2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Evet uyku hariç emmesi beni de düşündürüyor. Zaten her zaman ucunu tutarak emdi çok acıyordu zamanla alıştım yeterki emsin de nasıl emerse diyordum. Dudakları düzeltmeyi bırakmıştım artık.
Geceleri çok açlıkla mı emiyo böyle bilmiyorum. Şimdi algılar da açıldı gündüz tahammül edemeyip sinirleniyor mı acaba. Çünkü çok agresif bi bebek oldu, çok gülerdi ayna karşısında gülüşürdük şimdi aynada beni görünce ağlamaya başlıyor, halbuki omzumda yatıyor o sırada
Çorap çıkması filan.. aynı aynı
Alerjik bebeklerde bu durum yaşanıyor ben de bi kaç kişiden duydum bunu.
Evet sağmayı bıraktığın anda bi daha mamayı bırakamazsın muhtemelen, yani sanmıyorum..
eğer süt geliyorsa artırmanın önce sağmaktan sonra su ve dinlenmekten başka yolu yok. Kendimde gördüm bunu..
Şu tariflerin filan o kadar aynıyız ki…
Comidagen mama verdi doktorumuz canım.
Şimdi de dedi ki evovia rp1 mama deneyebilirsiniz o biraz daha içilebilir oluyor.
Ya taşınacağım diye vanilya şurubu sipariş vermedim keşke alsaydım bu zamana kadar. Ev yakınında da starbucks yok su an. En azından denemiş olurdum.
Biberonu tutacak gibi sanki ama. Yarın bi de sütümle deneyeyim diyorum inşallah..
Bakalım bi taşınalım bu hafta inşallah cerrah ın peşine düşeceğiz olmazsa.
Aynıları valla.

7 civarı bez değiştirdim azıcık bi çiş yapmış… 8 çeyrekte zooorla uyudu. 23:55 te kaldırdım emzirdim uyku arası 6 dk. Meme boşalmadı bile.. dedimki bez değiştireyim bakayım ne kadar yapmış. Günlük takip yapıyorum ya tam 00:00 den sonraki çişi görürüm sabah iyi olur filan dedim. Değiştirdim Karanlıkta..

Ve bezi bomboştu. 5 saattir tek bir damla çiş yapmamış.kalbim sıkıştı midem bulanıyor bastırmaya çalışıyorum simdi. Böyle giderse emzirmeyi bırakacağım moralim çok çok bozuluyor. Çok endişeleniyorumx

Kızlar sağ meme ucumda süt kabarcığı olmuş inanılmaz bir ağrı ve acı var. Bebeğimi o memeden asla emziremiyorum,sıcak duş aldım masaj yaptım sağım yapıyorum kabarcık basınçla dışarı atar diye ama nafile. Bunu daha önce yaşayan ya da bu konuda bilgisi olan var mı?

Ah kıyamam yavruya, bı şekilde biberonla vermelisin sütünü,mamaya da bı aroma bisey bulunur elbet, pekmez bile koyan varmış. Çok doğru değil tabi ama azıcik damla kadar deneyebilirsin. Böyle aç aç senin psikolojine de yazık ona da yazık.

Kızlar bebislerinizin boynunun altına bakıyor musunuz banyodan 1 2 gün sonra nasıl bu kadar kir oluyo ya. Kızarmış da baya pişik kremi sürdüm

Ben artık çiş takibini bıraktım. Yoksa bir de ona takicam. Geçen haftalarda hüngür hüngür ağladım hep. Sürekli forumdayim kim ne yapmış geçmişte neler olmuş diye.

Herkes üstesinden gelmiş. Sağıp biberon ile verenlerin çoğu bir noktada kalmış sütleri kesilmiş falan. Öyle okuyunca daha da kötü oluyorum. Onun için emzirmeyi bırakmamamiz lazım. Bu seferde ona üzülürüz. Bizde ki bu psikolojiyle uzun yıllar hem de.

Benimki uyandı. 1:54 te emzirmeye başladım 1:57 de bıraktı. Tek avuntum aktif emmiş olması

Bebeğimin pipisinin ucu kızardı şişti kızlar. Doktora attım sünnet olması lazım sünnet derisi dar olduğu için oluyor dedi. Sünnet için görüşmeye gideceğim haftaiçi yapılacak büyük ihtimal. O kadar kötü görünüyor ki sabahtan beri içim parçalandı. Dokunduğumda tepki vermiyor acımıyordur di mi ya. Çok üzülüyorum

1 kasik Epsom tuzunu bir kase sicaga yakin suya koyup gogus ucunu batir
Sonra emzir canim
Zeytinyagi sur sonrasinda

Çok geçmiş olsun canım mastiti yaşadım ama bunu duydum, yaşamadım. Umarım kısa zamansa geçer. Bu memelerden ne çekiyoruz
Sünnet olunca da balon gibi şişmişti dokununca hiç tepki vermiyordu sanırım acımıyordur canım bir an eve sünnet yaptırın eğer gerekiyorsa çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, kanal tıkanıklığı yaşadım bı kaç kez ama bu konuda bilgim yok

Benim kizimda öyle sanırım 4. Ay atağı göğsüm de acıyor memeyle savaşıyor artık

Çok geçmiş olsun canım mastiti yaşadım ama bunu duydum, yaşamadım. Umarım kısa zamansa geçer. Bu memelerden ne çekiyoruz

Teşekkür ederim,evet yaaa memelerin derdi bitse bebelerinki başlıyor

Evet canim yika yine sicak suyla
Bende de oluyor surekli zeytinyagi surup buzdolabi poseti suruyorum
Bazende hindistan cevizi yagi suruyorim faydasini gordum

Tamam canım alayım birazdan eczaneden, teşekkür ederim inşallah faydası olur çok fena bir acı çünkü

Çok geçmiş olsun, kanal tıkanıklığı yaşadım bı kaç kez ama bu konuda bilgim yok

Teşekkür ederim,benzer aslında süt toplanıyor meme ucunda katılaşıyor,ip gibi katı ya da top gibi katı oluyor çıkınca yıkama yapıyor o bölgede, ağrısı ise tarifsiz. Doğum sancısı çekenler benzetiyor ama ben çekmediğim için bilemiyorum

Çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…