- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
İyi bari uyuyanlarimiz olmuşBizim bu gece şükür uyudu dün aynı sen gibiydim bende ya ne gündüz ne gece uyumuştu
Ya bende çok isteyip yeri olmayanlardanım. Başa çıkamazsam dolabın birini iptal edip içine koyduracağım sanırım. Kalorifere kurutmalık aldım onunla idare ediyorum şimdilikİyi bari uyuyanlarimiz olmuşAz önce tam 3 kez üst değiştirdim. Üçüne de kustu Kurutma makinesine gerek yok diyordum ama alıcam sanırım, kıyafet yetiştirmek zorluyor artikt
Gunaydinn, masallaaah ya oglusa kocaman adam olmuş beGünaydınn oyuncaklara hala yumrukla vuranlar
Tuh 59dan almistim güya uygun diyeKızlar alacaksanız bu fırsatı kaçırmayın, ben yedekledim.
** Babyton Hero Stick anlık yatıştırıcı stick ilk defa 39 TL'ye düştü ve kargo bedava
İş birliği
Büyüdü çok şükür öyle böyle günler geçiyor yaGunaydinn, masallaaah ya oglusa kocaman adam olmuş bene güzel buyutmussun annesi
Tuh 59dan almistim güya uygun diye
Yine iyi almışsınız ben 75e almıştımBen de
Yok cnm La Roche posay cicaplast var elimde o da güzel, Biodermayi denemedim.Büyüdü çok şükür öyle böyle günler geçiyor ya
Yine iyi almışsınız ben 75e almıştımdoktorda gerek yok böyle şeylere dedi sürmedim hiç daha biodermanın varmış onu söyledi kullandınız mı hiç
Kundak ,yarım kundak yapıyorum bi yatırıyorum3 aylık olunca uyku saatleri belli olur yavaş yavaş demislerdi.Malesef akşama kadar yarımsar saatten 2 kez fln uyuyup 5 gibi 2, 2.5 saatlik uykuya geçiyor. Şu saati 3 e fln cekebilsem ne iyi olur, inşallah düzeni bu değildir. Çünkü gece uykusu için 8 fln tavsiye ediliyor. Bu yüzden bizim gece uykusu en erken 11 fln oluyorSizlerin bı yöntemi var mı kızlar?
Büyük ruvaleti varmış ondan huysuzmuş hanımefendiYa sabah akşam emen çocuk neden şimdi emmek istemez? Allah aşkına çıldırıcam en son 11 de emdi sorun yoktu şimdi kendini yay gibi geriyor istemiyor, gazını çıkardım, uyudu uyandı yok
Çığlık atıyor memeye gelince
Benimki de öyle ve emdiği sadece 5 dakika. Sizinki ne kadar kalıyor memede. Çok kafaya takıyorum bu durumuYa sabah akşam emen çocuk neden şimdi emmek istemez? Allah aşkına çıldırıcam en son 11 de emdi sorun yoktu şimdi kendini yay gibi geriyor istemiyor, gazını çıkardım, uyudu uyandı yok
Çığlık atıyor memeye gelince
Bu hafta 5 çocuklu bir komşumuz gelmek istiyordu hemen iptal ediyorum onu çocukların hepsi okullu hastalık getirme ihtimalleri çok yüksek korunmak lazımKızlar özellikle çocukları etkileyen üst solunum yolu virüs salgını var. Kiminle konuşsam çocuğu hasta, hatta birine yatış yapılmış tanıdıklarımdan.
Bronşite, zatürreye çevirebiliyor. Lütfen bu dönemde misafir kabul etmeye ekstra dikkat edin. Bebeklerimizin aşıları tam değil. Özellikle küçük çocuğu olanları yada bu çocuklara temas edebilecek kişileri kabul etmemeye çalışın, mecbur iseniz maske kullandirin yada bebeği aynı odada çok az bulundurun derim.
Valla risk alınacak zaman değil, keyfi ziyaretler ertelenmeli. Kayınvalidem geçen hafta temaslı diye hala kabul etmiyorum ki kendisi hasta olmamasına rağmen.Bu hafta 5 çocuklu bir komşumuz gelmek istiyordu hemen iptal ediyorum onu çocukların hepsi okullu hastalık getirme ihtimalleri çok yüksek korunmak lazım
Benimkinin süresi de epeyce kısaldı, bu dönem biraz riskli bir dönemmiş anneler bebeklerini besleyemediğini düşünüp mama biberon ya da süt sağıp biberonla veriyolarmış.Benimki de öyle ve emdiği sadece 5 dakika. Sizinki ne kadar kalıyor memede. Çok kafaya takıyorum bu durumu
Bencede canım hasta olan yakını hasta olan gelmesin en iyisiValla risk alınacak zaman değil, keyfi ziyaretler ertelenmeli. Kayınvalidem geçen hafta temaslı diye hala kabul etmiyorum ki kendisi hasta olmamasına rağmen.
Valla bizim bebiş yakalandıKızlar özellikle çocukları etkileyen üst solunum yolu virüs salgını var. Kiminle konuşsam çocuğu hasta, hatta birine yatış yapılmış tanıdıklarımdan.
Bronşite, zatürreye çevirebiliyor. Lütfen bu dönemde misafir kabul etmeye ekstra dikkat edin. Bebeklerimizin aşıları tam değil. Özellikle küçük çocuğu olanları yada bu çocuklara temas edebilecek kişileri kabul etmemeye çalışın, mecbur iseniz maske kullandirin yada bebeği aynı odada çok az bulundurun derim.
Kıyamam çok geçmiş olsun Allahım şifa versin bir an önce canımValla bizim bebiş yakalandırsv virüsümüymüş neymiş. Yetişkinlerde belli olmuyormuş ama bebeklerde zor geçiyormuş. Öksürüyor hırıltılıydı hemen doktora götürdüm. Testler yapıldı pozitf çıktı. Hergün doktor çağırdı ona göre havaya başlıcaz dedi. Ve havaya başlandı antibiyotikle beraber. Hergün hava veriyoruz. Çok kötü bişey valla bebişlerin hasta olması o ağladıkça bende ağladım. Hiç hali bile kalmadı. Çok ama çok dikkat etmemiz lazım ama millet anlamıyor geçmiş olsuna geliyorlar