2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar nedefit korse taytım geldi ben büstiyer ile beraber aldım. Denemek için giydiğimde cidden düz bir karın oldu. Yani 2-3 beden incelmedim ama fark etti. Büstiyer de aynı şekilde topladı baya ve öyle nefesimi kesmedi. Daha uzun süre giymedim nasıl olur bilemiyorum ama dar kıyafetler bunaltmıyorsa sizi bence gayet güzel. Ben salaş seven biri olarak sıkıntıya girmedim. Uzun süre kullandıktan sonra tekrar güncellerim.
Not:Zor giyiliyor ama tek başına giyilemeyecek kadar değil.
Nerden aldınız, link ekler misiniz

Allah kolaylik versin ben heyet aldim bu ay evdeyim.önumuzdrki ayda rapor alicam.sonra 3 ay ucretsiz izin düşünüyorum.ana kucagina koyup oyuncak gosteriyorum yada kanguru var baby plus babasina veriyorum geziyor biraz kucaga alternatif.
Nerden aldınız heyeti? Ben de heyet raporu araştırıyorum, bir türlü bulamadım.

Herkese merhabalar. Henuz uye oldum bu grubu gorunce de sizlere danismak istedim. Kizim eylul dogumlu. Bugun sabahtan beri mukuslu ve icerisinde kan olan kaka yapiyor. Dr una yazdim ama donus yapmadi. Hic basina gelen oldu mu acaba . Alerji mi diye suphelendim. Dogdugundan beri hep cok sivi kakasi ama kan yoktu arada mukus goruyordum. Cok uzgunum sabahtan beri. Sizlerden fikir almak istedim.
Ne durumda bebeğiniz kakası düzeldi mi? Bugün benim bebeğimde de aynı şey oldu. Sizinki gibi kaka geçmişi de. Acaba ihmal mi ettim diye üzülüyorum şuan. Birkaç kakasını daha bekleyip devam ederse tahlil mi istemeli?

Siz ne yaptınız?

Anneler selamlar,
Kızlar bu diş mi çılgınlar gibi o taraftaki saçları yoluyor. Elime geliyo çok sert başka bi şey olamaz değil mi ?
Kulağını kanatmış
Uzun uzun Çığlık atıyoruz yanlışlıkla öğrettim 🤣
Canim önce alt ve üst on kesici dişler çıkmıyor mu ben anlamıyorum da videolarda oyle diyordu

Ya bu sleepy bezleri sızdırıyor yada bizim kız maşallah iyi sı….yor 😅 ya her 💩 sında zıbına taşıyor. Başka bez pişik yapacak diye deneyemiyorum da

Ne durumda bebeğiniz kakası düzeldi mi? Bugün benim bebeğimde de aynı şey oldu. Sizinki gibi kaka geçmişi de. Acaba ihmal mi ettim diye üzülüyorum şuan. Birkaç kakasını daha bekleyip devam ederse tahlil mi istemeli?

Siz ne yaptınız?
Merhabalar. Oncelikle cok gecmis olsun. Dr umuz sadece 1 gun birkac kez oldugu icin benim yedigim birseyin dokunmus olabilecegini soyledi. Kakao tarcin dan suphelendigim icin de onlari kesmemi ve paketli gida tuketmememi istedi. Sivi kakayi sordugumda bazi bebeklerde nedeni olmaksizin olabiliyor dedi. Probiyotik basladik gunluk olarak. Ayrica kisa sure icerisinde rota asisi yaptirdiniz mi. Asi da 3 hafta sonra boyle bir etki yapabiliyormus aklinizda olsun. Bizim 3 haftayi gectigi icin ondan degildir dedi ama gectigimiz hafta rota asimiz vardi onu 1 hafta erteledi tekrar tetiklemesin diye
.

Ya bu sleepy bezleri sızdırıyor yada bizim kız maşallah iyi sı….yor 😅 ya her 💩 sında zıbına taşıyor. Başka bez pişik yapacak diye deneyemiyorum da

Canım ben de aynı durumu sürekli yaşıyordum, artık zıbın yıkamaktan sıkılmıştım 😅 en son denemekten ne çıkar diyerek baby turco aldım. Çok şükür hiç sızma,tasma yaşamadım ne çiş ne kaka. Hatta gece 10 saat bezini değiştirmedigim olmasına rağmen çiş sızmadi. İki paket bitirdim üçüncü pakete geçtim bezde şuan 4 numara kullaniyorum.

Canım ben de aynı durumu sürekli yaşıyordum, artık zıbın yıkamaktan sıkılmıştım 😅 en son denemekten ne çıkar diyerek baby turco aldım. Çok şükür hiç sızma,tasma yaşamadım ne çiş ne kaka. Hatta gece 10 saat bezini değiştirmedigim olmasına rağmen çiş sızmadi. İki paket bitirdim üçüncü pakete geçtim bezde şuan 4 numara kullaniyorum.
Bende bi cesaret molfix denicem. Çiş neysede kaka fena yaaaa 🫣

Bende bi cesaret molfix denicem. Çiş neysede kaka fena yaaaa 🫣

Kaka cidden sıkıntı aynen ama gece çiş sızıntısı da kışın cidden sıkıntı. Uyuyan çocuğu komple gece uykudan uyandırıp soymak gerekiyor, hasta olma ihtimali de cabası ıslaklık sebebiyle. Molfix kullanmadım ama kullananlar genelde memnun diye yorumlar okudum ,inşallah iyi gelir 🙏 baby turco için en sevdiğim kısımlardan biri de çiş dolu olunca sleepy gibi asit kokusu olmaması.

Merhabalar. Oncelikle cok gecmis olsun. Dr umuz sadece 1 gun birkac kez oldugu icin benim yedigim birseyin dokunmus olabilecegini soyledi. Kakao tarcin dan suphelendigim icin de onlari kesmemi ve paketli gida tuketmememi istedi. Sivi kakayi sordugumda bazi bebeklerde nedeni olmaksizin olabiliyor dedi. Probiyotik basladik gunluk olarak. Ayrica kisa sure icerisinde rota asisi yaptirdiniz mi. Asi da 3 hafta sonra boyle bir etki yapabiliyormus aklinizda olsun. Bizim 3 haftayi gectigi icin ondan degildir dedi ama gectigimiz hafta rota asimiz vardi onu 1 hafta erteledi tekrar tetiklemesin diye
.
Bizimkinin genel olarak sıvıydı hep kakası ama aylık kilo alımı gayet iyi o yüzden sıvı kakayı önemsemedim. Probiyotik bebeğe mi başladı siz mi tüketiyotsunuz? Yeşil kakayı üşütüyor diye düşündüm. Rota aşısını 26 Aralık yaptırdık 3haftayı geçmiş. Ben de süt ürünlerinden olabilir diye düşünüyorum takip edeyim.
Sizin kan oldu mu sonrasında?

Bizimde kaka sürekli batırıyor sleepy almayacağım artık elimdekiler bitince. 4 pakette goon var ikiside 4 no. Acaba ufak mı geliyor 5te çuval gibi olur. Elimdekileri bitirince deneyeyim bende. Yüzeyi nasıl canım pamuklu mu

Bizimkinin genel olarak sıvıydı hep kakası ama aylık kilo alımı gayet iyi o yüzden sıvı kakayı önemsemedim. Probiyotik bebeğe mi başladı siz mi tüketiyotsunuz? Yeşil kakayı üşütüyor diye düşündüm. Rota aşısını 26 Aralık yaptırdık 3haftayı geçmiş. Ben de süt ürünlerinden olabilir diye düşünüyorum takip edeyim.
Sizin kan oldu mu sonrasında?
Bebege basladik probiyotik. Yesil kaka hic yapmadi. Kanda cok sukur o gunden sonra olmadi. Surekli takipteyim. Emin olmadan sut urunlerini hemn kesmeyelim dedi dr. Sizin devam ediyor mi

Kızlar biraydir huzursuzdu benim oğlum diş çıkarmaya çalışıyordu bugün baktım alt dişlerinden biri çıkmış ama huzursuzluk devam ve çok zor hiç uyumuyor hep agliyo

Bizim içinde zor bir geceydi miniğim hastalandı 😞 sabah hemen doktoruna koştuk çok şükür ciğerlerinde bir şey yokmuş sadece burun tıkanıklığı ve akıntısı varmış ilaç ateş olmadığı sürece önermedi. Perşembe tekrar çağırdı takibe aldı ciğerlerine inmesin diye kuzum çok ağladı 😢
Gitmişten 1şubattaki kontrolümüzüde olduk çok şükür gelişimimiz her şey yerinde 🙏 ek gıdaya geçiyoruz yavaştan meyve suları verebilirsin dedi sıkıp elma, muz, havuç gibi bakalım perşembe detaylı bilgilendirecek.

X