2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kaç aylık tam olarak sizin bebişler benimki 4 ay 3 günlük bugün artık kucağımızda falan oturarak tutabilir miyiz bilemedim?
Biz de 4 ay 21 günlüğüz. 20 gündür destekli oturuyoruz bildiğin 90 derece katlanıyor yani öyle hafif filan değil. Ama biraz bebekten aldığım geri bildirimle yaptım bunu çok meyilliydi oturmaya ben de engel olmadım.
Arkadaşım var 6 aylık bebeği o bekledi mesela 6.aya kadar. Ben doktora sorduğumda sıkıntı olmaz demişti.

Kızlar 2. Menenjit aşısını 5.ayda olacağız da ilkinde baya ateş yapmıştı. Acaba 2. Nasıl geçer fikri olan var mı diğer aşılarında calpol vermemiştim ama menenjit geriyor beni 😕😕

Bu arada şu diş kaşıyıcıları var ya içi sıvı dolgulu olan. Onu suda kaynattım bugün içindeki renkli suyu aktı pörsüdü iyice çöpe gitti eliyle kaşımaya devam edecek yavrum 😂😂 aklınızda bulunsun

Canım bize dr demir ilacını zorla içiyor diye elma muz ya da havuç suyu verebilirsiniz demiş telefon açıp sorduk o an bebiş ağlayınca yanlış anlamışız. Biz vermedik kaşıkla içiriyoruz demiri çok sıkıntı yapmıyor eskisi gibi. 1 şubatta başlayacakmışız tadımlara perşembe görüşeceğiz bakalım. Sizin nasıl gidiyor ☺️

Kızlar saglikocaginin verdiği kan ilacinimi kullanıyorsunuz yoksa ozelmi aliyorsunuz

Ben doktorumun önerisiyle ocean microfer kullanıyorum,aynı ürünün tablet formunu da hamilelik boyunca kullanmıştım.emzirme döneminde Solgar kullanıyorum.
Birçok kişiden sağlık ocaklarının verdiği demir ilaçlarının kabız yaptığını ve çok temiz içerikli olmadığını duydum.

Canım bize dr demir ilacını zorla içiyor diye elma muz ya da havuç suyu verebilirsiniz demiş telefon açıp sorduk o an bebiş ağlayınca yanlış anlamışız. Biz vermedik kaşıkla içiriyoruz demiri çok sıkıntı yapmıyor eskisi gibi. 1 şubatta başlayacakmışız tadımlara perşembe görüşeceğiz bakalım. Sizin nasıl gidiyor ☺️
Anladım cnm, olsun az kalmış sizin de.. güzel gidiyor 🧿 havuç 2. gündeyiz, sevdik çok..

Maşallah 🧿. Bende dört gözle bekliyorum. Alışsın diye demiri mama kaşığıyla vermeye başladık açıyor ağzını artık her ne kadar öğürsede. Tadına baktık şeker resmen niye sevmediyse 😂

Aaa ben de bayadir demiri silikon uçlu mama kaşığı ile veriyorum o şekilde sorunsuz içiyor, yoksa asla istemiyordu. Hepsi aynılar ya komik minnaklar☺️

Aaa ben de bayadir demiri silikon uçlu mama kaşığı ile veriyorum o şekilde sorunsuz içiyor, yoksa asla istemiyordu. Hepsi aynılar ya komik minnaklar☺️
Gerçekten mi 😂 çok akıllı bunlar ya ☺️ dün kaşığı eline verdim iki kere öğürdü ittirip müdehale etmedim kendi farkına varsın ittirilmeyeceğinin diye bi baktım üçüncüye baya soktu kusacak aldık hemen 🙈

Biz doktorumuzun önerisiyle 4.ay kontrolü sonrası kucakta oturur pozisyonda tutmaya başladık.
4,5 da sorduk doktorumuza sorun olmaz dedi o günden beri oturtuyorum. 5 aylık olduk
Biz de 4 ay 21 günlüğüz. 20 gündür destekli oturuyoruz bildiğin 90 derece katlanıyor yani öyle hafif filan değil. Ama biraz bebekten aldığım geri bildirimle yaptım bunu çok meyilliydi oturmaya ben de engel olmadım.
Arkadaşım var 6 aylık bebeği o bekledi mesela 6.aya kadar. Ben doktora sorduğumda sıkıntı olmaz demişti.
Biz 3 aylıktan beri oturtuyoruz destekli (doktor önerisiyle)
Bizde doktora henüz gitmedik 4 ayı geçti de anladığım kadarıyla oturma her benekte farklı süreç oluyor ozaman. Kucakta yatar tutmak artık cok zor da hareketli baya. Benimki baş boyun uzun süredir tuta biliyor ayaklarınada basıyor hatta. Hazır mı olmuş oluyor bu durumda oturmaya acaba🤨🙄

Bizde doktora henüz gitmedik 4 ayı geçti de anladığım kadarıyla oturma her benekte farklı süreç oluyor ozaman. Kucakta yatar tutmak artık cok zor da hareketli baya. Benimki baş boyun uzun süredir tuta biliyor ayaklarınada basıyor hatta. Hazır mı olmuş oluyor bu durumda oturmaya acaba🤨🙄
Bizimki hep kalçasını eğiyordu oturmak istiyordu doktorda baktı muayene etti oturabilir destekli artık dedi neye baktı tam bilmiyorum katladı falan 😂

X