- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 33
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bizimde öyle mama yemek istemesin diliyle itiyor tepki gösterip bağırıyor ya da uyumak istemeyince falanda öyle. Bize doğru gezmek istemiyor illa sırtı bize dönük olacakValla her güncellemede panik oluyorum ama alışılıyo sonra artık istemediği şeyleri belli etmeye başladı kucakta öne bakmak istiyo kucağa gelmek için azcık öne atıyor kendini
Kokuyor ya bende sürekli kokluyorum bakıyorum kokmuş hemen değiştiriyoruzSleepy kullanan annelerim bebişleriniz çişini yapınca koku oluyor mu ben hafif bir koku alıyordum 1 2 gündür bugün başka marka bi bez denedim ve koku yoktu bezden mi kaynaklı acaba olabilir mi
Kızlar duyurulur ben kaptımKızlar hepsiburadada bepantol pişik kremi 2 tane 100 gram 213 tl ye düştü kullananlar koşsun ebebekte 1 tanesi 150 tl
Yaaa başka bezemi geçmek lazım acaba enfeksiyon falan oldu diye triplere girmiştimKokuyor ya bende sürekli kokluyorum bakıyorum kokmuş hemen değiştiriyoruz
Ben de sleepy kullanıyorum kokuyor çişiSleepy kullanan annelerim bebişleriniz çişini yapınca koku oluyor mu ben hafif bir koku alıyordum 1 2 gündür bugün başka marka bi bez denedim ve koku yoktu bezden mi kaynaklı acaba olabilir mi
Yok canım bezden arkadaşlarımınkide kokuyormuşYaaa başka bezemi geçmek lazım acaba enfeksiyon falan oldu diye triplere girmiştim
Ay evet ya çok ağlıyor hem şişti hem hareket ettiğinde bacakları,ağlıyor hemen. kantaronu 1 gün sonra sür dedi doktor şimdi kremlemiyoruz geçsin şu 2 3 günÇok mu ağlıyor kıyamam yaa bizde zor atlattık evde ağlamadı ama çok şişmiştiantibiyotikli krem ve sarı kantaron verdi bize yağ çok iyi geliyor nemli tutuyor hep birde bardak kesip koyun yapışmasın demişti
Canım tavsiyen üzerine bugün bozayı aldım bir güzel afiyetle içtim. Karakedi hasreti çeken bana çok iyi geldi şemikler çok tırt gerçekten teşekkür ederim![]()
pecan
Bizde bir hafta iştahı bile kesildi ya çok etkilendi geçti gitti şükür. İlk 3.güne kadar fena şişti sonra yavaş yavaş indiAy evet ya çok ağlıyor hem şişti hem hareket ettiğinde bacakları,ağlıyor hemen. kantaronu 1 gün sonra sür dedi doktor şimdi kremlemiyoruz geçsin şu 2 3 gün
Akşam bi güldü yavrum şükür özlemişim o ifadesini.
Amazon’ dan aldık biz , kupon vs. kullandık ve tanesi 1 TL ye geldi , 3 numaraya geçtik. Külot bez aldık bu kez. sleppy extra.Kızlarrr bez stokladınız mı? Bizim bebe şuan 4-5 kg arası, 3 numaraya başladık (sleepy)
4 paket 3 numara koyduk
3 paket de 4 numara
Şimdi baktım migros ta yine indirim var çok almakta istemiyorum
Siz nasıl yapıyorsunuz
Canım birebir bu videodaki masajları ve söylenenleri yaptım ayrıca lahana sardım bol bol 2-3 gün içinde geçti. Çok geçmiş olsun acısı çok fena.
Bizimki güleç bi çocuk maşallah beni görünce gülüyor dünyalara bedel![]()
Benimki yaptığım gibi hemen geçmedi canım ama 2 gün içinde tamamen kanallar açılıp rahatlama sağlanmıştı.Ya canım benim göğsümden süt geliyor ama birinde daha az geliyor bebeğim o göğsümü daha az emdiği için galiba. Ama göğsüm emzirirken o kadar çok acıyor ki saçlarımı yolasım geliyor. Arı sokmuş gibi bir sızı var. Sendede öyle miydi? Ne yapacağımı şaşırdım yabu videodaki söylenilenleri de bugün yaptım ilk başta biraz hafifledi gibi oldu sanki ama emzirdim yine ölüyordum yine acıyor. Seninki tamamen acıması geçti mi ? Ben ne yapmalıyım ya ölücem
![]()
Merhaba canım ben başından beri owli kullanıyorum güzel ama çok kayıyor oturup kalkıncaKızlar korse alacağım evde nbb bar külotlu oturunca kıvrılıp duruyor canımı acıtıyor nefes alamıyorum. Oturunca kıvrılmayan korse arıyorumşu kopcalılardan önceden kullanmıştım ondada göğüslere çıkıyor acıtıyor yine. Owli korse kullanan var mı ön kısmı eğimli gibi ya rahat gibi duruyor
Bir çok şey denemişsindir eminim, ama mastitten çok çekmiş biri olarak tavsiyem:Bende mastit oldum dün kafamı kaldıramıyorum göğüs ağrısı, kızarıklık, titreme, iştahsızlık, halsizlik, baş ağrısı mahvoldum. Beyaz lahana ve süt sağma işlemi yaptım kızımı da bol bol emziyorım ama ucunda sarı bir şekilde sütler var tıkanmış yani internette ılık nemli bez ile ovun ve tuz kompleksi yazıyor siz neler yaptınız bu durumda yardım![]()
Anladım canım çok teşekkür ederim. Günde 1 er kez mi uyguladın peki?Benimki yaptığım gibi hemen geçmedi canım ama 2 gün içinde tamamen kanallar açılıp rahatlama sağlanmıştı.
Bir izle bakalım tüm yaptıklarına rağmen hala acı hissederseniz doktora git muhakkak.
Teşekkür ederim canım benimki ucunda süt birikintisine evrildi mastitten, yağlı sütüm sağıp dolaba koyduğum sütte biberon kenarlarında donuyor. İğne ile uğraşmaya cesaret edemedim internette epsom tuzu diye yöntem gördüm onu denicem. Bebeğin emmesi, sağma makinası, duşta masaj, sıcak havlu hiç biri yaramadı açmayaBir çok şey denemişsindir eminim, ama mastitten çok çekmiş biri olarak tavsiyem:
1 - Bebeği emzirmenin arkasından sağım yap ve onun da arkasından elle masaj. O ağrıyan yerin üzerine gideceksin , acısa da sıkacaksın.
2- bebeğinin emiş pozisyonu ile alakalı ara ara tıkanmalar olabilir, günü dışarda geçirmişsindir ve birikme olmuştur vs. Mastitte sütün tamamı fışkırmaz ve kesik kesik süt akar, damlar … işte onu boşaltman gerekiyor. Sıcak su torbası, yoksa kapağı çok sıkı kapatılmış bir şişe, sar bir T-shirt uzan biraz ağrıyan yerin yanına koyup.
Masaj yap tekrar tekrar, mutfağa git bir tas koy, böyle eğil tezgaha ve o memeyi iki elinin baş parmağı ile sağ. Açılana kadar devam et, asla kendi kendine geçmez. Acıyacak bunu yaparken ama zarar vermiyorsun kendine, oradaki tıkanıklık yapıyor o acıyı.
Bir de Garmastan kullan, meme başı , koyu kısma sür , sağma ve emzirmeden önce muhakkak yıka ve sil tabii. Ben faydasını çok gördüm.
Dilerim kurtulmuşsundur çoktançok pistir acısı bilirim.