2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hallerden geçince , hemzemin geçidi de atlayınca, köşe daireydi. Siloönü 😂 tahmin ediyorum ya. O zaman bile arkadaşlarım inanamıyordu o daire nasıl düştü diye. (Annem sağolsun girişken kadın)

Büyüdüğün şehirde üniversiteye gitmek büyük şans. Ben de Yunus Emre kampüsünde okudum. Kendimi hep şanslı sayacağım. Tramvayın inşaasını bizim dönem çekti. Ama ben de , yan yan oturan biletçi amcaları bilirim, nostaljik ☺️
İzmir de Eskişehir de, geleni bağrına basar . Selam olsun Kafkaf-lıdan, EsEs-liye 🤗
Yaa o geçit bazen yük treni bir kapatır yarım saat bir saat açılmazdı şimdi hepsi yer altından gidiyor meşhur köprüde yok artık 🙈 gerçekten bağlar paris oldu esparkla birlikte 😂 biletçileri bende hatırlıyorum ya hayal meyal. Tramvay içinde okulda eğitim görmüştük şöyle açılıyor biniliyor diye 😅 gerçektende insanları çok benziyor iki şehrinde kendilerini geliştirmiş düzgün ileri görüşlü insanlar hep 🥰

Kızlar sezeryan sonrası göbeğiniz ne durumda?
74 gün geçti doğumun üzerinden. Yemek yiyince hala 5 aylık hamile gibi şişiyor karnım 😑 spor yapmadan gitmeyecek sanırım 🙄 hamilelik öncesi yemek yesemde hiç çıkmazdı göbeğim. Hiç bir pantolonum olmuyor ve işe başlayacağım yakında 😭

74 gün geçti doğumun üzerinden. Yemek yiyince hala 5 aylık hamile gibi şişiyor karnım 😑 spor yapmadan gitmeyecek sanırım 🙄 hamilelik öncesi yemek yesemde hiç çıkmazdı göbeğim. Hiç bir pantolonum olmuyor ve işe başlayacağım yakında 😭
Bende 80kg doğuma girdim 10.günde 70e düştüm halen 70kgyum. Gram oynamıyorum ya ve sezaryen göbeğim kaldı 😞 spor yapmadan kesinlikle olmaz bu iş bende bebek azıcık daha büyüsün nasılsa önümüz kış diye bekliyorum şu an. Şubat gibi reformera başlayacağım kaslarım çok salmış kendini.

Bende 80kg doğuma girdim 10.günde 70e düştüm halen 70kgyum. Gram oynamıyorum ya ve sezaryen göbeğim kaldı 😞 spor yapmadan kesinlikle olmaz bu iş bende bebek azıcık daha büyüsün nasılsa önümüz kış diye bekliyorum şu an. Şubat gibi reformera başlayacağım kaslarım çok salmış kendini.
Aynen bende öyleyim kaldım Bi yerde düşmüyor hatta bazı haftalar alıyorum geri veriyorum. Mekik ve plank yaptım bir kaç gün ama çok yorucu geldi istikrar sağlayamadım. Düzenli, istikrarlı spor yapmak gerek. İşe başlayınca bol bol yürürüm zaten.

Ben hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm 15 kilo verdim ama göbeğim hala duruyor görenler aa eski haline dönmüşsün diyor ama bol giydiğim için anlamıyolar göbek hala aynı 😂

Ben hamile kalmadan önceki kilomunda altına düştüm 15 kilo verdim ama göbeğim hala duruyor görenler aa eski haline dönmüşsün diyor ama bol giydiğim için anlamıyolar göbek hala aynı 😂
Ayy bana da hiç doğum yapmış gibi durmuyorsun diyorlar ama bilmiyorlar ki oversize kazakların içinde hamur gibi yumuşak bir göbek var🤣

Yaa o geçit bazen yük treni bir kapatır yarım saat bir saat açılmazdı şimdi hepsi yer altından gidiyor meşhur köprüde yok artık 🙈 gerçekten bağlar paris oldu esparkla birlikte 😂 biletçileri bende hatırlıyorum ya hayal meyal. Tramvay içinde okulda eğitim görmüştük şöyle açılıyor biniliyor diye 😅 gerçektende insanları çok benziyor iki şehrinde kendilerini geliştirmiş düzgün ileri görüşlü insanlar hep 🥰
30-50 dk beklediğimi biliyorum o trenleri karşıya geçmek için . Yaş çıktı meydana yine biletçi amcalardan☺️

Aynen bende öyleyim kaldım Bi yerde düşmüyor hatta bazı haftalar alıyorum geri veriyorum. Mekik ve plank yaptım bir kaç gün ama çok yorucu geldi istikrar sağlayamadım. Düzenli, istikrarlı spor yapmak gerek. İşe başlayınca bol bol yürürüm zaten.
Kesinlikle istikrar şart bende evde o istikrar yok 😂 o yüzden şubatta gideceğim
30-50 dk beklediğimi biliyorum o trenleri karşıya geçmek için . Yaş çıktı meydana yine biletçi amcalardan☺️
Biz kadınlar hissettiğimiz yaştayız bence ☺️🙈
T temmuzekim Eskişehir’de Karakedi bozacısı vardı , çok severdim. Poşette verirlerdi ☺️ Duruyor mu acaba hala?
Durmaz olur mu yaa çokta severim tatlı bozayı özledim 😄 Burada şemikler bozasıcı var meşhurmuş gidip denedimde bir karakedi değil çok ekşi ve su gibiydi kıvamı

Biraz önce aynada göbeğimi gördüm ve dedim ki 7 aylık hamile gibiyim. İyi siz 5mişsiniz yine 😀

Kızlar korse alacağım evde nbb bar külotlu oturunca kıvrılıp duruyor canımı acıtıyor nefes alamıyorum. Oturunca kıvrılmayan korse arıyorum 😂 şu kopcalılardan önceden kullanmıştım ondada göğüslere çıkıyor acıtıyor yine. Owli korse kullanan var mı ön kısmı eğimli gibi ya rahat gibi duruyor

T temmuzekim
Bir boza severden diğerine o halde:

Ne marketlerde satılan aşırı fiyatlı bozalar, Vefa gibi , ne de Şemikler…

Sütü de artttırdığı iddia edilen bir içeçek malum , BİM de satılan bozayı henüz denemediysen , şiddetle denemeni öneririm. 👍😉
Üstüne tanımıyorum. Ne aşırı tatlı , ne de ekşi , kıvamı harika . Ömür Boza üretiyormuş. Denersen yaz bana 😇

T temmuzekim
Bir boza severden diğerine o halde:

Ne marketlerde satılan aşırı fiyatlı bozalar, Vefa gibi , ne de Şemikler…

Sütü de artttırdığı iddia edilen bir içeçek malum , BİM de satılan bozayı henüz denemediysen , şiddetle denemeni öneririm. 👍😉
Üstüne tanımıyorum. Ne aşırı tatlı , ne de ekşi , kıvamı harika . Ömür Boza üretiyormuş. Denersen yaz bana 😇
Yıllar önce içmiştim ama tadını unuttum bak bir çıkınca alayım tekrardan canım 😄 bulgur olması gaz yapar mı acaba ya geçen şemiklerde içince aklıma geldi direk

Teşekkür ederim🌸Evet her gece yaşıyorum uyu uyan dalamadikca sinir oluyorlar. Süpürge calistiriyorum iki gecedir. Onunla sakinlesmesi iyi geliyor. İnşallah uyur hemen annesi
Bizim gunduzleri öyle canim maksimum 15 dakika uyuyup hemen uyanıyor uykusunu alamadığı içinde asabi gibi huysuzlaniyor

Bende mastit oldum dün kafamı kaldıramıyorum göğüs ağrısı, kızarıklık, titreme, iştahsızlık, halsizlik, baş ağrısı mahvoldum. Beyaz lahana ve süt sağma işlemi yaptım kızımı da bol bol emziyorım ama ucunda sarı bir şekilde sütler var tıkanmış yani internette ılık nemli bez ile ovun ve tuz kompleksi yazıyor siz neler yaptınız bu durumda yardım 😢😢
Hiç bir şekilde yumuşama olmuyorsa mutlaka doktora git canim ilaç veriyor şuan benim de öyle sagiriyorm emziriyorum geçmezse doktora gideceğim
Yalnız değilsin pantolonların olmuyor giydiğim yakışmıyor kendime bakasmnda gelmiyor maalesef diyetisyen ve sporla veririz inşallah

İgne vurulurken agladı ama sonra huzursuzluk yapmadı canım ateşte yok şuanlk inşallahta olmaz.sizde nasıl durumlar
Ağrısı var galiba durup durup basıyor çığlığı ateş de 37 suanlik yeni uyutup bıraktım gene mik mik ediyor

Back