- 10 Aralık 2014
- 4.553
- 16.279
- 408
Her mamadan sonra hıçkırık tutuyorBirde sürekli hıçkırık tutarTesnim1903
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her mamadan sonra hıçkırık tutuyorBirde sürekli hıçkırık tutarTesnim1903
Yüksekte tutmaya özen göster mutlaka. Düz yatırma doktor durumuna göre değerlendirme yapar ya reflü maması verir ya da thıckener verirHer mamadan sonra hıçkırık tutuyor
Hadi hayırlı olsun şimdiden,biz hala karar veremedik doktoraKızlar sonunda karar verip randevu aldık. Kısmetse salı günü 9:30ta biz sünnet oluyoruz.![]()
Sağ ol canımHadi hayırlı olsun şimdiden,biz hala karar veremedik doktora![]()
Merhabalar,Kızlar ben de doğurdum 37+0 da spinal anestezi ile sezeryanla alındı bebeğim, 2970 gr 50 cm doğdu çok şükür bin şükür kavuştuk, bakıp bakıp şimdi sen benim misin diyorum, onu görünce bütün acılar son buluyor , doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşacağız yavrularımıza![]()
Yaaa inanılmaz gerçekten-Sunshine kurabiyeyi yaptım ama bil bakalım noldu? Bir tanesini ağzıma attım ve önümde duran pudra şekeri paketinin içeriğine bakayım dedim veee eser miktarda süt ürünü asdfdsds
eşime gidip verdim al dedim tepsi senin
ya gerçekten hem zor hem tehlikeli işler bunlar, unutup bakmayabilir insan yani.. neyse sonra normal şekerle yeniden yaptım, güzel oldu ben bunun tahinli versiyonunu yapıyorum yıllardır bunda ekstra olarak nişasta var. Tahin de yasaklı listemdeydi, yeniden denemeye korktuğumdan ekleyemedim, sen yerime yapip, ye olur mu?
![]()
İnşallah herşey kolaylikla hallolurSağ ol canımsorma bizde çok zor verdik bütün yorumları okumuş olabilirim doktorlar hakkında
en sonunda kendi çocuk doktorumuzun önerdiğinde karar kaldık.
Dönem dönem bizde de oluyor bu durum ama elbet bir yerde vücutları yoruluyor elbet uyuyorlar,sabır gerekiyor sadece sabır , geçecek merak etme uyuyacak elbetArkadaşlar bebeğim akşam üzeri 4 ten beri hiç uyumuyor anlamadım. Bugün bi değişik. Var mı fikriniz? Belim koptu bayılcam şimdi bu nasıl bi enerji![]()
Kusura bakma daha yeni bakabildim. Kolye öneririm bilekliği hep çıkarıyorlarKolye mi bileklik mi onerirsin canim ilk oğlumda kullanmıştım dis zamani çok işe yaradığını düşünüyorum![]()
İnşalah ya hiç bu kadar uykusuz kalmamıştı nasıl dayanıyor anlamadımDönem dönem bizde de oluyor bu durum ama elbet bir yerde vücutları yoruluyor elbet uyuyorlar,sabır gerekiyor sadece sabır , geçecek merak etme uyuyacak elbet
Merak etme sonrasında acısını sağlam çıkartıyorlarİnşalah ya hiç bu kadar uykusuz kalmamıştı nasıl dayanıyor anlamadım
Geçmiş olsun , o nasıl oldu ki, yeni mi beslenmisti?Bütün gün uyumadı 9da yatırdım 12ye kadar mırın kırın ederek uykuya tam dalamadı yarım kundak yapıp öyle yatırdım 3 e kadar derin uyudu boğulma sesine uyandım elim ayağım dolandı nasıl kaptım sırtına vurdum o an pek yok bende![]()
Sorma en sonunda pusete koyduk evde babası taşıdı öyle bizim minnoş gezmeye gidiyoruz sandı sevindiMerak etme sonrasında acısını sağlam çıkartıyorlarbenim bebeğim çok uykusuz kalırsa huzursuz olursa ertesi gün yenidoğan dönemi gibi uyuyor sürekli depoluyor.
Çok geçmiş olsun o anki paniğini tahmin bile edemiyorum..Bütün gün uyumadı 9da yatırdım 12ye kadar mırın kırın ederek uykuya tam dalamadı yarım kundak yapıp öyle yatırdım 3 e kadar derin uyudu boğulma sesine uyandım elim ayağım dolandı nasıl kaptım sırtına vurdum o an pek yok bende![]()
Bencede iste canım çok rahat eder bebiş tabii sendeÇok geçmiş olsun o anki paniğini tahmin bile edemiyorum..
Yavrum kusmaktan uyuyamıyor genel olarak. 5 uyanmamızda emdi gazını da gayet güzel çıkardı ama kusmaktan bu saat oldu anca uyuyabildi. Şu kusma işi çok can sıkıyor sütü koyulaştıran ilaçtan isteyeceğim doktordan. Eziyet resmen çocuklara bu kusma.
Yok tükürüğü soluk borusuna kaçtı sanırım çıkan tükürüktü çünkü. Teşekkür ederim ya bir de uyumuyor diye kızıyordum dün. Allah tüm yavruları korusunGeçmiş olsun , o nasıl oldu ki, yeni mi beslenmisti?