- 30 Ekim 2022
- 19
- 12
- 33
Prima denedim ondada taştı çok sulu olmasından kaynaklı heraldeYa bu sleepy bezleri sızdırıyor yada bizim kız maşallah iyi sı….yor ya her sında zıbına taşıyor. Başka bez pişik yapacak diye deneyemiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prima denedim ondada taştı çok sulu olmasından kaynaklı heraldeYa bu sleepy bezleri sızdırıyor yada bizim kız maşallah iyi sı….yor ya her sında zıbına taşıyor. Başka bez pişik yapacak diye deneyemiyorum da
Kızlar bebişleri oturtmaya başladınız mı? Ben cesaret edemiyorum
Bizimki de oturuyor destekli bir şekilde
Kaç aylık tam olarak sizin bebişler benimki 4 ay 3 günlük bugün artık kucağımızda falan oturarak tutabilir miyiz bilemedim?Bizimki oturuyor destekli
Kaç aylık tam olarak sizin bebişler benimki 4 ay 3 günlük bugün artık kucağımızda falan oturarak tutabilir miyiz bilemedim?
4,5 da sorduk doktorumuza sorun olmaz dedi o günden beri oturtuyorum. 5 aylık oldukKaç aylık tam olarak sizin bebişler benimki 4 ay 3 günlük bugün artık kucağımızda falan oturarak tutabilir miyiz bilemedim?
Biz de 4 ay 21 günlüğüz. 20 gündür destekli oturuyoruz bildiğin 90 derece katlanıyor yani öyle hafif filan değil. Ama biraz bebekten aldığım geri bildirimle yaptım bunu çok meyilliydi oturmaya ben de engel olmadım.Kaç aylık tam olarak sizin bebişler benimki 4 ay 3 günlük bugün artık kucağımızda falan oturarak tutabilir miyiz bilemedim?
Biz 3 aylıktan beri oturtuyoruz destekli (doktor önerisiyle)Kaç aylık tam olarak sizin bebişler benimki 4 ay 3 günlük bugün artık kucağımızda falan oturarak tutabilir miyiz bilemedim?
Canım bize dr demir ilacını zorla içiyor diye elma muz ya da havuç suyu verebilirsiniz demiş telefon açıp sorduk o an bebiş ağlayınca yanlış anlamışız. Biz vermedik kaşıkla içiriyoruz demiri çok sıkıntı yapmıyor eskisi gibi. 1 şubatta başlayacakmışız tadımlara perşembe görüşeceğiz bakalım. Sizin nasıl gidiyorT temmuzekim tadımlar nası gidiyo?
Kızlar saglikocaginin verdiği kan ilacinimi kullanıyorsunuz yoksa ozelmi aliyorsunuz
Anladım cnm, olsun az kalmış sizin de.. güzel gidiyor havuç 2. gündeyiz, sevdik çok..Canım bize dr demir ilacını zorla içiyor diye elma muz ya da havuç suyu verebilirsiniz demiş telefon açıp sorduk o an bebiş ağlayınca yanlış anlamışız. Biz vermedik kaşıkla içiriyoruz demiri çok sıkıntı yapmıyor eskisi gibi. 1 şubatta başlayacakmışız tadımlara perşembe görüşeceğiz bakalım. Sizin nasıl gidiyor
Maşallah . Bende dört gözle bekliyorum. Alışsın diye demiri mama kaşığıyla vermeye başladık açıyor ağzını artık her ne kadar öğürsede. Tadına baktık şeker resmen niye sevmediyseAnladım cnm, olsun az kalmış sizin de.. güzel gidiyor havuç 2. gündeyiz, sevdik çok..
Bize doktorumuz sıdefer damla verdi hamileliktede sıdefer kapsül kullanıp memnun kalmıştım.Kızlar saglikocaginin verdiği kan ilacinimi kullanıyorsunuz yoksa ozelmi aliyorsunuz
Maşallah . Bende dört gözle bekliyorum. Alışsın diye demiri mama kaşığıyla vermeye başladık açıyor ağzını artık her ne kadar öğürsede. Tadına baktık şeker resmen niye sevmediyse
Gerçekten mi çok akıllı bunlar ya dün kaşığı eline verdim iki kere öğürdü ittirip müdehale etmedim kendi farkına varsın ittirilmeyeceğinin diye bi baktım üçüncüye baya soktu kusacak aldık hemenAaa ben de bayadir demiri silikon uçlu mama kaşığı ile veriyorum o şekilde sorunsuz içiyor, yoksa asla istemiyordu. Hepsi aynılar ya komik minnaklar
Biz doktorumuzun önerisiyle 4.ay kontrolü sonrası kucakta oturur pozisyonda tutmaya başladık.
4,5 da sorduk doktorumuza sorun olmaz dedi o günden beri oturtuyorum. 5 aylık olduk
Biz de 4 ay 21 günlüğüz. 20 gündür destekli oturuyoruz bildiğin 90 derece katlanıyor yani öyle hafif filan değil. Ama biraz bebekten aldığım geri bildirimle yaptım bunu çok meyilliydi oturmaya ben de engel olmadım.
Arkadaşım var 6 aylık bebeği o bekledi mesela 6.aya kadar. Ben doktora sorduğumda sıkıntı olmaz demişti.
Bizde doktora henüz gitmedik 4 ayı geçti de anladığım kadarıyla oturma her benekte farklı süreç oluyor ozaman. Kucakta yatar tutmak artık cok zor da hareketli baya. Benimki baş boyun uzun süredir tuta biliyor ayaklarınada basıyor hatta. Hazır mı olmuş oluyor bu durumda oturmaya acabaBiz 3 aylıktan beri oturtuyoruz destekli (doktor önerisiyle)
Evet çok sulu, hemen değiştirmeyince heryere sıvanıyorPrima denedim ondada taştı çok sulu olmasından kaynaklı heralde
Bizimki hep kalçasını eğiyordu oturmak istiyordu doktorda baktı muayene etti oturabilir destekli artık dedi neye baktı tam bilmiyorum katladı falanBizde doktora henüz gitmedik 4 ayı geçti de anladığım kadarıyla oturma her benekte farklı süreç oluyor ozaman. Kucakta yatar tutmak artık cok zor da hareketli baya. Benimki baş boyun uzun süredir tuta biliyor ayaklarınada basıyor hatta. Hazır mı olmuş oluyor bu durumda oturmaya acaba