2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Nesneleri tam kavrayamıyorlar ondandır ortalama 4-4.5 aydan sonra başlıyorlarmış

Senin bebiş tutmaya başlamıştı canım bir denenebilir bence düzenli uyku için bencede erken daha
aynen çıngırağı falan benim desteğimle tutuyo o da kısa süre 20 saniye ancsdır

Ay hadi inşallahDoğru diyorsun uyku eğitimi veren hesaplarda da 4.ay sonrası yazıyor.

aynen çıngırağı falan benim desteğimle tutuyo o da kısa süre 20 saniye ancsdır
Bizimde öyle şu an yumruklar sıkılı yalanıyor hatta
Hadi inşallah uyku eğitimini profesyonel olarak mı aldıracaksınız yoksa tavsiye sohbet gibi mi olacak

Ay hadi inşallahDoğru diyorsun uyku eğitimi veren hesaplarda da 4.ay sonrası yazıyor.

40 çıkınca düzelicez,3 ay olunca düzelicez diye diye 4.aya geldik sayılır hayırlısı bee inşallah bu sefer düzelicez

Hadi inşallah uyku eğitimini profesyonel olarak mı aldıracaksınız yoksa tavsiye sohbet gibi mi olacak

Sohbet,tavsiye gibi canım. Tabi eğer çok çaresiz kalırsam ve ipin ucu kaçarsa profesyonel destek düşünebilirim

Bende çalışmadığım için eğitim düşünmüyorum çok ağlıyorlar bana göre değil. Kuzenimin öyleydi yani ağlayarak çaresizlikten uyuyup kalıyordu. Benim yüreğim dayanmaz tabii çalışan anneler içinde büyük kolaylık orası ayrı tavsiyeleri bizede aktarırsan seviniriz

inşallah yani şimdi kesinlikle kafalarına göre takılıyolar

Ya evet orası öyle ama ise başlayınca zorlanmak istemiyorum ben de açıkçası inşallah eğitime gerek kalmadan kendim hallederim

Doğru kızlar yabenim İlk oğlumda öyleydi ilk dişini 2 aylıkken çıkarmıştı
Ya benim ilk çocuk , 14 aylıktı ilk diş çıktığında. Eşim de çok geç çıkarmış ona çekti sanırım falan diyorduk.
Ama iki numara , çılgınlar gibi el emmeye başladı ( Aç mı acaba diyorum)
ön değil de , yan ezici dişlerin orası , beyaz beyaz … diş gibi duruyor ama şöyle de bir şey okudum, diş incisi diye. Çıksa ön alt ve ya üst dişler çıkardı her halde diyorum. Bilemedim

Eklentiler

• A106F09A-6CC1-43FA-8FB4-A881612B1C3B.jpeg
    109,5 KB · Görüntüleme: 67
Bizimki böyle bir şey mi acaba. Ağzının içi resmen diş dolu gibi yerleri falan belli alt üst beyaz beyaz. Sadece aşağıya inip gelmeyi bekliyorlar yukarıda hepsi bilemedim

Ya evet orası öyle ama ise başlayınca zorlanmak istemiyorum ben de açıkçası inşallah eğitime gerek kalmadan kendim hallederim
Bebegin sagligi icin de anne yorgun olmamali o yuzden bencede zorlanmamalisin ama bebegi aglamaya terk etmek cok uzucu gerçekten insan kendisi birseye aglarken ne kadar caresiz kaliyorsa onlar da insan nihayetinde. O kadar muhtaclar ki litfen aglatarak egitim verenlerden uzak dur bebegin icin. Bu konuda cok yontem var. Sefkatle egitim verenler var. Bir ara ben de cok arastirmistim aglatmadan egitim veren cok fazla Instagram sayfasi var lutfen onlari arastir ve bebegini caresizce belki korkarak terk etme. Ustelik bebekte kalici hasara da sebep olabiliyormus cok aglamasi

Yok zaten ağlatarak bunu yapan birinden asla destek almam,yapamam bunu kesinlikle. Korkarak uykuyu öğrenecekse hic öğrenmesin ben onun için uykusuz kalmaya razıyım. Bebek her daim sevgi ve şefkat ister, korkutarak ve bebek kelimeleri aynı cümlede olmamalı asla

Ee nasi geçti dolunay gecesi?
Ben bitik haldeyim. En az 5 kez kalkmıştır, hala yataktayiz inşallah yine uyuruz da ben de zombilikten çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…