2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
5ten beri mama yedik iki kere alt değiştirdik en son kustuk inş uyuyacağız

Kızlar bu dream feedingi nasıl yapacağız ya uykusunda aldım emzirdim yatağına koydum uyuyordu kontrol amaçlı 5 dakika sonra yanına gittim uyanmış elini emiyor sonra da uyumadı 1.5 saat

Şükür gece bitti günün ilk mesaisine kalktım
Evet, geceler fena bu ara
Ben bı kaç gündür sabah 8 civarı çok mikirdaniyor diye kolumda hafif sallayıp, aynı kolumdayken yatağa uzanıyorum ve 10/10:30 a kdr uyuyoruz. Başta korkuyordum üzerine kapanirsam diye ama sorun olmuyor. Böyle o da ben de daha mutluyuz

Merhaba kızlar saçlarım aşırı dökülüyor gürlüğü gitti resmen varmıdır önerebiileceğiniz şampuan vs. ?

Bende birkaç kere öyle yarım saat yatırmışımdır sabah tabii. Geceye cesaret edemem asla uyku ağır basıyor.

Aynen, 5 aylık gibi duruyorum. Çok yemek yediğim falan da yok ama yine de veremedim. Evdeyim ama bebekle bütün gün yapışık olduğumuz için bişey yapamıyorum. Kendi kendine takılmaya başlayınca egzersizlere başlayacağım kısmetse.

Kızlar bu dream feedingi nasıl yapacağız ya uykusunda aldım emzirdim yatağına koydum uyuyordu kontrol amaçlı 5 dakika sonra yanına gittim uyanmış elini emiyor sonra da uyumadı 1.5 saat
Hafif kıpırdanmaya başlayınca mamayı kalkıp hazırlıyorum bende sonrasında uykusunda veriyorum iki beslenme yapıyor böyle biri gece 11/12 gibi diğeride 2/3 gibi. Bazen o kadar derin uyuyor ki gaz çıkartmaya pilates topuna alıyorum tabii bazen yapmadığıda oluyor bi 15dk yatakta konuşurken uyuyor

Merhaba kızlar saçlarım aşırı dökülüyor gürlüğü gitti resmen varmıdır önerebiileceğiniz şampuan vs. ?
İçerden de beslemek lazım saçı biotin kullanımı şart hem gürleştiriyor hem uzatıyor bu dönemde kullanılır mı bilmiyorum doktoruna sor istersen

Bir kere bacağını ezdim dönerken çığlık çığlığa uyandı derin uykudayken değil de şekerleme yaparken mantıklı oluyor

Uzun bir süreç herhalde bu da bakalım yaşayıp göreceğiz

Kızlarrr bez stokladınız mı? Bizim bebe şuan 4-5 kg arası, 3 numaraya başladık (sleepy)
4 paket 3 numara koyduk
3 paket de 4 numara
Şimdi baktım migros ta yine indirim var çok almakta istemiyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz

Sleepy sık indirime giriyor en fazla 4 paket alıyorum bende. 3 numaradayız bizde çok çabuk bitiyor hiç dayanmıyor ya bezlet

Aynı bende bu sayılarla almıştım. Şimdi dayanamayıp bı tane 5 numara aldım. Belli olmuyor valla 2 numara elimde kaldı hep, kilo alma hızları yavaşlayacak ama tahmin etmek zor yine de..

Sleepy sık indirime giriyor en fazla 4 paket alıyorum bende. 3 numaradayız bizde çok çabuk bitiyor hiç dayanmıyor ya bezlet
Evet bi açıyorum paketi , bide boş poşeti attığımı görüyorum
Aynı bende bu sayılarla almıştım. Şimdi dayanamayıp bı tane 5 numara aldım. Belli olmuyor valla 2 numara elimde kaldı hep, kilo alma hızları yavaşlayacak ama tahmin etmek zor yine de..
5 numara almadım ben, arkadaşımın bebeği 1,5 yaşını geçti o halen 5 numara kullanıyormuş. O yüzden 3-4 stokluyorum
1 numara çok almışız onları sattım neyse ki , parasından da geçtim evde duracak belki son kullanma tarihi geçecek. Satmayı deneyin isterseniz

3 paket 3 no aldım ecologıc olandan. Bizim burda stok bitmiş kv evine yolladım hatta evde de iki paket daha var 5 paket ediyor sonrasında herhalde 4 noya geçeriz artık

2 aylık kontrolümüzden geldik 60,5 cm, 6296 gram olmuşuz. Kafa çevremiz 41,2 cm. Kafa boyunu konuştuğumuz arkadaşlar varmış, üst sınırda bizim tüm ölçülerimiz doktora kafa ölçüsünü sorduğumda normal dedi.

Haftaya sağlık ocağı açarsa 2. Ay açılarını olacağız açmazsa 7 aralıkta muhakkak hastaneye gel yapalım dedi rota aşısı ile arasında 4 hafta olması gerekiyormuş ve rota aşısı 3,5 aydan önde yapılmalıymış.

Reflü konusunu konuştuk Hayyal hope2022 kilo alımı normal olduğu İçin ben ek bir şey kullanmayı önermiyorum dedi. Burada konuştuğumuz bazı koyulaştırıcılar var onları anne sütü ile karıştırabilirsin ama kabızlık problemi yaşamamanız muhtemel dedi. O yüzden ben şuan süt ile devam herhangi bir koyulaştırıcı kullanmadan. Ek olarak Reflü yatağında yatır, sık ve az az emzir emzirdilerse sonra hemen gaz çıkarma dedi. Bunları biliyordum zaten ama doktorumuzdan duyup teyit almak iyi hissettirdi. 6 aya kadar normalmiş sonra devam ederse ayrıca araştırmak gerekirmiş.

Diğer çocuk doktoru ile kıyaslandığında inanılmaz ilgili, tek tek her şeyi söyledi not etti aşı defterine. Ellerini yıkadı her ölçümden önce. Doktor önemli -Sunshine senin de değiştirme niyetin vardı hiç bekleme daha iyi birini bulursan ona git insan kafa olarak daha rahat ediyor kesinlikle.

Göbek çukurunda bi siyahlık vardı onu sordum onda zamanla geçermiş banyodan sonda ufalayın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…