2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bebekler dönmeyen başladıktan sonra kundak kesinlikle önerilmiyor canim boğulma riskine karşı, aklında bulunsun. Allah kötülüklerden esirgesin tüm yavrularımızı 🙏
Şuan dönmüyor bizimki o yüzden rahatım 🤭ama biliykrum sayılı günlerimiz 😳kundağı bırakmamız yakındır, gelsin uykusuz geceler😕

kızlar emzik kullananlar , ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz?
Bizimki şuan sadece uyuma zamanı emzik alıyor. Onuda bıraktırmak istiyorum. Az önce deneyeyim dedim çok ağladı yine verdim uyudu.
İlk zamanlar rahat feldi ama bu ara vermesemiydim acaba diyorum

kızlar emzik kullananlar , ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz?
Bizimki şuan sadece uyuma zamanı emzik alıyor. Onuda bıraktırmak istiyorum. Az önce deneyeyim dedim çok ağladı yine verdim uyudu.
İlk zamanlar rahat feldi ama bu ara vermesemiydim acaba diyorum
Eğer halen devam ederse 2 yaşından sonra bıraktıracağım. O zamana kadar herhangi bir diş bozukluğu vs yapmıyormuş

Ben ona timmy time dışında cesaret edemiyorum, korkuyorum 😕
Bizimki ne kundakta uyudu ne yüzüstü. Biraz bebeğin mizacıyla alakalı bir durum sanırım. İki günlükken kundak almıştık ellerini boğazından çıkartmıştı ya kıpır kıpır 😂 bağımsız ve çılgın yatmayı seviyor. Atıyor kollarını iki yana ayaklarda öyle sesli sesli kıpırdanarak uyuyor 🙈

Kucak harici bizimki de yarım saat uyuyor gündüzleri. Hadi onu bı şekilde hallediyorum da geceler haram😬😔 bı saat uyanık kalabildi oyalayamadim ne yapsam ağladı, gezmek bile istemedi, salladım beş dk sürmedi. Donguye girdiler bence uyku problemi bu , sanırım uyku eğitimi de o yüzden 4. Ay dolunca veriliyor, zira egitim fln kalmaz bu huzursuzluğa
Sallamak da zararlı diyorlar nasıl uyutacağımı şaşırdım

Ah ah. Ben de az önce ayakta da emziremedim, katıldı yine .. koltuğun üzerine bırakıp üzerine çömeldim öyle emdi de uyudu. bel boyun kalmadı bittim😄
Bu ara turlayıncs da durmuyor. Normalde ayna karşısında dakikalarca bakışır konuşur gülüşürdük. Şimdi aynada da ağlamaya başlıyor 😬😪
Bazen diyorum ki babası keşke pazarları da çalışsa 😂😂düzensizlik içindeki düzenimiz bozuluyor 😅
Geçecek inşallah ya, beni yenidoğan dönemi kadar zorlamıyor hiçbir şeyi.
Canım bu aralar tekrar biberon denedin mi

Jajinda Jajinda canım sizde sanki babybjörn vardı. Hala kullanıyor mu miniğin. Biz hala kullanır mı kullanmaz mı karar veremiyoruz. Çok hareketli oldu artık sever mi acaba eşimde almak istiyor beni bir aydınlatır mısın 🙈😄
Canim ben memnunum ama tabi her bebek aynı değil sever mi sevmez mi bilmiyorum ama ben onda uyuttugumda oluyor normal oturttugum da oluyor cok işimi gordu

Merhaba kızlar bebisin ateşi var sabah 5ten beri 6 saat arayla calpol verdim 38.5 gördü en çok suan 37.5lerde doktora götürmek mi doğru biraz kontrollü beklesem mi bilemedim çok üzülüyorum halsizlik var ama emiyor gülüyor o haliyle yavrum benim😔😔

Annem doğma büyüme almanyalı Almanya’da çocuğu yüzüstü yatırırlarmış en sağlıklısı bu diyor ben bizim kıza yaptıramadım

Bizim doktorumuz 1.ay kontrolünde yüzüstü yatırın demişti o zamandan beri hep öyle yatırıyorum ara ara direnip istemiyor, o zaman sırtüstü yatırıp derin uykuya geçince hop çeviriyorum 😅 uyanırken komedi oluyor debeleniyor adeta kafasıni bir sağa bir sola sallıyor,popoyu da dikiyor 😂

Bizim doktorumuz 1.ay kontrolünde yüzüstü yatırın demişti o zamandan beri hep öyle yatırıyorum ara ara direnip istemiyor, o zaman sırtüstü yatırıp derin uykuya geçince hop çeviriyorum 😅 uyanırken komedi oluyor debeleniyor adeta kafasıni bir sağa bir sola sallıyor,popoyu da dikiyor 😂
Bizimki de yüzüstü yatırdığımda uyanınca kolunu kurtaramadığı için ağlıyordu sonrasında denemeyi bıraktım fırsat olmadı korkuyorum uyanır diye çevirmeye 😂

Eğer halen devam ederse 2 yaşından sonra bıraktıracağım. O zamana kadar herhangi bir diş bozukluğu vs yapmıyormuş
Arada bana geliyor “rahat battı” perileri. Bi şeyleri yanlış yapıyorum gibi geliyor kendimi sorguluyorum.işte şimdi de niye emzikle uyuyor diye sorgulamaya başladım🥺
Bizimki ne kundakta uyudu ne yüzüstü. Biraz bebeğin mizacıyla alakalı bir durum sanırım. İki günlükken kundak almıştık ellerini boğazından çıkartmıştı ya kıpır kıpır 😂 bağımsız ve çılgın yatmayı seviyor. Atıyor kollarını iki yana ayaklarda öyle sesli sesli kıpırdanarak uyuyor 🙈
ilk zaman bizimki de istemedi ama alıştı şimdi.biliyorum çok yapamayız bakalım🫤

Ben çok kötüyüm, gerçekten yarım saate düştü gözleri pıt diye açıyor.zaten kucakta ve direnerek uyuyor, gerçekten halim kalmadi, WC ye gidemwdigim için su da içemiyorum. Agrimayan yerim yok uykusuzluğu geçtim 😔ne kadar sürecek daha bu durum bilmiyorum
Al benden de o kadar ne istiyorsun kızım ne istiyorsun dedim biraz yüksek sesle ağlaması şiddetlendi küstü bana yüzüme bakmıyor bakınca da tepki vermiyor babasında gülücükler saçıyor sonra kucağında uyuyakalmış ben de tam tersi resmen kız. Sinirlenince de bir şey değişmiyor her şey daha kötü oluyor ama insanız tahammülümüz de bazen kalmıyor kendimi bunların hepsi geçecek diye telkin ediyorum sürekli Allah hepimize bol sabır versin 🙏🏻

Al benden de o kadar ne istiyorsun kızım ne istiyorsun dedim biraz yüksek sesle ağlaması şiddetlendi küstü bana yüzüme bakmıyor bakınca da tepki vermiyor babasında gülücükler saçıyor sonra kucağında uyuyakalmış ben de tam tersi resmen kız. Sinirlenince de bir şey değişmiyor her şey daha kötü oluyor ama insanız tahammülümüz de bazen kalmıyor kendimi bunların hepsi geçecek diye telkin ediyorum sürekli Allah hepimize bol sabır versin 🙏🏻
Ben de şu an yatak odasında ağlıyorum, babasına verdim uykuya dönmeyince onlar salonda takılıyorlar. Gece uzun ve bunun için hepimize sabır diliyorum.

X