2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
-Sunshine kurabiyeyi yaptım ama bil bakalım noldu? Bir tanesini ağzıma attım ve önümde duran pudra şekeri paketinin içeriğine bakayım dedim veee eser miktarda süt ürünü asdfdsds eşime gidip verdim al dedim tepsi senin ya gerçekten hem zor hem tehlikeli işler bunlar, unutup bakmayabilir insan yani.. neyse sonra normal şekerle yeniden yaptım, güzel oldu ben bunun tahinli versiyonunu yapıyorum yıllardır bunda ekstra olarak nişasta var. Tahin de yasaklı listemdeydi, yeniden denemeye korktuğumdan ekleyemedim, sen yerime yapip, ye olur mu?

Merhabalar,
Saglikla guzel gunlerle buyutun bebeginizi
Ben de Maslak Acibadem'e gidiyorum.
Dogum fiyati icin ne kadar odediniz acaba?Eylul ayinda normal dogum icin 26bin fiyat almistim.Su an forumda 50bin duyuyorum,inanamadim acikcasi

Yaaa inanılmaz gerçekten ben de koşarak pakete baktım uyarı yok. Sitesine girdim sadece gluten e çapraz bulaşma riskinden bahsetmiş, içim rahatladı
Tahini ben de keseceğim açlık anlarında boşluğuma gelip yemeyi kesebilirsem :)))
L Lalalala1 cım üzerine reçel koyup denemişti güzel olduysa o şekil değişikliklere gidebiliriz bence

Arkadaşlar bebeğim akşam üzeri 4 ten beri hiç uyumuyor anlamadım. Bugün bi değişik. Var mı fikriniz? Belim koptu bayılcam şimdi bu nasıl bi enerji

Arkadaşlar bebeğim akşam üzeri 4 ten beri hiç uyumuyor anlamadım. Bugün bi değişik. Var mı fikriniz? Belim koptu bayılcam şimdi bu nasıl bi enerji
Dönem dönem bizde de oluyor bu durum ama elbet bir yerde vücutları yoruluyor elbet uyuyorlar,sabır gerekiyor sadece sabır , geçecek merak etme uyuyacak elbet

Bütün gün uyumadı 9da yatırdım 12ye kadar mırın kırın ederek uykuya tam dalamadı yarım kundak yapıp öyle yatırdım 3 e kadar derin uyudu boğulma sesine uyandım elim ayağım dolandı nasıl kaptım sırtına vurdum o an pek yok bende

Geçmiş olsun , o nasıl oldu ki, yeni mi beslenmisti?

Merak etme sonrasında acısını sağlam çıkartıyorlar benim bebeğim çok uykusuz kalırsa huzursuz olursa ertesi gün yenidoğan dönemi gibi uyuyor sürekli depoluyor.
Sorma en sonunda pusete koyduk evde babası taşıdı öyle bizim minnoş gezmeye gidiyoruz sandı sevindi çok komikti çünkü pusetle taşınmaya ve arabaya bayılır hatta uyumasaydı artık arabayla biraz dolaştıracaktık uyusun diye sonra bir baktık kü gözler gitti 2 de uyuma zahmetinde bulundu beyefendi şükür 6 da uyandı emmek için ilk kez 4 saat uyudu ama bütün gündüz uyumadı sayılır arada 10ar dk kendini şarj etti o kadar

Çok geçmiş olsun o anki paniğini tahmin bile edemiyorum..

Yavrum kusmaktan uyuyamıyor genel olarak. 5 uyanmamızda emdi gazını da gayet güzel çıkardı ama kusmaktan bu saat oldu anca uyuyabildi. Şu kusma işi çok can sıkıyor sütü koyulaştıran ilaçtan isteyeceğim doktordan. Eziyet resmen çocuklara bu kusma.

Bencede iste canım çok rahat eder bebiş tabii sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…