- 24 Ocak 2021
- 5.662
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.885
- 123
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bız de beşten beri iki kez beslendik arada kaka yaptik, uyumaya çalışıyoruz.5ten beri mama yedik iki kere alt değiştirdik en son kustuk inş uyuyacağız![]()
Şükür gece bittiBız de beşten beri iki kez beslendik arada kaka yaptik, uyumaya çalışıyoruz.
Evet, geceler fena bu araŞükür gece bittigünün ilk mesaisine kalktım
![]()
Bende birkaç kere öyle yarım saat yatırmışımdır sabah tabii.Evet, geceler fena bu ara
Ben bı kaç gündür sabah 8 civarı çok mikirdaniyor diye kolumda hafif sallayıp, aynı kolumdayken yatağa uzanıyorum ve 10/10:30 a kdr uyuyoruz. Başta korkuyordum üzerine kapanirsam diye ama sorun olmuyor. Böyle o da ben de daha mutluyuz![]()
Aynen, 5 aylık gibi duruyorum. Çok yemek yediğim falan da yok ama yine de veremedim. Evdeyim ama bebekle bütün gün yapışık olduğumuz için bişey yapamıyorum. Kendi kendine takılmaya başlayınca egzersizlere başlayacağım kısmetse.Kızlar sezeryan sonrası göbeğiniz ne durumda?
74 gün geçti doğumun üzerinden. Yemek yiyince hala 5 aylık hamile gibi şişiyor karnımspor yapmadan gitmeyecek sanırım
hamilelik öncesi yemek yesemde hiç çıkmazdı göbeğim. Hiç bir pantolonum olmuyor ve işe başlayacağım yakında
![]()
Hafif kıpırdanmaya başlayınca mamayı kalkıp hazırlıyorum bende sonrasında uykusunda veriyorum iki beslenme yapıyor böyle biri gece 11/12 gibi diğeride 2/3 gibi. Bazen o kadar derin uyuyor ki gaz çıkartmaya pilates topuna alıyorumKızlar bu dream feedingi nasıl yapacağız ya uykusunda aldım emzirdim yatağına koydum uyuyordu kontrol amaçlı 5 dakika sonra yanına gittim uyanmış elini emiyorsonra da uyumadı 1.5 saat
İçerden de beslemek lazım saçı biotin kullanımı şart hem gürleştiriyor hem uzatıyor bu dönemde kullanılır mı bilmiyorum doktoruna sor istersenMerhaba kızlar saçlarım aşırı dökülüyor gürlüğü gitti resmen varmıdır önerebiileceğiniz şampuan vs. ?
Bir kere bacağını ezdim dönerken çığlık çığlığa uyandı derin uykudayken değil de şekerleme yaparken mantıklı oluyorEvet, geceler fena bu ara
Ben bı kaç gündür sabah 8 civarı çok mikirdaniyor diye kolumda hafif sallayıp, aynı kolumdayken yatağa uzanıyorum ve 10/10:30 a kdr uyuyoruz. Başta korkuyordum üzerine kapanirsam diye ama sorun olmuyor. Böyle o da ben de daha mutluyuz![]()
Uzun bir süreç herhalde bu da bakalım yaşayıp göreceğizHafif kıpırdanmaya başlayınca mamayı kalkıp hazırlıyorum bende sonrasında uykusunda veriyorum iki beslenme yapıyor böyle biri gece 11/12 gibi diğeride 2/3 gibi. Bazen o kadar derin uyuyor ki gaz çıkartmaya pilates topuna alıyorumtabii bazen yapmadığıda oluyor bi 15dk yatakta konuşurken uyuyor
Ayy kötü olmus evet derin uykuda olmazBir kere bacağını ezdim dönerken çığlık çığlığa uyandı derin uykudayken değil de şekerleme yaparken mantıklı oluyor
Sleepy sık indirime giriyor en fazla 4 paket alıyorum bende. 3 numaradayız bizde çok çabuk bitiyor hiç dayanmıyor ya bezletKızlarrr bez stokladınız mı? Bizim bebe şuan 4-5 kg arası, 3 numaraya başladık (sleepy)
4 paket 3 numara koyduk
3 paket de 4 numara
Şimdi baktım migros ta yine indirim var çok almakta istemiyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz
Aynı bende bu sayılarla almıştım. Şimdi dayanamayıp bı tane 5 numara aldım. Belli olmuyor valla 2 numara elimde kaldı hep, kilo alma hızları yavaşlayacak ama tahmin etmek zor yine de..Kızlarrr bez stokladınız mı? Bizim bebe şuan 4-5 kg arası, 3 numaraya başladık (sleepy)
4 paket 3 numara koyduk
3 paket de 4 numara
Şimdi baktım migros ta yine indirim var çok almakta istemiyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz
Evet bi açıyorum paketi , bide boş poşeti attığımı görüyorumSleepy sık indirime giriyor en fazla 4 paket alıyorum bende. 3 numaradayız bizde çok çabuk bitiyor hiç dayanmıyor ya bezlet![]()
5 numara almadım ben, arkadaşımın bebeği 1,5 yaşını geçti o halen 5 numara kullanıyormuş. O yüzden 3-4 stokluyorumAynı bende bu sayılarla almıştım. Şimdi dayanamayıp bı tane 5 numara aldım. Belli olmuyor valla 2 numara elimde kaldı hep, kilo alma hızları yavaşlayacak ama tahmin etmek zor yine de..
3 paket 3 no aldım ecologıc olandan. Bizim burda stok bitmiş kv evine yolladım hattaEvet bi açıyorum paketi , bide boş poşeti attığımı görüyorum
5 numara almadım ben, arkadaşımın bebeği 1,5 yaşını geçti o halen 5 numara kullanıyormuş. O yüzden 3-4 stokluyorum
1 numara çok almışız onları sattım neyse ki , parasından da geçtim evde duracak belki son kullanma tarihi geçecek. Satmayı deneyin isterseniz