölçer varsa ona göre aç derim, zaten ideal araliktaysa bı de artırmamjs olursun.Sağ ol canım. Sürekli otribebe yapıyoruz doktor basınçlı diye sterimar verdi bugün birde. Baya baya sümüklü olduk hapşırdıkça akıyorlar. Ateş çok zor gerçekten inşallah olmazyaa bende gece nem makinasını açtım ama kötü mü olur ki
Bende birazdan muz deneyeceğim çok sevindim ya belkide bizim bebişler ek gıdacı çıkarlar
Var xiaomi %50lerde geçmiyor 60ı kontrol ediyorum dikkat edeyim artık teşekkür ederimMax 60 deniyor,virüsler bakteriler sıcakta ve yüksek nemde daha hızlı ürerler ve ayrıca bu değerler nefes almayı da zorlaştırır. Nem ölçer varsa ona göre aç derim, zaten ideal araliktaysa bı de artırmamjs olursun.
Ben de sevindimumutluydum iyi de oldu, bence böyle severek gidecekler.
Gece 3 ten beri uykuya dalma sorunu yaşadık, zor bı geceydi
Neyse bugün havuçla tadıma başlıycam bakalım, gazamız mübarek ola
Hadi hayırlı olsun ek gıda dönemi mucize olur inşallahHavuca bayıldık
Aynen öyle yap benimki de tarif verdi, mantığını anlattı. Patatesle başlama yavan gelir, havuç dene üç gün, üstüne de patates +havuç gidicem. Yoğurt bizde bekleyecek, bu ay bitince alerji uzmanı ile ilerliycem bakalim.Var xiaomi %50lerde geçmiyor 60ı kontrol ediyorum dikkat edeyim artık teşekkür ederimyaa ne güzel artık azar azar tadacaklar her şeyi. Doktorumuzun rahat bir tarzı var öyle gün gün menü vermeyecek gibime geliyor bende yoğurttan başlayıp havuçla devam edeyim bari muz ve elma tatlı gelirse diğerlerini yemeyebilir
Biz kan ilacına 4.ayda başladık.Kan bitti bizde şükür, yani şu an rengi hem mama hem demir kaynakli koyu ama bakıyorum her seferinde. Zaten mukus ve kaka sayısı artıyor hemen. Kiloya bişey demedi persentilde normal saydı, bakalım bı iki güne yine aile hekimliğinde tartilcaz ona göre doktorla da paylaşıcam. Şu an elimden geleni yapıyorum mama, meme ne varsa teklif ederek gidiyorum. Ek gıdada toparliycaz insallahHadi hayırlı olsun ek gıda dönemi mucize olur inşallah
Bu arada doktor bize demir başlattı huysuzluk uyku hali bolca kanlı kaka vs demir eksikliği olabilir demişti.
Bir de prematüre olarak değerlendiriyor 36 hafta 2400 doğdu 2. Ayda başlamalıydı demire dedi.
10 gün kullandık emmesi artmıştı, günlük 23 grama çıkmış kilo alımı
Geçen ay 18 gramlardaydı
Bir de kalprotektin için gaita tahlili verdik sonunda bugün.
Siz gidecektiniz takip edemedim baktırabildiniz mi ?
Bizde kakada kan bolca ve her gün devam ediyor ..
Bizimki oturuyor destekliKızlar bebişleri oturtmaya başladınız mı? Ben cesaret edemiyorum
Kızlar bebişleri oturtmaya başladınız mı? Ben cesaret edemiyorum
Bizimde kaka sürekli batırıyor sleepy almayacağım artık elimdekiler bitince. 4 pakette goon var ikiside 4 no. Acaba ufak mı geliyor 5te çuval gibi olur. Elimdekileri bitirince deneyeyim bende. Yüzeyi nasıl canım pamuklu mu
Bizim içinde zor bir geceydi miniğim hastalandısabah hemen doktoruna koştuk çok şükür ciğerlerinde bir şey yokmuş sadece burun tıkanıklığı ve akıntısı varmış ilaç ateş olmadığı sürece önermedi. Perşembe tekrar çağırdı takibe aldı ciğerlerine inmesin diye kuzum çok ağladı
Gitmişten 1şubattaki kontrolümüzüde olduk çok şükür gelişimimiz her şey yerindeek gıdaya geçiyoruz yavaştan meyve suları verebilirsin dedi sıkıp elma, muz, havuç gibi bakalım perşembe detaylı bilgilendirecek.
Yok canım ne kusuruBen buna cevap verdim sanıyordum canım kusura bakma yazmamisimhaftasonu şehir dışına kaçamak tatile gitmiştik yol yorgunu yazmamisim dün bence 5 çok büyük olur ama tabi en iyi sen bilirsin bebeğini annesi. Yüzeyi sleepy gibi ama sanki ondan biraz daha kalın ama hiçbir sorun olmadi, dediğim gibi özellikle uzun saatler gece çişte hiç sıkıntı olmadı. Minik bir paket alıp deneyebilirsin eğer düşünürsen.
Sağ ol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin minik
Yok canım ne kusuruohh çok iyi etmişsiniz iyi gelmiştir gezmeler bencede 5 çuvsl gibi olur deneyeyim bakalım bende
Sağ ol canım amin inşallah
İnşallah canımBiz kan ilacına 4.ayda başladık.Kan bitti bizde şükür, yani şu an rengi hem mama hem demir kaynakli koyu ama bakıyorum her seferinde. Zaten mukus ve kaka sayısı artıyor hemen. Kiloya bişey demedi persentilde normal saydı, bakalım bı iki güne yine aile hekimliğinde tartilcaz ona göre doktorla da paylaşıcam. Şu an elimden geleni yapıyorum mama, meme ne varsa teklif ederek gidiyorum. Ek gıdada toparliycaz insallah
Aynısı başıma geldi..İnşallah canım
Çok sevindim kanın kesilmesine.
Bugün kakasında bariz kan vardı. O bezden aldım numune kabına koydumgaitada gizli kan negatif çıkmış
Yok ya kan olmaması imkansız.Aynısı başıma geldi..O zmn demiştim benim gördüklerim ne diye.. yani test kiti bozuktur demiştim ama ayrı iller ayri kurumlar.. değil mi hakikaten acaba??
Kendi sitesinden aldım. Bu arada öncekilere ek olarak spor falan yaparsan pek kullanışlı değil gibi bazen katlanıyor göbek kısmı ama dik durursan çok eğilip bükülmezsen büstiyer tayt takımı göğüslerimi ve göbek basen acayip güzel topladı beraber baya fit gösteriyor. Sadece dediğim gibi çok eğilin göbek kısmı katlanıyor.Nerden aldınız, link ekler misiniz
Aman takip et mutlaka, ateş zor..Yok ya kan olmaması imkansız.
Bugün bexsero ve nimenrix birer tane menenjit aşıları yapldı . Aşırı ateş yaptı 40 ı gördüm. Fitil veriyorum
Kan miktarı o kadar arttı ki kan yani bariz şekilde.
Acaba dedim, o kılcal kan parçaları haricinde kakaya karışan kan yoktur belki de
Bilemedim yaaa daha önce 45 günlükken verdiğimizde kan pozitifti testte