- 8 Aralık 2022
- 1.202
- 1.296
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.441
Ben yapamıyorum malesef kavga dövüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende evde babasına veriyorum ama daha çok strese sokuyor resmen beni başımda. Bende artık parka göndereyim seviyor da parkı
Gittik parka bi salıncak bide tahterevalliye bayıldıBence de.özellikle salıncak denemediyseniz mutlaka deneyin. Benim kızımla 2 gün önce denedik resmen dünyaya bakışı değişti aşırı mutlu oldu. Şimdi günlük yürüyüş turuma salıncak molası da eklenfi mecbur
Rahata erecek zaman bi geleydiBen yapamıyorum malesef kavga dövüş
Hayıııır evim almış başını gitmiş misafir aniden gelse evin halinden utanırım içeri almam o dereceEv işi yapabiliyor musunuz sırrınız ne
Varmı acaba öyle bir anRahata erecek zaman bi geleydi
8200 dü geçen 2 hafta kadar önce 72 cmKızlar bebişlerin kilo boy durumları nasıl ? Biz kontrole gittik bugün
Ben o uyanıkken durduğu kadar yapmaya çalışıyorum çoğunlukla akşamdan evi toplarımEv işi yapabiliyor musunuz sırrınız ne
Benimki korkuyorum ağlıyor el süpürgeleri oluyor ya sarjlı bazen onu açıyorum ondan da korkuyorum evi her zaman süpüremşyorum saçlarımda dökülüyor bayankirli gekiyor gözüme ki kirli oluyor zatenBebeği babasıyla parka yollamak
Bir de benim kız elektrik süpürgesini izlemeyi çok seviyor. O uyanıkken süpürüyorum peşimden gelip izliyor
Ben 1 aydır parka götürüyorum düzenli olmasada sallanmaya çoknsevdi normalde oturamıyor ama orda duruyor ne hikmetseBence de.özellikle salıncak denemediyseniz mutlaka deneyin. Benim kızımla 2 gün önce denedik resmen dünyaya bakışı değişti aşırı mutlu oldu. Şimdi günlük yürüyüş turuma salıncak molası da eklenfi mecbur
Ben bir haftaya kadar eve döneceğim burda hiçbir iş yapmadığım ve çocuğu yine alan eden olduğu halde bitik haldeyim bakalım eve dönünce hangi mücadele bekliyor beniHayıııır evim almış başını gitmiş misafir aniden gelse evin halinden utanırım içeri almam o derece
Akşam uyuduktan sonra ancak iş yapılabiliyor zaten oda sessizceBen o uyanıkken durduğu kadar yapmaya çalışıyorum çoğunlukla akşamdan evi toplarım
Ev toplu olsa yetiyor ya ben dağıldığı anda toplamaya çalışıyorum oğlumla her zamn olmuyor tabi ama yaptığım günler rahat ediyorumAkşam uyuduktan sonra ancak iş yapılabiliyor zaten oda sessizce
Ben oda oda yapıyorum genelde uyandı baktım yatakta duruyor yatak odasında toz al toparla robotu çalıştır çık böyle böyleEv toplu olsa yetiyor ya ben dağıldığı anda toplamaya çalışıyorum oğlumla her zamn olmuyor tabi ama yaptığım günler rahat ediyorum
Bende cmt gideceğim gittiğimde sana sa yazarım evet Ankara özellikle Memorial bayağı pahalı bu konuda maalesef
Ayy hadi bol şanslar şimdidenBen bir haftaya kadar eve döneceğim burda hiçbir iş yapmadığım ve çocuğu yine alan eden olduğu halde bitik haldeyim bakalım eve dönünce hangi mücadele bekliyor beni
Geçmiş olsun kuzum buhar verKızlar bebeğim yine hasta oldu.Burnu sürekli akıyor hiç keyfi yok ateş yok ciğerleri de iyi doktor baktı ama maalesef akıntısı var uyuyamıyor sürekli ağlıyor
Geçmiş olsun hemen toparlar inşallahKızlar bebeğim yine hasta oldu.Burnu sürekli akıyor hiç keyfi yok ateş yok ciğerleri de iyi doktor baktı ama maalesef akıntısı var uyuyamıyor sürekli ağlıyor
Merhaba ben doğal yolla hamile kaldım ama Memorial takipliydim amh değerim düşüktü tüp bebeğe gerek kalmadıMerhaab siz aygül hocada tüp bebek tedavisi gördünüz mü? Sonuç ne oldu acaba