aynen çıngırağı falan benim desteğimle tutuyo o da kısa süre 20 saniye ancsdırNesneleri tam kavrayamıyorlar ondandır ortalama 4-4.5 aydan sonra başlıyorlarmış
Senin bebiş tutmaya başlamıştı canım bir denenebilir bencedüzenli uyku için bencede erken daha
Ay hadi inşallahZ zngnsglmkatinaizmir T temmuzekim Bizim doktorumuz düzenli uyku ve uyku rutininin 4.aydan sonra olduğunu söyledi, hatta önümüzdeki ay kontrolde uyku eğitimi hakkında konuşacağız dedi. Muhtemelen bizim bebisler bu yüzden şuan düzenli uyku uyumuyorlar, kafalarına göre takılıyorlar. İnşallah 4.ayda düzelicez be
Bizimde öyle şu an yumruklar sıkılı yalanıyor hattaaynen çıngırağı falan benim desteğimle tutuyo o da kısa süre 20 saniye ancsdır
Hadi inşallahZ zngnsglmkatinaizmir T temmuzekim Bizim doktorumuz düzenli uyku ve uyku rutininin 4.aydan sonra olduğunu söyledi, hatta önümüzdeki ay kontrolde uyku eğitimi hakkında konuşacağız dedi. Muhtemelen bizim bebisler bu yüzden şuan düzenli uyku uyumuyorlar, kafalarına göre takılıyorlar. İnşallah 4.ayda düzelicez be
Ay hadi inşallahDoğru diyorsun uyku eğitimi veren hesaplarda da 4.ay sonrası yazıyor.
Hadi inşallahuyku eğitimini profesyonel olarak mı aldıracaksınız yoksa tavsiye sohbet gibi mi olacak
Bende çalışmadığım için eğitim düşünmüyorum çok ağlıyorlar bana göre değil. Kuzenimin öyleydi yani ağlayarak çaresizlikten uyuyup kalıyordu. Benim yüreğim dayanmaz tabii çalışan anneler içinde büyük kolaylık orası ayrı40 çıkınca düzelicez,3 ay olunca düzelicez diye diye 4.aya geldik sayılır hayırlısı bee inşallah bu sefer düzelicez
Sohbet,tavsiye gibi canım. Tabi eğer çok çaresiz kalırsam ve ipin ucu kaçarsa profesyonel destek düşünebilirim
inşallah yani şimdi kesinlikle kafalarına göre takılıyolarZ zngnsglmkatinaizmir T temmuzekim Bizim doktorumuz düzenli uyku ve uyku rutininin 4.aydan sonra olduğunu söyledi, hatta önümüzdeki ay kontrolde uyku eğitimi hakkında konuşacağız dedi. Muhtemelen bizim bebisler bu yüzden şuan düzenli uyku uyumuyorlar, kafalarına göre takılıyorlar. İnşallah 4.ayda düzelicez be
Bende çalışmadığım için eğitim düşünmüyorum çok ağlıyorlar bana göre değil. Kuzenimin öyleydi yani ağlayarak çaresizlikten uyuyup kalıyordu. Benim yüreğim dayanmaz tabii çalışan anneler içinde büyük kolaylık orası ayrıtavsiyeleri bizede aktarırsan seviniriz
Doğru kızlar ya3 ay çeken varmış bir akraba efsanesine göre
2 aylıkken başladı mı çıkardı mı acabaDoğru kızlar yabenim İlk oğlumda öyleydi ilk dişini 2 aylıkken çıkarmıştı
Ya benim ilk çocuk , 14 aylıktı ilk diş çıktığında. Eşim de çok geç çıkarmış ona çekti sanırım falan diyorduk.Doğru kızlar yabenim İlk oğlumda öyleydi ilk dişini 2 aylıkken çıkarmıştı
Bizimki böyle bir şey mi acaba. Ağzının içi resmen diş dolu gibi yerleri falan belli alt üst beyaz beyaz. Sadece aşağıya inip gelmeyi bekliyorlar yukarıda hepsi bilemedimYa benim ilk çocuk , 14 aylıktı ilk diş çıktığında. Eşim de çok geç çıkarmış ona çekti sanırım falan diyorduk.
Ama iki numara , çılgınlar gibi el emmeye başladı ( Aç mı acaba diyorum)
ön değil de , yan ezici dişlerin orası , beyaz beyaz … diş gibi duruyor ama şöyle de bir şey okudum, diş incisi diye. Çıksa ön alt ve ya üst dişler çıkardı her halde diyorum. Bilemedim
Bebegin sagligi icin de anne yorgun olmamali o yuzden bencede zorlanmamalisin ama bebegi aglamaya terk etmek cok uzucu gerçekten insan kendisi birseye aglarken ne kadar caresiz kaliyorsa onlar da insan nihayetinde. O kadar muhtaclar ki litfen aglatarak egitim verenlerden uzak dur bebegin icin. Bu konuda cok yontem var. Sefkatle egitim verenler var. Bir ara ben de cok arastirmistim aglatmadan egitim veren cok fazla Instagram sayfasi var lutfen onlari arastir ve bebegini caresizce belki korkarak terk etme. Ustelik bebekte kalici hasara da sebep olabiliyormus cok aglamasiYa evet orası öyle ama ise başlayınca zorlanmak istemiyorum ben de açıkçası inşallah eğitime gerek kalmadan kendim hallederim
Bebegin sagligi icin de anne yorgun olmamali o yuzden bencede zorlanmamalisin ama bebegi aglamaya terk etmek cok uzucu gerçekten insan kendisi birseye aglarken ne kadar caresiz kaliyorsa onlar da insan nihayetinde. O kadar muhtaclar ki litfen aglatarak egitim verenlerden uzak dur bebegin icin. Bu konuda cok yontem var. Sefkatle egitim verenler var. Bir ara ben de cok arastirmistim aglatmadan egitim veren cok fazla Instagram sayfasi var lutfen onlari arastir ve bebegini caresizce belki korkarak terk etme. Ustelik bebekte kalici hasara da sebep olabiliyormus cok aglamasi
İki aylıkken iki tane alt dişi çıkmışti ozmna kadar çok ağlıyordu elini ağzına alınca susuyordu ben dış cikaracak dediğimde olmaz çok erken diyorlardı2 aylıkken başladı mı çıkardı mı acaba
Yani tetikte olmak lazım ha bizimkiler de her an her vakit çıkarabilirlerİki aylıkken iki tane alt dişi çıkmışti ozmna kadar çok ağlıyordu elini ağzına alınca susuyordu ben dış cikaracak dediğimde olmaz çok erken diyorlardı
İlk dişler zor bide azı dişleri sonrası kolay Allah'ın izniyle canmYani tetikte olmak lazım ha bizimkiler de her an her vakit çıkarabilirler
Bizim bu gece şükür uyudu dün aynı sen gibiydim bende ya ne gündüz ne gece uyumuştuEe nasi geçti dolunay gecesi?
Ben bitik haldeyim. En az 5 kez kalkmıştır, hala yataktayiz inşallah yine uyuruz da ben de zombilikten çıkarım