- 22 Mayıs 2024
- 724
- 1.414
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #29.261
Ben deee ajakslslnaÜzülme kız daha ben varım hshdjdjjd @Maviesra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deee ajakslslnaÜzülme kız daha ben varım hshdjdjjd @Maviesra
Marta giriş klas olacak hahahhahahahBen deee ajakslslna
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün.Kızlaar selam bende doğurdum geldim
Şaka maka herkes şubatta döküldü sanırım. Biz mi geç kaldıkMarta giriş klas olacak hahahhahahah
E et wcdeyken aklımda bu vardı senin sat geç ama tarihin 11 falandı diye hatirliyodum zaten dedim 40 i görürsem aynı gün doguruyoruz skdhushdjsjdkdjjdİşte diyorum bu gidişle beni yakalayacak shhdjdjdjjd benim doğum 11 martta![]()
Ayyyy hoşgeldinKızlaar selam bende doğurdum geldim
Teşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririmHey maşallah hoş geldin hayırlı olsunnasıl oldu ne yaptın paylaşır mısın bizimle
Allahım analı babalı büyütsün sağlıkla
![]()
Teşekkür ederiimmMaşallah, Allah analı babalı büyütsün.
Nasıldı doğum, anlatsana heyecanla bekliyoruz![]()
Çok teşekkür ederim.E et wcdeyken aklımda bu vardı senin sat geç ama tarihin 11 falandı diye hatirliyodum zaten dedim 40 i görürsem aynı gün doguruyoruz skdhushdjsjdkdjjd
Ayyyy hoşgeldinhayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
![]()
![]()
Özelde miydi doğumun epidural için soruyorum bazi devlet hastanelerinde de parasiyla yapilabiliyormuş diye duymuştum ondan soruyorumTeşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririm
Ben saldım artık zaten canı ne istiyosa bebişimin nxbxbsbxjdnx en kötü bugün yarın gidip yatış yaparımÇok teşekkür ederim.Senin doğurmanı beklerken biz doğurduk
![]()
Cok gecmis olsun saglikla büyütünTeşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririm
Zaten ne yaptığını söylemiyor bana da çoookk sonra naptıgını söylemiştiAmin canım çok çok teşekkür ederim darısı başına inşallah
Anladım canım bana direkt onu yaptığını söylemedi ama baya kurcaladı yani ben öyle yaptığını düşündüm![]()
Çok şükür sağlıkla atlatıp bebeğine kavuşmuşsun. Buna çok sevindimTeşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririm
Ya bak ben demedim mi ahdjhdjsj valla böyle de hissediyorum HahahhahaE et wcdeyken aklımda bu vardı senin sat geç ama tarihin 11 falandı diye hatirliyodum zaten dedim 40 i görürsem aynı gün doguruyoruz skdhushdjsjdkdjjd
Ayyyy hoşgeldinhayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
![]()
![]()
Yok yok martı da bekleyen çok var 9-11-13-14-17 bu tarihler doluydu diye hatırlıyorum hahahhahahŞaka maka herkes şubatta döküldü sanırım. Biz mi geç kaldıkgrubun adını koruyacağız
maşallahTeşekkür ederiim. İlk olarak gebelik zehirlemesi yaşıyormuşum hemen yatırdılar. Sonra gecesi rahmime balon taktılar. Rahmi yumuşatsın açılma olsun diyeymiş. Sabahta o balonu cıkardılar. Kontrol ettiler 4 cm acılma varmıs suyu patlattılar. Suni sancı bağladılar. Tabii benim acı eşiği düşük sancı arttıkca dayanamadım. Sonra epidural taktılar. Çok rahatlattı beni. Açılmam dahada yükseldi 9,5 oldu. Doğuma başladık. 1 saat sonunda doğumum oldu hafif yırtığım oluştu dikiş attılar. Merak ettiklerinize seve seve cevap veririm
Maşallah kuzu, ajanda gibisinYok yok martı da bekleyen çok var 9-11-13-14-17 bu tarihler doluydu diye hatırlıyorum hahahhahah
Ben ilk gebelikte naparsam yapayım engel olamamıştım genetikle alakalıymış diyorlar şu an bunda hiç oluşmadı son haftaya kadar oluşmazsa tabiKızlaaarr, göbeğinizde kırmızı çatlaklar oluştu mu sizin de? Ben 20. Haftadan beri özel butter karışımı kullanmama rağmen gittikçe çoğalıyorlar. Siz ne yaptınız?
Ya bende de son 1 aydır oldu böyle. Göğsümde falan yok sadece göbeğimde var. Annem genetiğinden bir şey almamışım anlaşılan shshjajsk. Kardeşime hamileyken göbeği bile çıkmamıştı, doğum iznine ayrılırken öğrendi herkesBen ilk gebelikte naparsam yapayım engel olamamıştım genetikle alakalıymış diyorlar şu an bunda hiç oluşmadı son haftaya kadar oluşmazsa tabi