2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Testte tekrar pozitif çıkacaksın ama... Sağlık bakanlığı yaptırmayın diyor 2. testi diye biliyorum.
Çünkü vücudunda virüs hala var ama aktif değil. Öksürük bir dönem devam edecek sonra bitecek yavaş yavaş.
Evet onu bende duydum, ya da şikayetlerim uzun süre devam ederse yaptırırım tekrar olmadı

amin insallah 🥰 cok sukur kanamam yok agrim bazen yogunlasiyor uzatmak geregi duyuyorum okadar😊
Aman iyi iyi bende sürekli yatislardayim boşver 😍
Bakalım şimdi sıra bekliyorum hiç bu kadar heyecanlanmamistim, uzun süre bekleyip bu kadar hastalık geçirince tabii 🥲
Kız naptın naptın kahvaltı hazırlamak için kalktım ilk isim buraya bakmak oldu🤣
Beni de eklermisiniz allahin izniyle ilk cocugum olucak 18 ekim. Ilk kimyasal sonra 5,5 haftalik dusugum var simdiki hayirlisiyla 5. Haftaya girdim
Bana yoldas olursaniz mutlu olurum simdiden tesekkurler ❤️
Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💞
Günaydın herkese. Birazdan keseyi görmeye gidcm doktora. Dualarınızı eksik etmeyin benden tatlı hamişler 🙏
Günaydın canım Allah inşallah görmemizi nasip eder hayırlısıyla sağlıklı bir bebisler verir bize 😍 bende öğleden sonra gideceğim 🥰
Kızlar ben kalp atışını duydum bugün 😊😊
Hadi gözün aydinnn çok sevindim darısı bizim başımıza😍😍😍

İnşallah en kısa sürede sizde duyarsınız canım gerçekten çok güzel bir duygu 🤗

Eklentiler

• IMG_20220214_101338.jpg
    IMG_20220214_101338.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 66
Meraba hanımlar , 5+5 günlük hamileyim ilk hamileliğim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sürekli kasık ağrım var ve bu ara ara şiddetleniyor 10-15 dk sürüp geçiyor doktorum iğne ile hamile kaldığım için düşük riskinin daha çok olduğunu ve bunun düşük belirtisi olduğunu söyledi. Aranızda şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı benim doktorum fazlamı abartıyor?

Bende belirtiler hafif ama ben de keşke daha baskın belirtiler yaşasam da gebeliğin devam ettiğinden tam olarak emin olsam diyorum 😂 aman yaa sanırım ben düşündükçe saçmalıyorum neyse..
İçinizi ferah tutun. İnsanı en çok etkileyen stres. Allah’ın izniyle güzel günler göreceğiz 🙏🏻
Belirtiler olsun da hafif olsuncanım keyifli gebelikler yaşayalım 🤩

Dilos6342 Dilos6342 Diloşum saat 8’de değil miydiii? Giremedin mi?

Aman iyi iyi bende sürekli yatislardayim boşver 😍

Kız naptın naptın kahvaltı hazırlamak için kalktım ilk isim buraya bakmak oldu🤣

Allah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💞

Günaydın canım Allah inşallah görmemizi nasip eder hayırlısıyla sağlıklı bir bebisler verir bize 😍 bende öğleden sonra gideceğim 🥰

Hadi gözün aydinnn çok sevindim darısı bizim başımıza😍😍😍
Duydum kızlar duydum şükürler olsun inşallah darısı bekleyenlerin başına 😍😍😍🥲🥲❤❤

Eklentiler

• Screenshot_20220214-101858_Gallery.jpg
    Screenshot_20220214-101858_Gallery.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 20220214_101651.jpg
    20220214_101651.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 62
X