Ben erken yatırdım dün 20:15 gibiydi, gece uykusuna erken yatma aliskanligi olsun sabah da erken kalksın dedim. Gündüz uykusunu da 4.5 saat uyudu toplamda..23:30 a kadar ayakta destekledim. Sonra emzirdim. 1 de uyandi, 3 e kadar üç kez dalamadı. Sonra 5 ve 7,30 gibi uyandik. çığlık kesilmedi meğer acıkmış aslında 5 de emzirmistim ama uyu uyan saat kavramın kayboluyor ne zmn ne yaptık hatırlayamıyorum, neyse babası 8;30 gibi uyutabildi. Farkettim ki ben kızınca çığlık artıyor ve sakinlesemiyor bende çok üzülüyorum ama sakın de kalamiyorum. Uyut, dalmasini bekle, uyanmak uzereyken ellerini tut, emzigini ver, kucakla yine de çığlık geliyo, ne varsa sadece gerçek aspiratör sesiyle sakinliyor. 9:20 gibi yeniden uyandı aslında 1 saate yakın uyudu, mutlu uyanır dediğim bebe iki gülücük sonrası çığlık atmaya başladı ve bugün İzmir epey soğuk, balkonda susturabildim.
Sonra oyaladim biraz ve 10:20 gibi yine uyudu. Uykusunu alamıyor kaliteli uyuyamadigi için.. bir döngüye girdik çok fena.. şu tabloyu uygulamaya çalışmak istiyorum ama 1 saat uyku, 2 saat uyanıklık pek mümkün değil malesef uygun bir dönemde değiliz. İnşallah bı an önce düzeliriz , kimi bebek bı kac gun, kimi de haftalarca yaşayabiliyormus bu durumu.