• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizde öyle ya hemen göze gelirim şimdi bebişte olunca daha temkinli yaklaşıyor insan.

Canım mamayı doktor boy ve kg durumuna göre orantılıyor. Biz bir aylıkken 3-3.5 saatte bir 90 veriyorduk ama benimki emmiyor.

Bizde hiç koymadık yakınlarımıza atıyoruz ama isterlerse
Şuanda da bebisin emmiyormu
Benim ki emiyor ama doyumluk değil tadımlık

Ben hamileliğim artık son haftasında tek bir fotoğraf koydum, bebeğin de 40 I çıkmaya yakın hareketli bir ayak bacak videosu koydum🥲
Zaten çok paylaşım yapan biri değilim kendime hatıra kaldın diye koydum onları da. Arada açıp bakıyorum çünkü :)

Nazara ben de inanıyorum bir de çocuk sahibi olamayan arkadaşlarım var biliyorum onların gözüne sokar gibi her şeyi paylaşmak istemedim.
Kimsenin bebeğine nazar etmem aslında çok güzel bebek diye bakarım bence kötü gözle bakanda yoktur herhalde ya yinede değiyor ne zaman bir şey koysam.Birde evet bilmediğimiz bebeği olmayan tanıdıklarımız olabilir canım özendirir gibi hissedebilirler haklısın. Eşimde hiç istemiyor zaten o benden daha çok inanıyor nazara 😂

Kimsenin bebeğine nazar etmem aslında çok güzel bebek diye bakarım bence kötü gözle bakanda yoktur herhalde ya yinede değiyor ne zaman bir şey koysam.Birde evet bilmediğimiz bebeği olmayan tanıdıklarımız olabilir canım özendirir gibi hissedebilirler haklısın. Eşimde hiç istemiyor zaten o benden daha çok inanıyor nazara 😂
Annelerin babaların da nazarı değer derler içten sevdikleri için

Ben hamileliğim artık son haftasında tek bir fotoğraf koydum, bebeğin de 40 I çıkmaya yakın hareketli bir ayak bacak videosu koydum🥲
Zaten çok paylaşım yapan biri değilim kendime hatıra kaldın diye koydum onları da. Arada açıp bakıyorum çünkü :)

Nazara ben de inanıyorum bir de çocuk sahibi olamayan arkadaşlarım var biliyorum onların gözüne sokar gibi her şeyi paylaşmak istemedim.
Bayılıyorum şöyle ince düşünen insanlara ya paylaştığımız fotoğraflar birilerinin kalbini incitecekse hele de bu çocuk yoluyla olacaksa bence de koymayalım ya. Ben de aynı fikirdeyim hiç görüşmediğimiz ortaokul arkadaşımızın çocuğu görmesine gerek yok bence de 1.derece kişiler zaten ya geliyor ya whatsapptan gönderiyoruz.

kızlar bebğimin poposu mantar oldu dün cildiye 4 kremi karıştırttı eczanede ve desitin mor verdi baya toparlıyı çok şükür sanırım desitin mavi günlük kullanım içinmiş mantar geçtikten sonra kullananınız varmı?ve pişik önleyici kremi her alt açmada sürüyomusunuz
Destini arkadaşım bebegi için kullanmıştı çok memnundu
Pişik onleyiciyj gün aşırı sürüyorum

Ben bir iki kez paylaştım, her seferinde uyuyan çocuk sıçrayarak uyandı malesef.Bi süre daha eksik oluversin dedim.

kızlar bebğimin poposu mantar oldu dün cildiye 4 kremi karıştırttı eczanede ve desitin mor verdi baya toparlıyı çok şükür sanırım desitin mavi günlük kullanım içinmiş mantar geçtikten sonra kullananınız varmı?ve pişik önleyici kremi her alt açmada sürüyomusunuz

Ben her alt değiştirmede ilk zamanlar mustela kullandım. Her seferinde sürdüm. Sonra müstelanın şikayetlerini okudum çoook uzun kullanımda mantar sorunu yaşayan çok olmuş. 7 aylık bebeklerde filan. Ondan biraz endişelendim o yüzden sınırladım biraz her alt değiştirmede sarıkantaron yağını sürüyorum artık. Hemen de bağlamıyorum havalansın diye bekliyorum biraz. Günde 1 ya da 2 günde 1 de mustela sürüyorum. Çok şükür pişik olmadı.

Ben her alt değiştirmede ilk zamanlar mustela kullandım. Her seferinde sürdüm. Sonra müstelanın şikayetlerini okudum çoook uzun kullanımda mantar sorunu yaşayan çok olmuş. 7 aylık bebeklerde filan. Ondan biraz endişelendim o yüzden sınırladım biraz her alt değiştirmede sarıkantaron yağını sürüyorum artık. Hemen de bağlamıyorum havalansın diye bekliyorum biraz. Günde 1 ya da 2 günde 1 de mustela sürüyorum. Çok şükür pişik olmadı.
hımm bende zeytin yağınıda duymuştum

Kızlar mukuslu kaka neden olur 2 gündür kakasını cok az yapıyor yaptıgıda mukuslu 😓

Sağarak vermek emzirmekten kat kat zor ve bebeğimize bir damla da olsun anne sütü içsin diye heryolu deniyoruz
Banada herkes mamayi bırak diyor doymuyor cocuk ne yapayim
Ben de sağarak veriyorum gerçekten çok zor. Mamayı bırak demesi o kadar kolay ki insanlara. Biz sanki bayılıyoruz. Yetmiyor işte şimdiye kadar 60 cc üzerinde hiç sağamadım. Ne yapalım aç mı bırakalım.

Kızlar, hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz? Eşim zinco diye bir damla almış eczaneden. Bebeğim bugün çok husursuz gazdan uyuyamıyor. Ne zaman etki eder acaba

Sağarak vermek emzirmekten kat kat zor ve bebeğimize bir damla da olsun anne sütü içsin diye heryolu deniyoruz
Banada herkes mamayi bırak diyor doymuyor cocuk ne yapayim
Çok biliyor onlar🙄 kimseye kulak asma en iyisi. Banada babannem söylendi işte mama verdiniz ondan meme emmez vs diye. Ne yapayım çocuğum süt gelene kadar aç mı kalsaydı dedim. Artık hiç sesi çıkmıyor

Back