Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
İşte diyorum bu gidişle beni yakalayacak shhdjdjdjjd benim doğum 11 martta 😅
E et wcdeyken aklımda bu vardı senin sat geç ama tarihin 11 falandı diye hatirliyodum zaten dedim 40 i görürsem aynı gün doguruyoruz skdhushdjsjdkdjjd
Kızlaar selam bende doğurdum geldim
Ayyyy hoşgeldin 🤭🤭 hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ❤️ 🌸

Hey maşallah hoş geldin hayırlı olsun😍 nasıl oldu ne yaptın paylaşır mısın bizimle 😍 Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla🤲🏻
Teşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririm

E et wcdeyken aklımda bu vardı senin sat geç ama tarihin 11 falandı diye hatirliyodum zaten dedim 40 i görürsem aynı gün doguruyoruz skdhushdjsjdkdjjd

Ayyyy hoşgeldin 🤭🤭 hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ❤️ 🌸
Çok teşekkür ederim.❤️ Senin doğurmanı beklerken biz doğurduk😂

Teşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririm
Özelde miydi doğumun epidural için soruyorum bazi devlet hastanelerinde de parasiyla yapilabiliyormuş diye duymuştum ondan soruyorum 🥹 sağlık durumun nedir şuan? Gebelik zehirlenmesi ile alakalı bir şeyler kaldı mı yoksa çözüldü mü dogurunca, onun dışında çok güzel sevindim senin güzel geçmiş gibi görünüyor darısı başımıza inşallah 🥰

Cok gecmis olsun saglikla büyütün 🥰 zehirlenmenin bi belirtisi olmus muydu acaba?

Kızlaaarr, göbeğinizde kırmızı çatlaklar oluştu mu sizin de? Ben 20. Haftadan beri özel butter karışımı kullanmama rağmen gittikçe çoğalıyorlar. Siz ne yaptınız?

Çok şükür sağlıkla atlatıp bebeğine kavuşmuşsun. Buna çok sevindim🤲🏻 doğum hikayeni de anlattığın için ayrıca teşekkür ederim. Benim ikinci hamileliğim. İlki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak. Hayırla, sağlıkla, ben de ve bekleyen diğer arkadaşlarım da bebeklerine kavuşur inşallah 🤲🏻

Ya bak ben demedim mi ahdjhdjsj valla böyle de hissediyorum Hahahhaha 😂😂😂 WC de aklına gelmem ayrı iyi ahdjjdkksls

maşallah 🧿
9,5 cm açılmadan sonra doğumun bir saat sürmesi normal mi? Ben onun ilerisi zaten 10 ve 20-30 dk da doğuyor diye biliyorum. 1 saatlik sürede çok ağrın oldu mu? Bebeğin kaç kilo ve ultrason kg tahminleri ile uyumlu muydu?

Soru yağdırdım, çok merak ettiğimden 🙊

Kızlaaarr, göbeğinizde kırmızı çatlaklar oluştu mu sizin de? Ben 20. Haftadan beri özel butter karışımı kullanmama rağmen gittikçe çoğalıyorlar. Siz ne yaptınız?
Ben ilk gebelikte naparsam yapayım engel olamamıştım genetikle alakalıymış diyorlar şu an bunda hiç oluşmadı son haftaya kadar oluşmazsa tabi

Ben ilk gebelikte naparsam yapayım engel olamamıştım genetikle alakalıymış diyorlar şu an bunda hiç oluşmadı son haftaya kadar oluşmazsa tabi
Ya bende de son 1 aydır oldu böyle. Göğsümde falan yok sadece göbeğimde var. Annem genetiğinden bir şey almamışım anlaşılan shshjajsk. Kardeşime hamileyken göbeği bile çıkmamıştı, doğum iznine ayrılırken öğrendi herkes 😅 ben de şey diyordum “anne kardeşim doğmuştur git getir” 🤣, göbeğinde bir tane bile çatlak yok maşallah 🧿 ben kime çektim de böyle oldu ya ajajakla

Back